• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltukaltı & Özel Bölge Lazer Epilasyon Günlüğü - As Estetik

Kızlar iki konuya da yazdım ama biraz eski konulardı. O yüzden buraya da yazayım dedim. Ankara'dayım ben. Yani sizin gittiğiniz merkeze gitmiyorum.
Sorum şu; Ben de çok fazla batık vardı. Bacaklarım hep yara bere içindeydi, o yüzden başladım hatta. İlk seansı salı günü yaptırdım. Yalnız bacaklarım çok daha fazla yara oldu. Bepanten kullanıyorum ama açıkçası korkuyorum da bu yaralar iz yapacak diye. (Makine alex candela idi.)

aynı makineden ben de kullandım ilk seansımda değil ama ikincisinde ,onu başka bir bayan yapmıştı, bacağımın bir bölümünde kıl köklerimde ufak yaralar oluştu. her yerde değil sadece bir kısımda. ben de aynı sorunu yaşıyorum:50:

aynı makineden ben de kullandım ilk seansımda değil ama ikincisinde ,onu başka bir bayan yapmıştı, bacağımın bir bölümünde kıl köklerimde ufak yaralar oluştu. her yerde değil sadece bir kısımda. ben de aynı sorunu yaşıyorum:50:

Canim benim alt bacağımın hepsinde neredeyse. Geçti mi senin? Ya da sordun mu birine sorun var mi diye? Ay fotoğraf koyabilsem koycam. O kadar kötü oldu ki. :(

Canim benim alt bacağımın hepsinde neredeyse. Geçti mi senin? Ya da sordun mu birine sorun var mi diye? Ay fotoğraf koyabilsem koycam. O kadar kötü oldu ki. :(

canım benimkiler kabuk bağladı, zamanla geçecek diye ümit ediyorum. yaraların olduğu kısım epilasyon anında çok kabarmıştı ve beni korkutmuştu, sonrasında da o kısımda oluştu zaten yaralar. nedenini anlayamadım ben de 1. seansta olmamıştı ikincisinde sadece bir yerde oldu. bu sebeple yapan bayandan kaynaklı olabileceğini düşündüm ben de. daha öncesinde lazer yaptıran arkadaşımla konuştum zamanla geçer dedi ama umarım sıkıntı olmaz. yaptırdığın yere bir sor ya da git göster olmadı, bazı hassas ciltler bu şekilde tepki verebiliyormuş.

canım benimkiler kabuk bağladı, zamanla geçecek diye ümit ediyorum. yaraların olduğu kısım epilasyon anında çok kabarmıştı ve beni korkutmuştu, sonrasında da o kısımda oluştu zaten yaralar. nedenini anlayamadım ben de 1. seansta olmamıştı ikincisinde sadece bir yerde oldu. bu sebeple yapan bayandan kaynaklı olabileceğini düşündüm ben de. daha öncesinde lazer yaptıran arkadaşımla konuştum zamanla geçer dedi ama umarım sıkıntı olmaz. yaptırdığın yere bir sor ya da git göster olmadı, bazı hassas ciltler bu şekilde tepki verebiliyormuş.

Bugün elbise giyip fondotenle kapattım :D. Cuma günü kontrol seansım var bakalım. Belki ondan önce gider gösteririm.

yarın ilk seansım var komple de...AS umranıyede...bakalım neler olacak yarın yazacağım cok heyecanlıyım..kremlerımı aldım çantama koydum excipial lipo bu nemlendırıcı 10 tl..hametan mavi buda yanık pişik kremi 5 tl krem satmaya çalışırlarsa çantadan çıkarıcam...

bayanlar bu as estetiğin ücretleri ile ilgili beni bilgilendirebilecek birisi varmı ? komple bacan tek sean ve paket fıyatları nasıl acaba ?

Ben 3 seans koltuk altı ve bikini almıştım bitirdim onları şimdi yeni kampanya paketinden aldım 8 seans 1024 tl verdim

kızlar esmerim ben koyu tenliyim..kıllarım siyah ve kökleri kalın zaten gittigimde de öyle dedi

ama canım çok yanııyor benim ya :(( yaralar olusuyor nokta nokta bacagım için dün gittim öldüm resmen çok acıyor çok :( genital de öyle lazerden sonra acaip acıyor aglıyorum o derece yani

