• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltukaltı & Özel Bölge Lazer Epilasyon Günlüğü - As Estetik

[MENTION][/MENTION]
Eger alex ise makine dökülmeler 10. Gunden sonra oluyor en azindan bende o şekilde :) yalniz cok erken vermişler kontrol seansini benim bildiğim 15 gün sonra oluyor sevgiler :)

evet canım makina alex.11 nisanıda kendileri söyledi müsaitseniz diye bende tamam dedim=(

Canım benim de 7. Gün bugün ama okuduğuma göre 10. Güne kadar dökülüomuş zaten ara seansın var o zamana kadar bekle dökülür bence çünkü benim uzayan bi kaç tanesi dökülüo hepsi deil büyüdükçe dökülücek sanırım :34:

ins canım ya panik yaptım.bide burda yorumlarda görüyorum bazen ilk gün yada üçüncü gün döküldü diye cogu.ilk seansım oldugu için cokta bilmiyorum.:43:

ins canım ya panik yaptım.bide burda yorumlarda görüyorum bazen ilk gün yada üçüncü gün döküldü diye cogu.ilk seansım oldugu için cokta bilmiyorum.:43:

hemen dökulmeye baslamazkı kıl köklerınız kalınsa bı kaç seanstan snra bıle dökulebılır ben dıot lazer yaptırıyorm 10. seansımı yaptrdm %60 oranında dökulme sagladk zaten lazere gıdenler bılır lazer de yuzde yüz bıtmez tuylerınız yuzde 80 nı ne kdr sonuc alabılrısınız :31:

merhaba arkadaşlar sadece bu konu için üye oldum diyebilirim. bi şey sormak istiyorum az önce as estetiğin ümraniye şubesini aradım, burada okuduklarımdan sonra gitmeyi düşünüyodum.
Merak ettiğim şey genital bölge temizliğine kalça arası da dahil mi. bana bi çizgi kadar yapıyoruz ama kalça arası değil gibi bi cevap verdiler. cevabı tam anlamadım tekrar sordum ama saçma bi açıklama oldu. zaten hemen randevu vereyim hem bilgi alısınız hem başlarsınız gibi bişey söyledi, biraz müşteri kapma telaşı hissettim konuştuğum hanfendide.
sizin bu konudaki deneyiminizi merak ediyorum. kalça arasının ne kadar kısmı dahil oluyo. hiç dahil değilse yaptırmanın ne anlamı var. bunun dahil olduğu yerler biliyo musun?

merhaba arkadaşlar sadece bu konu için üye oldum diyebilirim. bi şey sormak istiyorum az önce as estetiğin ümraniye şubesini aradım, burada okuduklarımdan sonra gitmeyi düşünüyodum.
Merak ettiğim şey genital bölge temizliğine kalça arası da dahil mi. bana bi çizgi kadar yapıyoruz ama kalça arası değil gibi bi cevap verdiler. cevabı tam anlamadım tekrar sordum ama saçma bi açıklama oldu. zaten hemen randevu vereyim hem bilgi alısınız hem başlarsınız gibi bişey söyledi, biraz müşteri kapma telaşı hissettim konuştuğum hanfendide.
sizin bu konudaki deneyiminizi merak ediyorum. kalça arasının ne kadar kısmı dahil oluyo. hiç dahil değilse yaptırmanın ne anlamı var. bunun dahil olduğu yerler biliyo musun?

Canım bende gidicem genitale salı günü randevum sorarım bi öle değilse bende başlamam ne gerek var orayı almıosa:44:

Canım bende gidicem genitale salı günü randevum sorarım bi öle değilse bende başlamam ne gerek var orayı almıosa:44:
canim ben gittim bugün genital için aldı popo arasını da ama herkese olduğu gibi banada krem ve serum satmaya çalıştılar. Dedi genitalin çok koyu renk böle lazer görmez. Bende almadım inatla ama almazsan tedavin uzar ve beklediğin gibi olmaz dediler.:47:

hemen dökulmeye baslamazkı kıl köklerınız kalınsa bı kaç seanstan snra bıle dökulebılır ben dıot lazer yaptırıyorm 10. seansımı yaptrdm %60 oranında dökulme sagladk zaten lazere gıdenler bılır lazer de yuzde yüz bıtmez tuylerınız yuzde 80 nı ne kdr sonuc alabılrısınız :31:

cnm bu bilgide yanlışlık var, tanıdığım kaç kişi yaptırdı ve yıllardır 1 tane tüy çıkmıyor. yani %100 başarı sağlandı.

cnm bu bilgide yanlışlık var, tanıdığım kaç kişi yaptırdı ve yıllardır 1 tane tüy çıkmıyor. yani %100 başarı sağlandı.

