- 5 Ocak 2016
- 2.258
- 4.798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ihtimali dusunmeden mi aldiniz kediyi? Koltuga tuvaletini yapti diye hayvani gonderiyosunuz yazik degil mi o hayvanaErkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltuk kediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..
Gidil gelip konuya bakıyorum sinirim bozuldu yine.
Almışsın mazlumun ahını, aheste aheste çıkacak senden. Sonra başıma neden bunlar geldi diye düşünürken o pisicik gelsin aklına.
konu sahibi nerde acep
hadi canım valla mı?Komşunun kedisi,bizim kumaş ayakkabılarimiza cisyapmis.ayakkabinin rengi bile atmis.o ne asit,o ne koku.hala kokusu burnunda.
Birde kedi olan ev çok kokuyor be kizlar
Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltuk kediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..
Ben dun cocugunu birakmak isteyen kadina beddua ettim diye banlandim. Sagol bana banlanmalik beddua birakmamissinİnsanın beddua edesi geliyor cidden. Konuyu okuduğumdan beri bedduadan nefret eden ben, konu sahibine beddua ediyorum. Açık açık da yazmaktan çekinmiyorum. O kedinin çektiği ve çekeceği misliyle çıkar inşallah kendisinden. Hisleri, canı olan bir hayvanı keyif için evine alıp sonra atanlar sonuna kadar çeksin cezasını inşallah.
Amaan banlanırsam banlanayım. Hayır, banlanacağım kesinse iyice saydırıp öyle gitmek isterim. Banlandığıma değsin. Böyle vicdansız, lanet olası insanlardan nefret ediyorum. Bunlar 5 rekat namaz kılınca, kafaları örtünce cennete gideceğini sanırlar. Allahın yarattığı canlara yaptığı zalimliklerin hesabı sorulcak mı akıllarına gelmez. Bu konuyla birkikte hayvanlara mal, eşya muamelesi yapan Allahın cezası insanlara da nefretimi kusup gidiyorum.Ben dun cocugunu birakmak isteyen kadina beddua ettim diye banlandim. Sagol bana banlanmalik beddua birakmamissin
Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltuk kediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..
Sizce öyle bir ihtimal var mı? İyi bir yere sahiplendirmek öyle zırt diye olacak iş değil ki.Kediyi koltuğa işedi diye evden göndermek? Benim köpegimin yaptıklarını yapsaydi uzaya fırlatırmışsın demekki. Sirf bunun için bir canı evden atmaya nasıl için el verdi? O kedi sana ne kadar alışmıştır suan nasil üzgündür kim bilir.
Nereye gönderdiğini söyle bari. "Sokağa atmadım suan iyi bi yerde sahiplendirdim" falan de bari içimiz rahatlasin en azindan.