• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı için hangi rengi tercih etmeliyim? (Resimli)

Yes_Im

Kaktüs ツ
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.253
14
66
Kullanış ve temizlik açısından hangi rengi seçmeliyim? Araştırma aşamasındayım şuan. Bu koltuk takımını çok beğendim. Evimiz küçük ama oturma odam ideal güzel boyut olarak. Hem yataklı hem sandıklı istiyorum hemde çekyat tipi görülmesini istemiyorum. Bu koltuk takımı yataklı ve sandıklı. Görüntüsü de hoşuma gitti sizce nasıl? Ben bu modelde siyah beyaz olanı beğenmiştim. fakat siyah kumaş ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum :44: ayrıca tay tüyü kumaş istiyorum fakat başka bir model koltuk takımı da olsa ne renk kumaş tercih etmeliyim. Tecrübe ve yardımıza ihtiyacım var hanımlar :54:
$elegance_beyz_koltuk_tk_genel_1_b.jpg $elegance_beyz_koltuk_tk_kd2_4_b.jpg $elegance_beyz_koltuk_tk_kd2_2_o.jpg
$elegance_beyz_koltuk_tk_kd2_3_o.jpg $elegance_beyz_koltuk_tk_kd2_o.jpg $elegance_beyz_koltuk_tk_kd4_o.jpg

Kesinlikle 3 numara güzel canım
Açık rengin insan üzerine verdiği rahatlık gibisi yok..

Bende resim paylaşayım dedim ama beceremedim.
Bunu sormak içinde konu açmamayayım dedim
Resim nasıl ekliyoruz?Tarif edersiniz çok sevinirim

Siyah ve mor olanların modellerini beğendim ben... Ama oturma yerleri koyu ton olunca tüyler çok belli oluyor... Benim evimdekide siyah beyaz... Eğer üşünmem elimde süpürgeyle gezerim dersen bunlardan birini tercih et... Hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar:

en kullanışlı renkler ara renklerdir yani ne çok koyu ne çok açık.benim kanepelerim sütlükahve hiç kiri belli etmiyor çok memnunum.yani devamlı oturacağınız odaya alıyosanız ben sütlükahve yi tercih edin derim..

Bende resim paylaşayım dedim ama beceremedim.
Bunu sormak içinde konu açmamayayım dedim
Resim nasıl ekliyoruz?Tarif edersiniz çok sevinirim

Canım fotoğrafla göstererek anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir :16:
$yardım.jpg
Zaten resmi seçip 'aç' dediğinde siteden pencere açılıyor daha sonra 'eklentiyi yükle' diyorsun zaten eklenmiş oluyor siteye :34:

3 numara çok güzel...

Kesinlikle 3 numara güzel canım
Açık rengin insan üzerine verdiği rahatlık gibisi yok..

bence 3. resim çok güzel

En çok bunu beğendiniz anlaşılan, aslında sütlü kahve tatlı duruyor ama ben kahverengi mobilya alamam buna uygun kombin bozulur o zamanda.. :105: Mobilyada kahveyi hiç sevmiyorum çünkü. Çikolata kahvesi renk olarak tatlı duruyo ama oda koyu bi renk kullanışı sıkıntılı olabilir :106: Bir de buna uygun tonlarda bi halı gerek işte o zaman halim yaman çocukla :18: Tek olarak bu renk koltuk takımı çok sade ve hoş duruyor fakat herşeyi düşününce pekte bana uygun değil gibi :14:
Eki Görüntüle 440273 $elegance_beyz_koltuk_tk_kd2_2_oa.jpg
Hem bu renk çok açık değil mi kızlar ya benim çocuğum var bir de gelicek olan çocuklu misafirler olucak :18:

$beyza_kartela_1.jpg
Siteden bulduğum renk kartelası bu hangisini seçebilirim ki başka :26:
Kırmızı olabilir belki koltuklarım ama buda çok cırt kırmızı sanki nasıl olur bilemedim ki hemde kırmızıyla hangi renk olabilir? :44:

ben de 3 numara diyecem .ama madem bazı çekincelerin var. 4 numara diyorum. mobilyarengine gelince açık renk bir takım akçaağaç tonlarında gibi olabilir. halı ise kahve tonlarında olabilir. krem korkutuyorsa gözünü. koltuklarını gülegüle kullan. sadece kenarkısımları falan bana biraz büyük göründü. tabi şöyle yayla gibi bi salonun varsa hiç büyük görünmez. ama eğer küçük bi salonun varsa o zaman bi daha düşün derim. Allhtan berjerleri ince kanarlı. güle güle kullan.mutlulukla eskit..