Lazer uygulamasını yapan bayan söyledi yüzde yuz bitmez geri kalanlari iğneli epilasyonla bitirebilirsiniz diye

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım benim bende hametan kullaniorum sürekli iyi geliyor yumuşatıyor falan ama rengi açılır mı bilmiyorum :50:

Bak canım ne diyecegim o koyuluk ya da gormuyor dedikleri tamamen hikayeymis. Dun gittigimde yeni bir bayan gelmişti asiri ozenli ve titiz calisti normalde 5 dakikada biten seans 15 dakika kadar sürdü. Daha once genitalde hic gorulmeyen yerler vardi atisi bile hissetmiyordum ama simdi tum kokleri hissettim nerdeyse :) biraz yuksek doz ve ozenli çalışmayla hepsi halloluyor takma kafana yani bak ben hem esmer hem bronzum :)

Bak canım ne diyecegim o koyuluk ya da gormuyor dedikleri tamamen hikayeymis. Dun gittigimde yeni bir bayan gelmişti asiri ozenli ve titiz calisti normalde 5 dakikada biten seans 15 dakika kadar sürdü. Daha once genitalde hic gorulmeyen yerler vardi atisi bile hissetmiyordum ama simdi tum kokleri hissettim nerdeyse :) biraz yuksek doz ve ozenli çalışmayla hepsi halloluyor takma kafana yani bak ben hem esmer hem bronzum :)

Nasıl içimi ferahlattın bilemezsin :) o bayanın ismini bana da verme imkanın var mı bana 2 farklı kişi geldi ikiside kreme takmış deli oldum :)

Nasıl içimi ferahlattın bilemezsin :) o bayanın ismini bana da verme imkanın var mı bana 2 farklı kişi geldi ikiside kreme takmış deli oldum :)

Ban o durumda benim taktigimi uyguluyorsun arkadasim/teyzem/annem almis ama kullanmadi bana verdi ben kullanıyorum diyorsun hepsi susuveriyor böylece :) hatta sen her gittiginde sor duzenli kullaniyorum nasil acilmis mi de :)) bayanin adini sormadim ama eger pendik subesine gidiyorsan tarif edeyim :)

Ban o durumda benim taktigimi uyguluyorsun arkadasim/teyzem/annem almis ama kullanmadi bana verdi ben kullanıyorum diyorsun hepsi susuveriyor böylece :) hatta sen her gittiginde sor duzenli kullaniyorum nasil acilmis mi de :)) bayanin adini sormadim ama eger pendik subesine gidiyorsan tarif edeyim :)
Ben ümraniyeye gidyorum canım valla çok saol çok yardımcı oldun :) bende öyle diyim :52::54:

Kızlar iki konuya da yazdım ama biraz eski konulardı. O yüzden buraya da yazayım dedim. Ankara'dayım ben. Yani sizin gittiğiniz merkeze gitmiyorum.
Sorum şu; Ben de çok fazla batık vardı. Bacaklarım hep yara bere içindeydi, o yüzden başladım hatta. İlk seansı salı günü yaptırdım. Yalnız bacaklarım çok daha fazla yara oldu. Bepanten kullanıyorum ama açıkçası korkuyorum da bu yaralar iz yapacak diye. (Makine alex candela idi.)

Ben de üzerinde candela yazan makine ile başladım, hanımlar size sorum candela marka makine alex midir. ilk seansıma gittiğimde 12 ile başlamıştık hafif kızarmalar dışında bi sıkıntım olmadı onlar da 2 güne geçti ancak ikinci seansta makine değişmişti ama yine candela yazıyordu ve bayan üst model olduğunu söyledi. lazer sırasında lazer yapılan yerler kabardı neredeyse tüm kıl köklerim çok endişelendim. ilk seansta böyle olmamıştı. zamanla onlarda geçtı. ama korkum bana zararının olup olmayacağı. sizce bu normal mi?

Back