• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk yıkama

Girlstalks2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
85
33
3
Herkese merhaba koltuk yıkama için ufak tefek kullanışlı bir ürün önerisi verebilecek olan var mı? Bebek var; koltuklar ciş kaka yiyecek vs temizleyecek, karcher marka araştırdım memnuniyeti iyi fakat fiyatlar yüksek, ayrıntılı olarak deneyim ve marka paylaşımı yaparsanız sevinirim.

Herkese merhaba koltuk yıkama için ufak tefek kullanışlı bir ürün önerisi verebilecek olan var mı? Bebek var; koltuklar ciş kaka yiyecek vs temizleyecek, karcher marka araştırdım memnuniyeti iyi fakat fiyatlar yüksek, ayrıntılı olarak deneyim ve marka paylaşımı yaparsanız sevinirim.
Biz yakin zamanda Arnica aldık denedik gayet memnun kaldık,jnsallah yarın halı, koltuk yikayacagiz tamamen

Tekrardan merhabalar, makineyi denedim. Çok memnun kaldım açıkçası ben hamileyim kendi başıma yapabildim. Zaten çekimi çok kuvvetli ekstra güç uygulamadım. Bendeki makine arnica hydra rain. ( plus olaniyla arasinda ne fark var bilmiyorum) Tavsiye ediyorum kesinlikle. Kurulumu,kullanımı, temizliği çok güzel.

Tekrardan merhabalar, makineyi denedim. Çok memnun kaldım açıkçası ben hamileyim kendi başıma yapabildim. Zaten çekimi çok kuvvetli ekstra güç uygulamadım. Bendeki makine arnica hydra rain. ( plus olaniyla arasinda ne fark var bilmiyorum) Tavsiye ediyorum kesinlikle. Kurulumu,kullanımı, temizliği

Tekrardan merhabalar, makineyi denedim. Çok memnun kaldım açıkçası ben hamileyim kendi başıma yapabildim. Zaten çekimi çok kuvvetli ekstra güç uygulamadım. Bendeki makine arnica hydra rain. ( plus olaniyla arasinda ne fark var bilmiyorum) Tavsiye ediyorum kesinlikle. Kurulumu,kullanımı, temizliği çok güzel.
Çok teşekkür ederim dönüşünüz ve öneriniz için 😊🌟

Eşim koltuk yikama işini yapiyor ihtiyaci olan varsa yardımcı olabiliriz 530 952 8582 istanbul avrupa yakasi

Eklentiler

• 1000079336.webp
    1000079336.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 52
Back
X