- 11 Aralık 2008
- 229
- 863
- Konu Sahibi Binmuhtesemgunes
Veletlere bak ya. Ben çocukken misafirlikte nefes alamazdım camlar buğulanır diye. Çikolatalı sütlerine passiflorayı daya, mamana gibi dolaşsınlar etrafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda kötü bi durum yok ki.sonuçta gezerek yenmez birşey illaki temizlikle alakası yok bunun ayakta yemek mi yenir.bende yapıyorum onu bunun art nitelik bi durumu yokÇocuğunuz küçükse en doğrusunu yapıyormuş arkadaşınız . Niye rahatsız oldunuz ki ?
Aynen oyle.... cocuklarda skliyolar hakli olarak.. oyle kisilerle cok gorusmeyeceksiniz o zaman. Valla cocuklu misafiri cocuklu ev goturur genelde:))Evet çocuklar yapabilir ama kaygısızca oturan annelere tahammülüm yok.
Mesela iki komşum var sevdiğim birinin çocuğu çok yaramaz ama annesi yeterince ilgilenmezdi diğeri de çocuğu çok yaramaz olmadığı halde sürekli kontrol eder.
Yani karakter yapı meselesi
Yedigi seyler bulasici seyler degil en fazla kirinti onu da sehpada yiyor zaten evi bu kadar kiymetli olanlar çocuklu kişileri davet etmesin lütfen boşuna anneleri geriliyor
Evin kiymeti olayi degilki bu.. bak cocuklar dondurma yese tabak alin derim altina.. ayni sekilde birseyler yeseler gebelde sofra bezi sererim.. ya bi tabak ya sofra bezi sart bencede : ( evim kiymetlide degildir, sonucta yiyecek olan cocuklarim. Amacim onlara o sekilde ogretmek. Kirinti dokulmeden temiz yemeyi ogretmek..Yedigi seyler bulasici seyler degil en fazla kirinti onu da sehpada yiyor zaten evi bu kadar kiymetli olanlar çocuklu kişileri davet etmesin lütfen boşuna anneleri geriliyor
Canim senin yaş kac uf snn be slk yazaydın bir deNe alaka ya siz evinizde oturun bi zahmet çıkmayın dışarı falan. Millet döküntünüzün peşinde mi koşsun bir de tripler çok meraklıdır zaten o da size
Gorumce kör kepçe işte koy araya mesafeni görüşme olsun bitsin daha gider senin eşine anlatır bu gorumcek genelde mikser olurlar sen haklısın elinde yiyecekle çocuğun gezinmesi normalse misafrlige gitmesin en sevmediğim şey gelen misafirin çocuğuna sofra bezi koyarım burda yesin annesi derim yani bugüne kadar alınan olmadiİyi pazarlar hanımlar
Mesele şu;eşimin akrabaları bize oturmaya geldiler çoluk çocuk derken 20 kişiye yakın düşünün.
Görümcemin çocuğu koltukta zıplamaya tepesine falan çıkmaya başladı.annesi söyledi dinlemedi aradan birkaç dk geçti ben dedim ama derken asla kızarak değil.
Canım koltukta zıplanmaz güzelce otur dedim.
Ki gelecek çocuklar için rahatça oynamaları için bi odamı ayarladım.
Neyse aradan bi beş on dk geçti bu sefer şeker diye ağlamaya başladı o istediği şekerden de yok.görşmcem sinirlendi.hırpladı çocuğu.
Bizde dedik ya onun için kızışmaz edilmez çocuk bu diye.ve asıl bomba geldi
Normalde ben kızmam bu kadar ama beni sinirlendirdiler ondan dedi(burda bana ve diğer yengesine dedi çocuğuna zıplama dedik diye).orda ev sahibi olarak bende olsun çocuk bu dedim bana dönüp yüksek sesle nerdeyse bağırarak (güya şaka vari) hele sen hiç konuşma ev sahibi olarak demesin mi!
Ben şok ben iptal
Moral sıfıra indi yani.çok bozuldum ama ev sahibiyim evimin üstünde birşey demek istemedim.
Ya hu arkadaş kimse çocuğuna kızmadı ki kızmaya hakkı da yok sen kimden neyin sinirini çıkarıyorsun.
Yaptığının hoş olmadığını msj atayım diyeyim dedim vazgeçtim çünkü kabul etmez biliyorum.
Hayatta birşey diyemezsin çocuğu ile ilgili kabul etmez.rahat biraz da evimde eline yiyecek veriyor gezerek yiyor.
Ben hemen örtü getiriyorum otursun diye elleme bırak öyle yesin,onu alır elleme birşey yapmaz yok zarar vermez yok bilmem ne
Yani insanı insanlardan soğutuyorlar.
