- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
- 318
Sanırım sonraki seansına aynı kişi girmesi için özellikle istemen gerekiyormuş senin neredeyse bitiyormuş umarım sonradan çıkmaz öyle bir şey olursa cidden hüngür hüngür ağlarım yani çünkü düzenli bir işte çalışmıyorum biriktirdiğim paralarla yaptırıyorum. Bana da akrabamız önerdi onun baya olmuş sonradan çıkma gibi bir şey yaşamamış ya birde bir şey soracağım benim tenim çok beyaz hani bir yere çarpınca morluk değilde ilk yeşilimsi gibi bi renk olur bende nokta nokta öyle oldu çok belli değil gibi ama normal mi bu nemlendir bol bol geçer dedi aradığımda açıkcası pek güvenemiyorum onlara çünkü ilk gittiğimde bana hormon testi yaptırmadım daha sonradan kayıt olmak istiyorum dediğimde hiç gerek yok hormon sorunu olanların seansı sadece uzuyor falan dedi ki bu bariz bir yalan umarım herşey güzel olur
UMARIM SORUN YAŞAMAZSIN CİLTTE LEKE KALACAK GİBİ OLSA RİSKE GİRMİYORLAR BENIM ARKADASIMA YAPMADILAR MESELA TENI COK HASSASMIŞ. AYNI KİŞİYE İŞLEM GÖRDÜRME KONUSU SÖYLE O GÜN YOK OLABİLİO YOGUN DİYOR İŞLEMİ UZUN DIYOR ZATEN GGITINIZDE RANDEVU SAATI GIREMEDIGINIZDEN BIKIYORSUNUZ BEKLEMEKTEN VEYA SUBE DEGİŞİMİ YAPMIS OLUYOR İŞLEM GÖREN KİŞİ ARTIK NEYSE DIYORUM GIRIYORUM BENIM DURUM SIMDILIK IYI UMARIM CIKMAZ AMA COK KARARMA OLDU KREMLERIDE KULLANMAYA CALISIYORUM AMA KARARDI HARICI SEYŞLER DENEYECEGIM
BU ARADA İLK YAPTIGINDA UC GUN KURULUK KIZARIKLIK OLUR AMA ÖNEMLI DEGIL GECIYOR EN AZINDAN BENDE GECIYOR
SANA KREM SATARLAR COK PAHALI AMA HAZIRLIKLI OL NEMLENDIRI ALMA AMA RENK AÇICI VS DENEYE BILIRSIN ACAYİP PAZARLAMA ZEKALARI VAR DÜŞÜNMEDEN BIR ANDA KARAR VERME BİRAZ BASKICIDIRLAR KREMLER EVET KALITELI AMA BENCE OKADAR ETMEZ YALNIZ GEREKLIYI ALMAK GEREK 6 AY SONRA SURESI BITIOMUS KOCAMAN ŞİŞEREDE GEREK YOK VSVS