Koltukta kedi idrari

Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltuko_O kediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..
Bu ihtimali dusunmeden mi aldiniz kediyi? Koltuga tuvaletini yapti diye hayvani gonderiyosunuz yazik degil mi o hayvana
İcinizdeki hayvan sevgisi de pamuk ipligine bagliymis

Hayvan sevgisi ölmüşmüş. Sizin hayvan sevginizi seveyim. O beyinlerinizden ne geçirerek bir " canlı"yı bakıcam diye alıyorsunuz anlamam ki. Geri kalan hırsımı içimden saydıracağım, yoksa ban yerim.

Ayrıca konuda aptal olan biri varsa o kedi değil, boşuna suçlamayın hayvanı. Kendi kafanızı vurun duvarlara.

Gidil gelip konuya bakıyorum sinirim bozuldu yine.
Almışsın mazlumun ahını, aheste aheste çıkacak senden. Sonra başıma neden bunlar geldi diye düşünürken o pisicik gelsin aklına.

İnsanın beddua edesi geliyor cidden. Konuyu okuduğumdan beri bedduadan nefret eden ben, konu sahibine beddua ediyorum. Açık açık da yazmaktan çekinmiyorum. O kedinin çektiği ve çekeceği misliyle çıkar inşallah kendisinden. Hisleri, canı olan bir hayvanı keyif için evine alıp sonra atanlar sonuna kadar çeksin cezasını inşallah.

Komşunun kedisi,bizim kumaş ayakkabılarimiza cisyapmis.ayakkabinin rengi bile atmis.o ne asit,o ne koku.hala kokusu burnunda.
Birde kedi olan ev çok kokuyor be kizlar
hadi canım valla mı?
11 yıldır kedi besliyorum evimizde mis gibi kokar,gel canım beklerim bir kahveye:kahve:
bu nasıl bir genelleme allah aşkına.

Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltuko_O kediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..

Erkek kediler koku bırakır çiftleşmek için
Direk çişini bir yere yapmışsa hastadır
Hayvan sahiplenirken bunları bilmek gerek
Koltuk yüzünden kedi göndermişsin
Bu sorun benim için üç dakikalık ama sen çek kokuyu müstehak sana
Koltuk için bir canlıyı evden atmaya nasıl elverdi için, nasıl bir zalimliktir bu ya

Bu arada beyazlale1 beyazlale1 kedili ev kokmaz, pis ev kokar, hayvan sayısı bir türlü netleşmeyip ancak asla 10 un altına inmeyen evimize giren aaaa nasıl kedili ev burası diyor. İnsanların pisliğini hayvanlara mal etmemek lazım

İnsanın beddua edesi geliyor cidden. Konuyu okuduğumdan beri bedduadan nefret eden ben, konu sahibine beddua ediyorum. Açık açık da yazmaktan çekinmiyorum. O kedinin çektiği ve çekeceği misliyle çıkar inşallah kendisinden. Hisleri, canı olan bir hayvanı keyif için evine alıp sonra atanlar sonuna kadar çeksin cezasını inşallah.
Ben dun cocugunu birakmak isteyen kadina beddua ettim diye banlandim. Sagol bana banlanmalik beddua birakmamissin

Ben dun cocugunu birakmak isteyen kadina beddua ettim diye banlandim. Sagol bana banlanmalik beddua birakmamissin
Amaan banlanırsam banlanayım. Hayır, banlanacağım kesinse iyice saydırıp öyle gitmek isterim. Banlandığıma değsin. Böyle vicdansız, lanet olası insanlardan nefret ediyorum. Bunlar 5 rekat namaz kılınca, kafaları örtünce cennete gideceğini sanırlar. Allahın yarattığı canlara yaptığı zalimliklerin hesabı sorulcak mı akıllarına gelmez. Bu konuyla birkikte hayvanlara mal, eşya muamelesi yapan Allahın cezası insanlara da nefretimi kusup gidiyorum.
Hadin 3 gün sonra görüşürüz kk.

hayatında kedi beslememiş insanların ay komşumun da var kokuyor ay arkadaşımın da var kokuyor diye açıklamaları beni delirtecek bir gün. he canım bir siz temizsiniz aksınız paksınız; kedili evler pis oluyor, biz pislik içinde yaşıyoruz. otobüsteki parfüm kokusuyla ter kokusunu bastırmaya çalışan insanları görünce hep aklıma bu tarz konular geliyor. sana kimse al besle demiyor. evine de sokma sen zaten bakamazsın bu kafayla ama hemen ay çok pis hiç hijyenik değil diye basın toplantısındaki bilim adamı konuşmalarınız var ya deli ediyor adamı solungacı olmayan bir canlı alırsan eve bana akıl verme hakkına sahip olursun. kısaca milleti delirtme, allah aşkına git başka bir yerden dikkat çek arkadaş.

