• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltukaltı & Özel Bölge Lazer Epilasyon Günlüğü - As Estetik

Kızlar merabalar sizi sürekli takip ediyorum bende 1 nisanda as lazere başladım ilk seansımdı koltukaltı için ama henüz bi dökülme olmadı acaba ne zaman dökülcek bunlar. Gelişmeleri size 1,5 sene boyunca sürekli yazarım. :34:

bende sizi gizli gizli okuyup as lazere başladım....krem olayında da gardımı alarak gittim...yüz için gidiyorum as lazere..aleks soğutuculu kullandılar..bakalım ne olacak.kontrol seansımda oldu... krem olayına gelınce almadım ama yüzüm karton gibi oldu sonra kontrol seansında aldım kremi..iyikide almışım yani. ama ben burda okudum excipol lipo yu bilseydim onu denerdim..75 tl verdım kreme ama işimi gördü üstelik çok az kullanıyorum hemen bitmeyecek..:46:

bu arada yüzümde kıl mıl kalmadı kontrolde cok az böyle inatçı olanlar bir daha geçildi üstünden...bu arada ben koltuk altıma da başka bir yerde başladım resmen kumar oynuyorum bakalım hangisi tutarsa..ordakı merkezde güzel ve temiz ama as lazer gibi niş ve kartonpiyer manyaklığı yapmamışlar..sade ve şık bir yer..ve temizz ayrıca as lazer gibi pazar yerine dönmemiş. tenha yani tabi şimdilik ben başadım diye artabilir...bu 2. yer sade ve temiz olan yer jelli olandan yaptı n ligh mi neee tam bilmiyorum yeniyim zaten ... hiç acımadı ağda daha acılıydı..ama kız baan dedı kı yüze aleks yapılmaz sana neden aleks yaptılar dedı...yani şu an deneme yanılma yapıyorum bakalım bana hangi makine ve hangi merkez iyi gelecek..mantar gibi çoğalıyorlar zaten her yer lazerci yakında millet alıp evinde kendi kendine yapacak o derece:9:

Merhaba cumartesi gunu as estetikte ilk seansima gittim. bekledigimden cok daha az acili ve kolaydi. anladigim kadariyla kontrol seansi diye birsey var ama bana ondan bahaetmediler ve 2 ay sonrasi icin 2. Seansa randevu verdiler. Kontrol icin arayip randevu mu almayalim ve ne zaman gitmem gerekir yardimci olur musunuz?

Sadece 15 degil 16 ve 17. Gunlerde de gitme hakkiniz var kontrol icin, sevgiler :)

Merhaba kizlarr ben geldimm :)
16 nisanda 3. Seansim olacak as estetikte. Hemen gelismeleri yazayim yeni baslayanlara yardimi olur belki :) Esmer tenli oldugum icin lazerin gormedigi yerler var ozellikle genitalde. Ama ne yapıyoruz pes etmiyoruz çünkü her seansta lazer biraz daha görüyor :) gitmeme 15 günden az kaldi. Ilk seansta ikinci seansa 15 gun kala yuzde 80 den fazlasi çıkmıştı bile. Simdi iki koltukaltinda toplasam 10 tüy anca vardir ama daha cikabilir sonuçta konusmak icin erken. Genitalde de metal bozukluk boyutlarinda hic cikmayacakmis gibi duran yerler var ama k.alti cok daha iyi oldu bende. Nemlendirici olarak da seanstan sonra 3-4 gun bepantol ve hametan kullanıyorum simdilik memnunum. Gittikce sizi bilgilendirecegim kizlarr :)

kızlar bende önümüzde ay başlıcm genital bölge için ama çok cekiniyorum ya sizde nasıl oldu ?
bana fiyat olarak 120 koltukaltına 80 dedi özel bilindik hastane burası iyi mi sizce ?

