• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuklarımız geldi :)

çok güzel olmuş güle güle kullanın
nacizane bir tavsiyem olacak
karşı camdaki katlamalı perdenin birini çıkarıp kullanırsanız ev hem çok uyumlu hemde ferah görünr gibi geldi fotoğraftan

çok güzel olmuş güle güle kullanın
nacizane bir tavsiyem olacak
karşı camdaki katlamalı perdenin birini çıkarıp kullanırsanız ev hem çok uyumlu hemde ferah görünr gibi geldi fotoğraftan

ben duvardan duvara istemiyordum zaten ama işte perdecinin ısrarı ile bu çıktı ortaya.ilk perde yıkamamda fikrini değerlendireceğim iki ayrı mekanizma var ya uyar mı bilemiyorum sistem

bu gerçekten perdecinin fikriyse bir daha asla o perdeciyle çalışmamanı tavsiye ederim
iş ahlakı olmayan bir insanmış demekki çünkü bu kadar küçük bir camda böyle ikili katlama kullanılmaz sizden daha fazla para almak için yapmış anlaşılan.
mekanizma uyar merak etme, ikisinin de ölçüsü aynıysa değiştirmelik kullanırsın :34::34:

tekrar merhaba,koltuklarımdan sonra avizelerimide değiştirdim.(nedense resim yükleyemiyorum)tv maalesef eski yerinde kalacak.ne tonlarda nasıl bir duvar kağıdı seçmem uygun olur.yine fikirlerinize ihtiyacım var ;)

bu gerçekten perdecinin fikriyse bir daha asla o perdeciyle çalışmamanı tavsiye ederim
iş ahlakı olmayan bir insanmış demekki çünkü bu kadar küçük bir camda böyle ikili katlama kullanılmaz sizden daha fazla para almak için yapmış anlaşılan.
mekanizma uyar merak etme, ikisinin de ölçüsü aynıysa değiştirmelik kullanırsın :34::34:

sol taraftaki perdemin ölçüsü 1.40 cm.camı ölçtüğüm zaman sıfıra sıfır geliyor.camda çirkin durmaz mı bu şekilde gerçi deneyeceğim.resim çeker yüklerimde olmazsa

Çok güzel görünüyo tatlım ama keşke storlarını cam boyunda yaptırsaydın :S

Back
X