Ben 3 seans koltuk altı ve bikini almıştım bitirdim onları şimdi yeni kampanya paketinden aldım 8 seans 1024 tl verdim

kızlar esmerim ben koyu tenliyim..kıllarım siyah ve kökleri kalın zaten gittigimde de öyle dedi

ama canım çok yanııyor benim ya :(( yaralar olusuyor nokta nokta bacagım için dün gittim öldüm resmen çok acıyor çok :( genital de öyle lazerden sonra acaip acıyor aglıyorum o derece yani

Ben o kadar aci hissetmiyorum. Sadece komple bacak mi 1024 tl benm diger gittigimden yerden daha pahaliymis :( bana komple bacak 900 demislerdi memnunum ama daha uygun yerler arayisindayim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yarın ilk seansım var komple de...AS umranıyede...bakalım neler olacak yarın yazacağım cok heyecanlıyım..kremlerımı aldım çantama koydum excipial lipo bu nemlendırıcı 10 tl..hametan mavi buda yanık pişik kremi 5 tl krem satmaya çalışırlarsa çantadan çıkarıcam...

Ben beyaz tenli oldugum halde hic bisey kullanmiyorum yok killar guclenir falan diyorlar onlarinkinide kendikilerimide kullanmiyorum 5 6 saat kizarik kaliyor sadece :))) batiklarda gitti gitmez kremsiz diyorlardi bide :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle batığın tek çaresi lazer epilasyon dıyorlar , gidiyorsun lazere krem öneriyorlar..krem çare degıl ki...maksat urun satmak.

Ya arkadaşlar bende başlıcam ama okuduğum yorumlardan çoğu olumsuz korktum şimdi annemin tanıdıkları memnunmuş ama bilemedim genital+bikini+koltuk altı paketi alıcam kadın 8 seans dedi ama sözleşme yapmıyolarmış bu biraz bende güvensizlik yarattı.Lütfen bi yorum yapar mısınız çok kararsız kaldım..

Konuyu guncelliycem cunku bu merkez yuzunden cok sey cektim kesinlikle verdigim paralari helal etmiyorum !! Beni de cildimin bu bu ilaclari kullanmassaniz cildiniz soyle korkunc olcak böyle korkunc olcak diye kaldırdılar 700 800 tl masraf yaptim korkumdan cildim daha da kotu oldu ve verdikleri losyon bozuldu ! Ama hakkimi aramak icin gittigimde kimse ilgilenmedi yardimci olmadi yapacağimiz bisey yok dendi bukadar umursuz olunur mu ya yaziklar olsun !! Ayrica personel hic guler yuzlu falan degil bi kere ignemi evde unutmustum kadin suratima kapiyi carpip cikti resmen !!

Selam kızlar .
Bende pendik as estetik merkezine gidiyorum. 4 seansim geçen hafta bitti. İlk alırken paketi nolur nolmaz diye 4 paket aldım ki memnun kalırsam devam ederim diye. Koltuk altı ve genital 29 TL Ye başlamıştım. 4 . seans tüylerim daha dökülmedi. Bakalım bundan sonra bir fark olacak mı. Ama şuana kadar gözlemlerim söyle ; koltuk altı kılları 4 . seansa gitmeden önce baya sariydi ve inceydi. Öyle ki seans aralıkları 2 ay ama 3 ay geçtiği halde uzamamis gitmiyim dedim. Genital bölgede ise eski haline göre çok inceldi. Azalma olmadı ama.tek inceldi. ( alt bölgelerde azaldı ama arkasında degisiklik yok.) yanlız benim merak ettiğim birsey var biz her seansa gitmeden önce jilete vurunca tekrar kalinlasmiyor mu ya. ? . Yaşadığım sıkıntılara gelirsek genel olarak merkezden çok memnunum çok lüks. Ama tabi ki öyle lüks biyer o fiyata neden bize iyilik yapsın? Her gittiğimde ısrarla losyonlardan satmak istediler. Ten rengi açıcı. Eh yani öğrenciyim 100 tl veremem dedim. Atlattim her seferinde. Çalışanlardan ise aslında 1 2 ve 4. Seanslarimi tek bir bayana yaptırdım. 3.seansta başka biri yapmıştı hiç memnun kalmadim. Doğru düzgün isin verememisti. Dökülmeyen yerler vardı. .son seansta bildiğim bayan yaptı. Ve son olarak baya uzattım ama 4.seanslik paket bitince ekstra 2 tane daha almak istedim. Yapmıyoruz öyle dediler. 8 seans almanız lazım dediler. " seansı 39 Tl den " yada seansı 50 tl den 4 seans alırsınız dediler. Çok moralimi bozdu lar ya. İnşallah 4.seandan sonra tüyler çok azalirda artık gitmeme gerek kalmaz. Benim için mühim olan aşina bitsede güzel olur ama en azından agdayla alabileyim. Eski kalın tüyler varken asla dayanamazdim şimdi katlarinirim gibi geliyor artık . Biz kadınların derdi bitmiyor

