Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk yaptırmak istiyorum lütven yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dilek5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
10
1
36
İzmir
merhaba,
siteye yeni üye oldum. paylaşımlar hoşuma gitti.
benimde çok acil yardıma ihtiyacım var. koltuk yaptırmak istiyorum. ama izmirde hangi :teselli:iyi bilmiyorum. kumaşları kendim seçtim. ama iyi bir usta bulmam lazım. eğer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim

ayy valla bende aynı dertten muzdaribim...istanbuldayım bende kayınvalidemin koltuklarını kendime alıp kaplatmak istiyorum klasık model benımki.. bir 3lü dört tekli... ipekli kadife istiyorum ben kumaşını oymalı yerlerinide varak istiyorum bana söylenen fiyat 2 milyar bazı yerler 2 buçuk diyor bakalım daha ucuzunu bulabilecekmiyim... buralar daha pahalı izmirde eminim daha uygun fiyat bulursun...kolay gelsin umarım iyi biryer bulursun gönlüne görede olur..... aynısından banada tabi

arkadaşlar kumaş seçerken oturunca kaymiycak bi kumaş seçin. bizim eski koltuklarımızın kumaşı dokununca yumuşacık bi his veriyodu çok da güzel görünüyodu ama gel bakalım üstüne otur oturabilirsen :) iki dakka sonra bakmışsın koltuğun ucuna kayıvermişsin. bunları gözönünde bulundurun. umarım iyi bir usta bulursunuz.

evet ama mağazalarda istediğim şekilde koltuk takımı bulamadım. modelini beğendiklerim de kumaş seçenekleri güzel değil. herşeyi tam dediklerimizde fiyatı aşırı pahalı 10.000. dediler oda indirilmiş hali bende yaptırmaya karar verdim ama bu seferde iyi bir usta bulmam lazım. herşey tam olmuyor
bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim.

ama usta konusunda yardımcı olacak kimse yok mu?

Kısıkköy de imalatçılar var benim bildiğim.
Bir de nativa koltuk var. ınternet sitesine de bakabilirsiniz. Yalnız fiyatlarından hiç haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…