Koltuklarımi yikattim...

cavapa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
92
105
93
40
Evde 2 erkek çocuk var ve kanepeleri silmekten çok yorulmustum.tavsiye üzerine aradığım yikamacilar bayan 2 kişi geliyorlar ve işlerinde çok iyiler.İlk defa böyle bır yıkama gördüm otomatik fırçalama yapıyorlar leke kır hiç bişey kalmıyor.en iyi yani bayan olmasi çünkü yıkamak için evde kocamin olmasını beklemeye gerek yok izin vermiyordu çünkü ben çok mutlu oldum yikatmak isteyenlere fikir olsun ankarada

Reklam kokan hareketler
Mune ablamm günaydın sanada iş çıktı yine şimdiden iyi yıllarr...
Kimsenin reklamını yapmak değil amacım sadece birilerine fikir olabilir diye düşündüm geçmiş bilgilerime bakarsanız daha iyi anlarsınız.üyeliğimden itibaren tek açtığım konu neden açtığımi sorarsanız da bayanların bu işi yapma fikri çok hoşuma gitti sadece

Zaten çevrede halı yıkama yapan yerler bu işi yapıorlar cnm yeni bir olay deil oyuzden reklam gibi geldi bana sanada iiyi yıllar

Bence reklam deil firma adi felan vermemis...bende merak ediyodum gercekten iyi guzel temizliyorlar mi die. .saolun simdi hic suphesiz temizletirim

Zaten çevrede halı yıkama yapan yerler bu işi yapıorlar cnm yeni bir olay deil oyuzden reklam gibi geldi bana sanada iiyi yıllar
Aslında yıkatmak isteyenler için değil bayanlar için iş fikri olabilir diye de aklıma geldi.sanada mutlu seneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…