Kolumdaki kıllar

aldır tabiki .. kötü olmaz aksine güzel olur.. Zamanla azalır hatta .. İmkanın varsa lazer yaptır daha rahat edersin

Kuaförün nesine güvenmiyorsunuz?
Güvenmiyorum demek hata oldu.Hangi kuaför daha iyi bu işte. Bunu araştırmak lazım önce.Aslında demek istediğim buydu.Ama tek ve alakasız bir kelime kullandım.Teşekkürler.

En güzel etkili çözüm lazer epilasyon ağdaya gidene kadar lazer epilasyon yaptırıp en aza indirebilirsin :KK8:

Ağdayla daha kötü olur mu?Ben ağdayla alayım diyorum.Kuförlere güvenmiyorum çünkü.
Neyine guvenmedin kuaförün? Kesim değil boya değil .... ağda yapmayı biliyorsan kendin yap bilmiyorsan hiç elleme sonra hava aldırır etlerini mosmor edersin. Kendin yapacaksan da reçineli ağda almaya özen goster içinde reçine bulunan ağdalar kıllarda azalma olmasına yardımcı oluyor. Bir de bu zamana kadar agda yaptırmadysan agdaya alerjin var mı yok mu onun da testini yap . Kolunun ufak bir bölümüne ağdayi sur ve çek 5 dk kdr bekle kabarma kaşınma yoksa devam et .

En güzel etkili çözüm lazer epilasyon ağdaya gidene kadar lazer epilasyon yaptırıp en aza indirebilirsin :KK8:
Evet,lazer en iyisi ama maddi imkanım yok şu an.Elime para geçince ilk işim lazer epilasyon almak olacak.Bu arada lazer cilde zarar vermiyor diye okumuştum.Sonradan cilde bir zararı olmaz değil mi?

Evet,lazer en iyisi ama maddi imkanım yok şu an.Elime para geçince ilk işim lazer epilasyon almak olacak.Bu arada lazer cilde zarar vermiyor diye okumuştum.Sonradan cilde bir zararı olmaz değil mi?

Canım bazı yazılarda zararlı olduğunu söylüyorlar ama ben kendi cildiye doktorum dahil araştırıp yaptırdım.Genital bölgede çok güzel etkisi oluyor herhangi bir zararı olmadı kesin bitme olmuyor ama tek tük ayva tüyü gibi olanlar kalabiliyor.En önemlisi güvenilir yerde yaptırman ben zararını görmedim aksine memnunum :sampiyon:

Neyine guvenmedin kuaförün? Kesim değil boya değil .... ağda yapmayı biliyorsan kendin yap bilmiyorsan hiç elleme sonra hava aldırır etlerini mosmor edersin. Kendin yapacaksan da reçineli ağda almaya özen goster içinde reçine bulunan ağdalar kıllarda azalma olmasına yardımcı oluyor. Bir de bu zamana kadar agda yaptırmadysan agdaya alerjin var mı yok mu onun da testini yap . Kolunun ufak bir bölümüne ağdayi sur ve çek 5 dk kdr bekle kabarma kaşınma yoksa devam et .
Güvenmiyorum derken işinin ehline yaptırmak lazım demek istemiştim.Bazen hazır ağda bantları bacaklarımda kullanırım.Alerji vb. hiç olmadı.Bacakta bir sorun olmadıysa kolda da olmaz herhalde.

Güvenmiyorum demek hata oldu.Hangi kuaför daha iyi bu işte. Bunu araştırmak lazım önce.Aslında demek istediğim buydu.Ama tek ve alakasız bir kelime kullandım.Teşekkürler.

Halbuki kuaför 5 dakikada halledebilir.

Güvenmiyorum derken işinin ehline yaptırmak lazım demek istemiştim.Bazen hazır ağda bantları bacaklarımda kullanırım.Alerji vb. hiç olmadı.Bacakta bir sorun olmadıysa kolda da olmaz herhalde.
Koldaki kılı çektirmek için işin ehli kuaför aramana gerek yok canım . Koldaki kıllar zaten hemen agdaya geliyor o yüzden 10dk içinde biter işin. İlla da yine işin ehli diyorsan arkadaşların vs vardır onlardan araştır . Normal bir kuaför gidip ağdacı bir bayandan yardım alabilirsin sonuçta bikini bölgesi dgil... Tek tavsiyem reçine bulunan ağda olması ... yıllardır bu işin içindeyim reçine inanılmaz azaltma yapıyor

Ben epilasyon aletiyle alıyorum, çoğunu kökünden almıyor, uzamasını beklemek istemiyorsam da cımbızla hallediyorum. Eh işte idare ediyorum böyle. Aman kökünün köküne de mana bulmayıversin kimse.

Kolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?
Alirsan kotu falan olmaz, ben epilasyon aletiyle 5 dakikada aliyorum, bir sey olmaz, rahat edersin...

Öyle bir şey olsun ki bir kere kullanıldığında kıl,tüy çıkmasın ama maalesef yok.

Valla benim de cok ilgimi ceken bi konu oldu bu ben de yeni almaya basladim ilk once tuy dokucu krem kullandim sonra hep epilasyon aleti ama bu alet diger yerlerimden daha cok acitti kollarimi yine dondum kreme napsam bilemedim

Back