illa kahverengi mobilya olmak zorunda değilki.beyaz mobilya ile de güzel olur.ya düz beyaz ya da beyazlı kahveli mobilyalar olabilir

illa kahverengi mobilya olmak zorunda değilki.beyaz mobilya ile de güzel olur.ya düz beyaz ya da beyazlı kahveli mobilyalar olabilir

ya canım mutfakta yaptırılcak bordo krem olarak düşünüyoduk. Yatakodasıda çoğunluk olarak beyaz içinde siyahta olabilir. Oturma odasıda siyah-beyaz-kırmızı olarak kombinlemeyi düşünüyoduk. Zaten mobilya derken alıncak çok eşya olmuycak televizyon sehpası alıcaz beyaz düşünüyorum onu. Halıyıda bu renklerde düşünüyodum. $bellona.jpg
Klasikten çok spor tarzından hoşlanıyorum. Ama şimdi kararsız kaldım renk olarak :105:
$Fantastik.jpg $nehir_y_b.jpg $Toledo.jpg
Bu tarzlarda olabilir mesela. Tabi kırmızılı siyahlı takımın teklileri hoş değil. Beyaz koltukların modelini çok beğendim tam benim tarzımda ama rengi kesinlikle başka olmalı. Mobilyada tercihim ama koltukta beyaz hiç kullanamam :18:

Siyah ve mor olanların modellerini beğendim ben... Ama oturma yerleri koyu ton olunca tüyler çok belli oluyor... Benim evimdekide siyah beyaz... Eğer üşünmem elimde süpürgeyle gezerim dersen bunlardan birini tercih et... Hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar:

Model olarak hepsi aynı değil mi zaten canım? sadece renkler farklı.. Elimde süpürgeyle gezemem hiç valla zaten çalışmayı düşünüyorum evim temiz dursun kolay temizlenebilsin istiyorum. Çocuğumda var. Temizlikle harıl harıl uğraşmayı sevmiyorum ama kirli olmasınıda istemiyorum. Gerekirse mecbur uğraşırım tabi ama çok uğraştırcak bişey olmamalı.. Siyah olanı beğenmiştim ama dediğin gibi oturma yeri siyah olunca beni temizlik açısından zorlar diye korkuyorum :106: Bu söylediklerini göz önünde buldurcam alırken, söylediklerin benim için önemli dikkate alıcam canım. Çok teşekkür ederim :38:

Siyah ve kirmizi hakkin da fikrimi yazmistim.Odan fazla büyük degilsede acik renk her zaman ferahlik veriyor.

Peki koltuk model olarak nasıl, hoş duruyor mu ? :26: Odam çok aşırı büyükte değil çok ufacıkta değil tam bi koltuk takımı ve tv sehpası rahat rahat koyulcak kadar ideal canım. Açık rengin görüntüsü güzel fakat kullanışı korkutuyo beni :18:

Ben cok begendim.Bence koyu renkler daha zor,temizlik acisindan.Belki kiliflari fermuarli yaptirabilirsin.Böylece temizligi daha kolay olur.Ben acik renklerle iki cocuk büyüttüm ve hala kullaniyorum

bana da sutlu kahve sanırım 3. sü kullanıslı geldı canım aynı zamanda hoş duruyor,bencede tay tüyü tercıh etmelisin

canım 3 ve 6 numara cok guzel .kullanıslı olmasını ıstıyorsan kesınlıkle 3 numara derım .

kullanıs bakımından cok acık renkler ve cok koyu renkler kullanıslı olmaz

cok acık renkler hemen leke yapar eger bı'de cocugun varsa hıc olmaz .

cok koyu renkler ıse;evi karanlık gosterır ,bi'de renklerın ınsan uzerın de

etkılerı olduguna ınanırım ben ,cok koyu renkler de senı olumsuz etkıleyebılır

ıcını huzursuz edebılır .o yuzden en ıyısı ara renklerdır canım .

tay tuyu kuması koltuk da ben de cok begenırım,bence dogru tercıh .

tay tuyu kumas da benım en cok yakıstırdıgım renk ekru krem tonlardır .

Ben cok begendim.Bence koyu renkler daha zor,temizlik acisindan.Belki kiliflari fermuarli yaptirabilirsin.Böylece temizligi daha kolay olur.Ben acik renklerle iki cocuk büyüttüm ve hala kullaniyorum

Sen kırmızı siyahı nerde kullandın canım? hiç memnun olmadığını yazmışsın merak ettim. Ayrıca babamların evinde siyah yemek odası takımı içinde beyaz ve taşları var. Çok aşırı temizlik istiyor hergün toz almak gerekiyor. O yüzden siyah mobilyadan illallah etmiş durumdayım. Mobilyalarım kesinlikle beyaz olmalı. Koltuk kumaşının renginde kararsız kaldım. Kılıfları fermuarlı düşünüyorum zaten canım model olarakta farkettiysen kol koyma yerleri ve sırt kısımları sökülüp temizlenebilcek şekilde. Açık renkler çabuk kirlenmiyo mu kumaşta ya :26: Sık sık makineye atıp yıkayamazsında kumaş deforme olur zamanla.. ferah olmasına ferahta temizlik açısından çekiniyorum ben.

Back
X