Son düzenleme:
Merhaba kizlarr ben geldimm :)
16 nisanda 3. Seansim olacak as estetikte. Hemen gelismeleri yazayim yeni baslayanlara yardimi olur belki :) Esmer tenli oldugum icin lazerin gormedigi yerler var ozellikle genitalde. Ama ne yapıyoruz pes etmiyoruz çünkü her seansta lazer biraz daha görüyor :) gitmeme 15 günden az kaldi. Ilk seansta ikinci seansa 15 gun kala yuzde 80 den fazlasi çıkmıştı bile. Simdi iki koltukaltinda toplasam 10 tüy anca vardir ama daha cikabilir sonuçta konusmak icin erken. Genitalde de metal bozukluk boyutlarinda hic cikmayacakmis gibi duran yerler var ama k.alti cok daha iyi oldu bende. Nemlendirici olarak da seanstan sonra 3-4 gun bepantol ve hametan kullanıyorum simdilik memnunum. Gittikce sizi bilgilendirecegim kizlarr :)

Canım benim ara seans zamanım geldi daha 2. Gidişim ama batıklar var sence almalı mıyım kremi sizde de oldu mu böyle :44:

Canım benim ara seans zamanım geldi daha 2. Gidişim ama batıklar var sence almalı mıyım kremi sizde de oldu mu böyle :44:

Merhaba canim benim de ikinci gidisimde cok fazla batik vardi orda uygulamayi yapan kiza sordugumda nemlendirin dedi. Kontrol seansindan sonra bol bol hametan kullandim ve hepsi döküldü. Sana da tavsiye ederim :)

kızlar bende önümüzde ay başlıcm genital bölge için ama çok cekiniyorum ya sizde nasıl oldu ?
bana fiyat olarak 120 koltukaltına 80 dedi özel bilindik hastane burası iyi mi sizce ?
Tek seans icin mi ? Oyleyse cok pahali ben k alti bikini ve genitale 29 liraya gidiyorum seans basi..

Tek seans icin mi ? Oyleyse cok pahali ben k alti bikini ve genitale 29 liraya gidiyorum seans basi..

yok artıkkk IPL makinesidir o alex için bu fiyatta seans ücreti vermen imkansız ayrıca normalin çok çok altında bir fiyat bu :20:

yok artıkkk IPL makinesidir o alex için bu fiyatta seans ücreti vermen imkansız ayrıca normalin çok çok altında bir fiyat bu :20:
Hayir alex :) konu basligina bakarsaniz as estetige gidiyorum hatta 8 seans aldim 232 lira seans basi 29 liraya geliyor :) tum vucut seans basi 100 liraya diot a giden arkadaslarim da var lazer eskisi kadar pahali degil artik :)

Hayir alex :) konu basligina bakarsaniz as estetige gidiyorum hatta 8 seans aldim 232 lira seans basi 29 liraya geliyor :) tum vucut seans basi 100 liraya diot a giden arkadaslarim da var lazer eskisi kadar pahali degil artik :)

Ben orayaa geliyorummmmmmm :10::52:

kızlarr yardım edin lütfen biri cvp versin .1 nisanda koltukaltı genitale gittim.bugün 7 gün hala hiç dökülme yok.szde kacıncı gün basladı dökülmeler.11 nisanda kontrol seansım var.daha önce aramalımıyım.

kızlarr yardım edin lütfen biri cvp versin .1 nisanda koltukaltı genitale gittim.bugün 7 gün hala hiç dökülme yok.szde kacıncı gün basladı dökülmeler.11 nisanda kontrol seansım var.daha önce aramalımıyım.

Canım benim de 7. Gün bugün ama okuduğuma göre 10. Güne kadar dökülüomuş zaten ara seansın var o zamana kadar bekle dökülür bence çünkü benim uzayan bi kaç tanesi dökülüo hepsi deil büyüdükçe dökülücek sanırım :34:

Eger alex ise makine dökülmeler 10. Gunden sonra oluyor en azindan bende o şekilde :) yalniz cok erken vermişler kontrol seansini benim bildiğim 15 gün sonra oluyor sevgiler :)

Back