Konuyu guncelliycem cunku bu merkez yuzunden cok sey cektim kesinlikle verdigim paralari helal etmiyorum !! Beni de cildimin bu bu ilaclari kullanmassaniz cildiniz soyle korkunc olcak böyle korkunc olcak diye kaldırdılar 700 800 tl masraf yaptim korkumdan cildim daha da kotu oldu ve verdikleri losyon bozuldu ! Ama hakkimi aramak icin gittigimde kimse ilgilenmedi yardimci olmadi yapacağimiz bisey yok dendi bukadar umursuz olunur mu ya yaziklar olsun !! Ayrica personel hic guler yuzlu falan degil bi kere ignemi evde unutmustum kadin suratima kapiyi carpip cikti resmen !!
Siz yeni mi başladınız .kaçıncı seansdasiniz? Aslında ben lazer epilasyonu araştırırken bu losyon vs satma çabalarıni duymuştum .ondan dolayi almadım kabul etmedim .

Siz yeni mi başladınız .kaçıncı seansdasiniz? Aslında ben lazer epilasyonu araştırırken bu losyon vs satma çabalarıni duymuştum .ondan dolayi almadım kabul etmedim .

Ben yasadigim problemlerden dolayi birakmak zorunda kaldim
bu merkez icin konusurdak, ben burda igneliye gidiyodum hic kabarma yasamamistim sonra baska bi merkeze gittim orda ignelide alinan yerlerde kabarma oldu korktum noluyo diye meger dogru olan kabarmasiymis, ise yaradiginin gostergesiymis burada düşük ışın verdikleri için kabarma olmamis, bosuna gitmisim
Gideceğiniz yerleri cok iyi secin ve sizin cilt tipinize tüy kıl yapiniza bakmadan hemen tamam deyip atiyorum igneliye aliyolarsa sizi hemen ordan cikin cunku para icin yapiyolardir, son gittigim yerde beni once doktorlarina gosterdiler ve ona göre olacak islemi söylediler ki soyledikleri islem benim düşündüğüm islemden maliyet olarak daha düşüktü

merhaba kızlar son durumunuz nedir ümraniye şubesine başlayacağım faydasını gören varmı net olarak

birde kızlar kaç seansda biter simdi başlasam hazirana kadar sonuc alırmıyım

merhaba yagmur_tanesi,ben şuan bacakta 4. seansımı bitirdim. genital kol altında ise 7.seans bitti. 8 seans almanda fayda var..

mrb 8 seanslık paket aldım bende ara bakımlarıda olucakmıs ilk seansa girdim bende acı oldu denicek kadar olmadı 1.buçuk sene sürer dediler benim merak ettiğim 7 aylık sürede acaba ne kadar yol kat etmiş olurum sorucaktım o anda hersey alangre geldi soramadım bu arada renk açıcı ile leke giderici aldım ama nemlendirici almadım ... nemlendiriciyle ilgili tüğ yapmayan nemlendirici öneriniz varmı

Merhaba kızlar ben de koltukaltı+genital+bikini için ilk seansa girdim, bana anlatıldığı kadar çok bi acı yaşamadım, toplam 8 dk demişlerdi ama sanki o kadar bile sürmedi. Bana batıkların çok dedi bi batık kremi bi de lazer sonrası krem satmaya çalıştılar öncesinde bi arkadaşım epey uyarmıştı kesinlikle almadım, birlikte gittiğimiz arkadaşa da bir sürü krem çıkardılar hatta epilasyon ücretini geçiyo kremlerin ücreti, öyle de bir anlattılar ki gören almazsak öleceğiz sanır :D biz de eczaneye gittik eczacı kız da aynı yere lazere gidiyomuş kendi kullandıklarını önerdi onları aldık.
Eve geldiğimde bi baktım sadece genitalde altı bölge tüylerinin uçları beyazlaşmış, bazıları ilk baktıklarında tüy yoktu falan diyo acaba bana çok düşük dozda mı uyguladı diye düşünüyorum acı da fazla çekmeyince :D batık için önerebileceğiniz bi krem ya da yöntem var mı? çünkü krem satmaya çalışmaları beni son derece gıcık etti hiç almak istemiyorum :D

Back