Valla kaç yıldır kedi bakıyorum...yıkamadigım halde (ki kediler yıkanmaz besleyenler bilir) mis gibi kokar benim kuzum...tüyleri yumuşacıktır...cünkü hem saglıklı besleniyo hem cok seviliyo ....bir kere işedi en sevdigim ceketime...ama kendimi sucladim cunku kumunun oldugu oda kilitli kalmıştı kuzumun...birinin kedime bagirmasina bile tahammul edemezken siz kediyi disarı atmışsınız...sizin ananız babanız cocugunuz olmak istemezdim...mazallah merhametten yoksun bi insan her haltı yapabilir...

benim de pamuk şekerim arada işer oraya buraya,ha asla koltuk halı vs değil genelde kapı arkalarına ya da banyo küvetine.öyle de takıntılıdır,ama o zamanlar genelde suç benim olur. çünkü o kadar titizdir ki benim minnoşum kumu azıcık pisse yapmaz,tertemiz olacak o kum.
yahu hayvan benden temiz ve prensipli. ben biraz ihmalkarım.

Köpeğimi aldığımda evin köpek kokacak diyenler yüzünden günde 4-5 kere viledayla yerleri siliyordum. İçine ne bulduysam koyuyordum, çoğunlukla da Domestos.

Yavrumun karnında kırmızı kırmızı şişlikler olunca (25 kuruş büyüklüğünde) hemen kestim. Yıllar da geçti üstüne. Ne koku oldu ne başka bir olumsuzluk.

Bu arada aklıma gelmişken Arap sabunu ile yerleri silebilirsiniz evcil sahipleri, ama kokusu benim gibi size de itici geliyorsa Frosch çok güzeldir.

Kediyi coktan gonderdiniz? Cocugunuz koltuga iseyince onu da yollayin!Size cok iyi yapmis.. haketmissiniz..

Kediyi koltuğa işedi diye evden göndermek? Benim köpegimin yaptıklarını yapsaydi uzaya fırlatırmışsın demekki. Sirf bunun için bir canı evden atmaya nasıl için el verdi? O kedi sana ne kadar alışmıştır suan nasil üzgündür kim bilir.

Nereye gönderdiğini söyle bari. "Sokağa atmadım suan iyi bi yerde sahiplendirdim" falan de bari içimiz rahatlasin en azindan.

ya arkadaşlar işiniz gücünüz insan yargılamak kusura bakmayın ama hepiniz çook .... boşluğu siz doldurun 5 senedir hayvan besliyorum vefat etti hayvanım bu arkadaşı sahiplendik bir yıldırda bizimle sadece çiş yapmıyo hayvanlar yepiz yeni eşyalarım deri koltuklarım hep yırtıklar içinde perdelerim delik deşik ona ragmen devam ettim bi çiş için sokağa atacak değilim .. açında bakın bi bakalım internetten hayvanın işediği yerden uzaklasması için o bölgeden uzaklastırılması gerekiyor bnde eşime verdim dükkana götürdü hamile halimle hergün aynı koltuğu silmek yerine uzaklastırmayı tercih ettim sizin gibi boş duyarsız peşin hükümlü insanları da şiddetle kınıyorum hayvan sevgisini sizden öğrenecek değilimmmm...

biz yardım istiyoruz insanlar boş çene yarışında çok yazııııık

Kediyi koltuğa işedi diye evden göndermek? Benim köpegimin yaptıklarını yapsaydi uzaya fırlatırmışsın demekki. Sirf bunun için bir canı evden atmaya nasıl için el verdi? O kedi sana ne kadar alışmıştır suan nasil üzgündür kim bilir.

Nereye gönderdiğini söyle bari. "Sokağa atmadım suan iyi bi yerde sahiplendirdim" falan de bari içimiz rahatlasin en azindan.
Sizce öyle bir ihtimal var mı? İyi bir yere sahiplendirmek öyle zırt diye olacak iş değil ki.
Ha şimdi böyle tepki alınca yok anneme yolladım, yok kardeşime verdim diyecek :KK66:

X