- Emoji Skoru
- 2.929
- Puanlar
- 53
Ağdayla daha kötü olur mu?Ben ağdayla alayım diyorum.Kuförlere güvenmiyorum çünkü.
Kuaförün nesine güvenmiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağdayla daha kötü olur mu?Ben ağdayla alayım diyorum.Kuförlere güvenmiyorum çünkü.
Güvenmiyorum demek hata oldu.Hangi kuaför daha iyi bu işte. Bunu araştırmak lazım önce.Aslında demek istediğim buydu.Ama tek ve alakasız bir kelime kullandım.Teşekkürler.Kuaförün nesine güvenmiyorsunuz?
.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.
Neyine guvenmedin kuaförün? Kesim değil boya değil .... ağda yapmayı biliyorsan kendin yap bilmiyorsan hiç elleme sonra hava aldırır etlerini mosmor edersin. Kendin yapacaksan da reçineli ağda almaya özen goster içinde reçine bulunan ağdalar kıllarda azalma olmasına yardımcı oluyor. Bir de bu zamana kadar agda yaptırmadysan agdaya alerjin var mı yok mu onun da testini yap . Kolunun ufak bir bölümüne ağdayi sur ve çek 5 dk kdr bekle kabarma kaşınma yoksa devam et .Ağdayla daha kötü olur mu?Ben ağdayla alayım diyorum.Kuförlere güvenmiyorum çünkü.
Evet,lazer en iyisi ama maddi imkanım yok şu an.Elime para geçince ilk işim lazer epilasyon almak olacak.Bu arada lazer cilde zarar vermiyor diye okumuştum.Sonradan cilde bir zararı olmaz değil mi?En güzel etkili çözüm lazer epilasyon ağdaya gidene kadar lazer epilasyon yaptırıp en aza indirebilirsin
Evet,lazer en iyisi ama maddi imkanım yok şu an.Elime para geçince ilk işim lazer epilasyon almak olacak.Bu arada lazer cilde zarar vermiyor diye okumuştum.Sonradan cilde bir zararı olmaz değil mi?
Güvenmiyorum derken işinin ehline yaptırmak lazım demek istemiştim.Bazen hazır ağda bantları bacaklarımda kullanırım.Alerji vb. hiç olmadı.Bacakta bir sorun olmadıysa kolda da olmaz herhalde.Neyine guvenmedin kuaförün? Kesim değil boya değil .... ağda yapmayı biliyorsan kendin yap bilmiyorsan hiç elleme sonra hava aldırır etlerini mosmor edersin. Kendin yapacaksan da reçineli ağda almaya özen goster içinde reçine bulunan ağdalar kıllarda azalma olmasına yardımcı oluyor. Bir de bu zamana kadar agda yaptırmadysan agdaya alerjin var mı yok mu onun da testini yap . Kolunun ufak bir bölümüne ağdayi sur ve çek 5 dk kdr bekle kabarma kaşınma yoksa devam et .
Güvenmiyorum demek hata oldu.Hangi kuaför daha iyi bu işte. Bunu araştırmak lazım önce.Aslında demek istediğim buydu.Ama tek ve alakasız bir kelime kullandım.Teşekkürler.
Koldaki kılı çektirmek için işin ehli kuaför aramana gerek yok canım . Koldaki kıllar zaten hemen agdaya geliyor o yüzden 10dk içinde biter işin. İlla da yine işin ehli diyorsan arkadaşların vs vardır onlardan araştır . Normal bir kuaför gidip ağdacı bir bayandan yardım alabilirsin sonuçta bikini bölgesi dgil... Tek tavsiyem reçine bulunan ağda olması ... yıllardır bu işin içindeyim reçine inanılmaz azaltma yapıyorGüvenmiyorum derken işinin ehline yaptırmak lazım demek istemiştim.Bazen hazır ağda bantları bacaklarımda kullanırım.Alerji vb. hiç olmadı.Bacakta bir sorun olmadıysa kolda da olmaz herhalde.
benimkiler sert ve koyuydu ki valla bilmiyorumKoldaki kıllar sert ve koyu renkli değilse de aynı etkiyi verir mi bu alet?
evet hepsinde kullanıyorum yani tüm vücut tüylerde azalma var ama bitme garantisi veren bir alet değilmemnunmusun? kol alti bacaklarda hatta özel bölgede kullandinmi?
Alirsan kotu falan olmaz, ben epilasyon aletiyle 5 dakikada aliyorum, bir sey olmaz, rahat edersin...Kolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?
Öyle bir şey olsun ki bir kere kullanıldığında kıl,tüy çıkmasın.