• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltukaltı & Özel Bölge Lazer Epilasyon Günlüğü - As Estetik

peki hangi uzmanla seans oldu şu daha iyi dediğniz biri var mı
bu arada bende pendik as lazere başladım geçen hafta ilk seansa girdim ama suan genitalde batık duruyor ve pütür pütür bu kaç gun içinde dökülür acaba .Krem de söylediler daha önceki yorumlara istinaden istemiyorum dedim almadm
Ben Pendik'te değil Ümraniye as lazere gidiyorum ama dediğim gibi bana batıkların derin değil deyip renk açıcı verdiler işe de yaradı Batık önermişlerse derin olabilir ama onu kullanmadım ben yanıltmıyım:) ilk seanslarda benimde öyleydi dökülmeler 15 gün dolunca tamamlanıyor

arkadaşlar lütfen yardımcı olun valla çıldırcam ya.ben bayadan beri bacaklarıma genitalime jilet vurduğumdan tahmin edersinizki hertarafımı berbat ettim.neyse kıllar gürleşti başedemedim fln derken lazer yaptırayım dedim.as lazere uzun araştırmalar sonucu gittim.tüm bacak genital ve koltuk altı yaptırdım.ilk seansımdan 15 gün geçti,banada herkes gibi nemlendirici satmaya çalıştılar ama daha önce yazılanları okuduğum için almadım.lazeri yapan bayan evet iyi çalışıordu allah var hakkını yiyemem.ama kremde krem kremde krem itti beni.neyse gelelim kıllara..dökülenler oldu ama esas bomba benim bacaklarım ne çıktı ne uzadı ne döküldü öylece nokta nokta kaldılar.batık gibi.kontrole gittiğimde kadın yalandan baktı çok güzel çalışılmış ama batık losyonu alcan yapcak bişiy yok dedi.sanki o kremi kullanmadığım için bacak böyle kalmış gibi konuştu.okadar para veriosun yazık bak bu kremi al fln dedi.ağlıycam kızlar sinirden öyle nokta nokta kaldım jiletten farksıız yani.dökülmedi.neyse tamam dedim çıktım kremin fiyatını sordum 130 tl dedi.yuh dedim ya.bu ne almadan çıktım.şimdi intermette fln araştırıorum ama lütfen ayrdım edin ya lazerle kurtulcam sandım gene bişi çıktı başıma ne yapcam ben bu tüylerle.:KK43:
varmı başına gelen lütfen yardım:KK43:
canim benim genital oyle suan, naptin sen?

merhaba Duygu ,

Bende Ümraniye Çarşı As estetik e genital bölge ve kol altına gidiyorum canım ben ilk seans ve kontrole gittim. bu ay sonu 2. seansıma gideceğim. Yer , hijyen ve çalışanın ilgisi oldukça iyi çok güzel bir yer bende cok memnun kaldım. Banada lazer den sonra nemlendirici ve batıklarım için krem verdi. Ben nemlendiriciyi almadım. Bepanten sürüyorum. Sadece batıklarım için olan kremi aldım. Almana gerek yok. Lazer e gidenlerden duymadın krem verildiği vs o yüzden genede sen bilirsin . Biraz da para tuzagı diye düşünüyorum . Bende batık kremini aldıktan sonra almasamıydım diye de düşündü.

benim tüylerin dökülmesi söylendiği gibi tam 10 günden sonra başladı. 2 ay olacak genital bölgem cok temiz koltuk altım sadece biraz tüyler var. Ama genel olarak memnunum ilk seansa ragmen sonuç cok iyi canım.

arkadaşlar bende lazere başlamayı düşnüyorum 10 gün sonra pürüssüz oluyor mu ütüleme dşünüyorum soprano xl ile ama sahtesi çok gerçek olanlarda çok pahalı as lazer ucuz muş ama krem vs satmaya çalıştıkları için biraz sogudum ordan yüz de dahil tüm vücut yaptırmak istiyorum güzel bir indirim ve güvenilir bir yer olduguna inanırsam peşin bile veririm parayı ama öle bir yer yok işte :( olan da pahalı yapıyor yaklaşık 10 aydı araştırma içindeyim ve almak da istemıyorum tüyleri ha bugün yarın baslicam diye bir yer bulsam da kurtulsam artık :(

Selam bayanlar ben de lazer epilasyona başlamayi düşünüyorum yakın zamanda. buradaki yorumları okudum sanki başlarda yani 2013e ait yorumlar daha iyiyken sonraları şikayetler artmış gibi geldi as estetikle ilgili.. Aranızda yakin zamanda burada epilasyon tedavisi görüp sonuç alan ya da hala devam edip memnun kalan var mi?