Artık mümkün olduğu kadar konuşmak gelmiyor içimden çünkü sağlıklı iletişim kurmak mümkün değil ailesi ile.
-Nişanlı iken eşimin yüzüne bakmıyorum diye
(Ki ailemin yanında utanırım) altında birşey aradılar
-yok sevmiyor seni istekli değil demeler
-yok ablacım dememişim demeler
-eşimin adı ile (onun haberi yok)kuaför parası istemeler
-arayıp sormamaları saymıyorum bile
Off off neler neler
Anlatsam yuh bu kadar da olmaz dersiniz bazı şeylere
Ne diyeyim sabır sabır
Banada koca bi sabır Allah bi görümcelere de eşlerimizin ailelerine de akıl versin çok değil birazcık ya bende dün bi kez daha şoku yaşadım ağladım ağladım sinirlerim hala bozuk elim ayağım boşaldı ama hala sürat yapan o anlamadım birseyİyi pazarlar hanımlar
Mesele şu;eşimin akrabaları bize oturmaya geldiler çoluk çocuk derken 20 kişiye yakın düşünün.
Görümcemin çocuğu koltukta zıplamaya tepesine falan çıkmaya başladı.annesi söyledi dinlemedi aradan birkaç dk geçti ben dedim ama derken asla kızarak değil.
Neyse aradan bi beş on dk geçti bu sefer şeker diye ağlamaya başladı o istediği şekerden de yok.görşmcem sinirlendi.hırpladı çocuğu.
Normalde ben kızmam bu kadar ama beni sinirlendirdiler ondan dedi(burda bana ve diğer yengesine dedi çocuğuna zıplama dedik diye).orda ev sahibi olarak bende olsun çocuk bu dedim bana dönüp yüksek sesle nerdeyse bağırarak (güya şaka vari) hele sen hiç konuşma ev sahibi olarak demesin mi!
Ben şok ben iptal
Moral sıfıra indi yani.çok bozuldum ama ev sahibiyim evimin üstünde birşey demek istemedim.
Ya hu arkadaş kimse çocuğuna kızmadı ki kızmaya hakkı da yok sen kimden neyin sinirini çıkarıyorsun.
Yaptığının hoş olmadığını msj atayım diyeyim dedim vazgeçtim çünkü kabul etmez biliyorum.
Hayatta birşey diyemezsin çocuğu ile ilgili kabul etmez.rahat biraz da evimde eline yiyecek veriyor gezerek yiyor.
Ben hemen örtü getiriyorum otursun diye elleme bırak öyle yesin,onu alır elleme birşey yapmaz yok zarar vermez yok bilmem ne
Artık mümkün olduğu kadar konuşmak gelmiyor içimden çünkü sağlıklı iletişim kurmak mümkün değil ailesi ile.
Off off neler neler
Ne diyeyim sabır sabır
Ben zaten gereğinden fazla pimpirikli bir insanımdır ondan çok ben dikkat ederim bana bile böyle müdehale ediyorsa gitmem evine zaten de çağırmıyor kıymetli evi batacak diye çocuğu olsun görürüm ben onu sofra beziyle mi geziyor ıslak mendille mi
Vallahi birileri alınıp gücenecek diye susmayın herkes de çocuğuna sahip çıksın bi zahmet bu çocuğa laf söylenince delirenleri de anlamıyorum laf gelmesini istemiyorsan sahip çık çocuğuna bisey söyle ki başkası söylemesin aynısından bende de vardı kızı evimde saygısızlık yaptı kavga ettik defolup gittiler 7 aydır da konuşmuyorum onlar çocuksa siz güya büyüksünüz çocuklarınızı adam gibi yetiştirin tabi önce kendinizi yetiştirin çocuklarımız size bakarak yetişecek zatenİyi pazarlar hanımlar
Ben şok ben iptal
Off off neler neler
Ne diyeyim sabır sabır
Doğruyu söyledim diye mi?? Yine söylüyorum o zaman kırıntılarınızı toplamak istemiyor diye kimseye darılamazsınız 100 kişiye de sorsanız aynısını söyler bunun için de gitmezseniz gitmeyin küserseniz küsünCanim senin yaş kac uf snn be slk yazaydın bir de
Gitmiyorum zaten artik benim için sıkıntı değil tek kapım orası değilDoğruyu söyledim diye mi?? Yine söylüyorum o zaman kırıntılarınızı toplamak istemiyor diye kimseye darılamazsınız 100 kişiye de sorsanız aynısını söyler bunun için de gitmezseniz gitmeyin küserseniz küsün
Tabi sizin çocuğunuz için evi batsın ne olacak. Bence de kimseye gitmeyin. Çocuğunuzun rahatca yiyebilmesi için altına serilen örtüyü bile hakaret olarak algılıyorsunuz.