Merhaba arkadaşlar ben as estetik pendik şubesine genital+koltukaltı+tüm bacak ve kola kayıt oldum pazar günü ilk seansım var. Buraya kayıt olmadan önce pendikte araştırma yaptım kimi yerler as estetiğin verdiği fiyatı verirken kimisi 4milyara yakın fiyat verdi sordugumda ise as estetik gibi yerlerin kalitesiz cihaz kullandıgını söyledi bu benim kafamı çok karıştırdı açıkcası ilk seansım cumartesi alex epilasyon yaptıracagım lakın bana başka cihaz uygulamalarından ve düşük doz verip seansımı uzatmalarından korkuyorum bana seansa gelmeden önce genital bölgemi sadece temizlemem gerektiğini kolumu ve bacagımı almadan gelmemi söyledi neden böyle söyledi soramadım ama rahatsız oldum netten araştırınca o şekilde hiç bir işe yaramadıgını epilasyonun okudum.birde sanırım alexandrite cihazının ucu kalem şeklinde bunu da netten araştırdım başka cihazla yaptıklarında anlayabileyim diye tereddütlü gidecegim açıkcası buraya içimi rahat ettirebilcek yorumlarınız var mı ? Neden bu kadar uygun başka makina kullandıkları için mi yoksa ilerde tekrarlicakta bizim mi haberimiz yok ve sizde kullandıkları cihazın uc şekli nasıl çünkü hepsi zaten büyük bir makina uçları farklılık gösteriyor

Canım ben 8 aydır cihaz araştırması yapıyorum as estetik e benim iş arkadaşım gidiyordu koltukaltı genital memnun idi. size önerim gittiğiniz yere FDA belgesi göstermesini isteyin.çünkü çin malı cihazlar o kadar çok ki piyasa da ayrıca alex den sonra bir sürü cihaz çıktı ağrı ve acı en az veren cihazlar. Yaz ayında alex yaptırıcaksan güneşe hiç çıkma derim ben sana .belirttiğin kurumu da araştırdım alex ve nd yağ cihaz vardı tüyler azalınca nd yaga yönlendiriyorlar sanırım son seansları

Ben yasadigim problemlerden dolayi birakmak zorunda kaldim
bu merkez icin konusurdak, ben burda igneliye gidiyodum hic kabarma yasamamistim sonra baska bi merkeze gittim orda ignelide alinan yerlerde kabarma oldu korktum noluyo diye meger dogru olan kabarmasiymis, ise yaradiginin gostergesiymis burada düşük ışın verdikleri için kabarma olmamis, bosuna gitmisim
Gideceğiniz yerleri cok iyi secin ve sizin cilt tipinize tüy kıl yapiniza bakmadan hemen tamam deyip atiyorum igneliye aliyolarsa sizi hemen ordan cikin cunku para icin yapiyolardir, son gittigim yerde beni once doktorlarina gosterdiler ve ona göre olacak islemi söylediler ki soyledikleri islem benim düşündüğüm islemden maliyet olarak daha düşüktü

Merhaba iğneli için nereye gidiyorsunuz acaba, hangi şehir ? :)

as lazer rütuşları kaldırdı dıye duydum kızlar aklınızda olsn ama ben memlunum rutuslu baslamıstım

kızlar lazer epilasyona başlamak istiyorum ama karar veremiyorum as lazer,ümran tıp birde,euroderm arasında kaldım.üçüylede yüzyüze görüşme yaptım.alt bacak+kol altı+bikini+genital bölge için fiyat aldım.sırasıyla 670-700-1400 lira fiyat verdiler.cihaz alexandrite.ümran tıp nurgül hanım gayet ilgili davrandı sonuçta hastane ortamı,as lazer ilgili ama girer girmez krem demeye başlıyor.diğeride ortam çalışan olarak lüx denilecek seviyede ve çok dikkatli bir şekilde dinledi herşeyi anlattı.ama diğerlerinin 2 katı fiyat verdi.nereye başlamalıyım bunlardan birine giden varmı ?

rütuşların kalkması etkisini çok değiştirir mi kızlar??

Merhaba kızlar, yaklaşık 3 yıldır kk okuyucalarındanım ancak yeni üye olarak bende sizler ile deneyimlerimi paylaşmak istedm. As lazer 14 eylülde ilkkez gittim genital-bikini -kolaltı ve yarım bacak için kredi k. 700tl olarak 6 taksit ile satın aldım. ilk seansım çok iyi geçti kolatnda hiç canım acımadı ancak. genital baya acıdı :KK1: rengim koyu oldugu için bikini ve bacak yapamadık daha sonra eylül 28de kntrole gittim şuan yaklaşık 10 gün oldu ve tertemiz :KK1::KK1: bir çok arkadaşım buraya gittiği için bende tercihte bulundum.
Merhaba uzun zaman olmuş insaşşal cevap verirsiniz.asl lazere yaptırmışsınız epilasyonu şu an ne durumda tekrar çıktımı mesela

herkese merhaba ümraniye as estetikte lazer epilasyona başladım acaba estetisyenlerden hangisi daha iyi gittiğimde dikkatimi çekti inci hanımı isteyenler çok fazla diğerleri kötü mü yapıyor giden biri yardımcı olursa çok memnun olacağım :KK64:

BU ARA BİRAZ HİZMET SORUNU YASIYORLAR SANIRIM GITTIM GITTIGIMDE ORTU YOK TERLIK YOK DEDILER BEN SOK NE YAPICAM BILEMEDIM BOYLE OLMAZ DEDIM OLUR OLUR COK GUZEL OLUR DEDI BIR SINIRLENDIM DE USTELEMEDIM YENI ETEK ALMISTIM ONU ORTU NIYETINE KULLANDIM COK BIR KIZIN TUGLERI SEANSDAN 6 AY SONRA CIKMIS GERI INSALLAH BIZIMDE OLMAZ BAKALIM 5 SEANSA GİRECEGIM SIMDILIK DURUM IYI DİĞERLERİNİ BİLMEM AMA SATTIKLARI URUN 6 AY SONRA KULLANILMIYORMUS PARİS BAGLANTILI BIRI SOSKİNİ ARATIP SORDURABILIR MI ACABA GERCEKMI DEGILMI DIYE YANI URUN COK PAHALI KULLANMAZSAN BITMEZ DIYIP DURUYORLAR KI BASKA FIRMALARDA HIC BIR SEY KULLANAN YOK BUNLAR BITINCE KULLANA BILCEGIM RENK ACICI ÖNERİSİ OLAN VARMI AYRICA KADIN 8 SEANS ANLASMIS 6 YA DUSURMUSLER ARTIK BOYLE DIYE SIZDE BOYLE BIR SORUN YASANDIMI KESKE BIR YAZILI KAGIT IMZALASAYDIM BIR DAHAKINE OYLE YAPACAGIM AMA HER HANGI BIR ISE ATILIRSAM UMARIM DUSURMEZLER BENDEKI SEANSI ESKIDEN ONERIYORDUM INSANLARA ARTIK SES CIKARMIYORUM

herkese merhaba ümraniye as estetikte lazer epilasyona başladım acaba estetisyenlerden hangisi daha iyi gittiğimde dikkatimi çekti inci hanımı isteyenler çok fazla diğerleri kötü mü yapıyor giden biri yardımcı olursa çok memnun olacağım :KK64:

BEN SADECE IKI KERE AYNI KİŞİDEN ALDIM SONRAIS HEP FARKLI KİŞİ GİRİYOR NASIL İŞ ANLAMADIM İNCİ HANIM HANGISI BILMIYORUM AMA SIYAH SACLI IKI GENC BAYAN VAR GUZEL BEN MELEK HANIMDAN ELEKTRIK ALAMADIM SADECE SORU SORUNCA SERT CEVAPLIYOR BENCE GULER YUZ HIZMET SEKTORUNUN EN ONEMLI KAZANCIDIR AYSUN HANIMDA MUAHPPETLI DEGIL AMA FENA DEGILDI

BEN SADECE IKI KERE AYNI KİŞİDEN ALDIM SONRAIS HEP FARKLI KİŞİ GİRİYOR NASIL İŞ ANLAMADIM İNCİ HANIM HANGISI BILMIYORUM AMA SIYAH SACLI IKI GENC BAYAN VAR GUZEL BEN MELEK HANIMDAN ELEKTRIK ALAMADIM SADECE SORU SORUNCA SERT CEVAPLIYOR BENCE GULER YUZ HIZMET SEKTORUNUN EN ONEMLI KAZANCIDIR AYSUN HANIMDA MUAHPPETLI DEGIL AMA FENA DEGILDI
Sanırım sonraki seansına aynı kişi girmesi için özellikle istemen gerekiyormuş senin neredeyse bitiyormuş umarım sonradan çıkmaz öyle bir şey olursa cidden hüngür hüngür ağlarım yani çünkü düzenli bir işte çalışmıyorum biriktirdiğim paralarla yaptırıyorum. Bana da akrabamız önerdi onun baya olmuş sonradan çıkma gibi bir şey yaşamamış ya birde bir şey soracağım benim tenim çok beyaz hani bir yere çarpınca morluk değilde ilk yeşilimsi gibi bi renk olur bende nokta nokta öyle oldu çok belli değil gibi ama normal mi bu nemlendir bol bol geçer dedi aradığımda açıkcası pek güvenemiyorum onlara çünkü ilk gittiğimde bana hormon testi yaptırmadım daha sonradan kayıt olmak istiyorum dediğimde hiç gerek yok hormon sorunu olanların seansı sadece uzuyor falan dedi ki bu bariz bir yalan umarım herşey güzel olur :KK17:

Back