• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı için hangi rengi tercih etmeliyim? (Resimli)

Bende resimdeki eklenti çıkmıyor.
O simgelerin hiç biri yok.
Konu başlığında başka koyulabilcek eklentiler var.
Çok denedim resimde yolladıgın bolgu bulsam halledicem.
Konuyu aç diyorum ama o resmde olan eklentilerin hiçbiri çıkmıyor malsef=(
Neyse artık canım,yordum senide saol

Yok canım yorulmadım da hallolmadığına üzüldüm. Resimde yolladığım bölüm konuya cevap vermek için yazdığın yer varya onun üst kısmında film şeridi gibi bi resim var ufak yanındada kare şeklinde içine ağaç olan bi resim var ona tıklıycaksın. Hatta o resmin üstünde A yazıyo yanında da sarı tebessüm eden surat smileyi var. Bulabilcen mi canım bi bak bakalım.

Atıyorum siyah koltuk ise, yastıkları kırmızı olur ki tekliler dediğin gibi sırıtmasın.
Yani dediğin gibi ve benim de dediğim gibi, tam tersi de olur :1:
Bu arada koyu kahvenin damla yerindeki ahşap rengini ben de sevmedim ya :)​

Ahşap rengini hayatım boyunca hiç sevmedim hangi evde görsem ruhumu daraltıyo sevemedim bi türlü parkelerde bile hoşuma gitmiyor.. Çok itici geliyo nedense o yüzden evimde hiç olmasını istemiyorum. Ayrıca bu koltuk modelini ve kumaşını beğendim. Sandıklı, yataklı ve kol, sırt yerinde yıkanabilcek şekilde.. yani aradığım özelliklerde var. Sadece renk sorun oldu resmen ya bi türlü karar veremiyorum :50: Siyah,kırmızı,beyaz olarak düşünüyodum ama kimse önermiyor siyahla beyazı napıcam bilmiyorum. Pişmanda olmak istemiyorum ya

Son düzenleme:
Canım benim 4. koltuk takımı hoşuma gitti
Kararsız kaldın galiba
4 numara ne çok koyu nede çok açık
Koyu renkler tozu tüyü çok çeker ve belli eder

Canım benim 4. koltuk takımı hoşuma gitti
Kararsız kaldın galiba
4 numara ne çok koyu nede çok açık
Koyu renkler tozu tüyü çok çeker ve belli eder

Evet kararsız kaldım canım. Koyu renkler hoşuma gitti aksine ama söylediklerinizi düşüncek olursak kullanış olarak bana sıkıntı yapıcağa benziyor o yüzden renk düşünmeye devam edicem çünkü 3. 4. koltukta ki ahşap renginden hoşlanmıyorum ayrıca çiçek desenleri de çok klasik geliyor o yüzden onlar çok içime sinmedi :50:

en kullanışlı renkler ara renklerdir yani ne çok koyu ne çok açık.benim kanepelerim sütlükahve hiç kiri belli etmiyor çok memnunum.yani devamlı oturacağınız odaya alıyosanız ben sütlükahve yi tercih edin derim..

Sütlü kahve rengi tatlı duruyor aslında, kiri belli etmiyor demişsiniz oda açık bi renk kumaşın kullanışının rahat olmasına şaşırdım doğrusu :44:
evet devamlı oturucağımız odaya alıcaz nasipse.. Önerileriniz için teşekkür ederim :38:

ben de 3 numara diyecem .ama madem bazı çekincelerin var. 4 numara diyorum. mobilyarengine gelince açık renk bir takım akçaağaç tonlarında gibi olabilir. halı ise kahve tonlarında olabilir. krem korkutuyorsa gözünü. koltuklarını gülegüle kullan. sadece kenarkısımları falan bana biraz büyük göründü. tabi şöyle yayla gibi bi salonun varsa hiç büyük görünmez. ama eğer küçük bi salonun varsa o zaman bi daha düşün derim. Allhtan berjerleri ince kanarlı. güle güle kullan.mutlulukla eskit..

Genel olarak 3 numara beğenildi zaten demek ki en hoş o duruyor.. 4 numara hiç tarzım değil canım. 3 numaranın damla şeklinde olan yerdeki ahşap renk bile beni rahatsız ediyor. Salonum aşırı büyük değil ama çok küçükte değil tam koltuk takımı için ideal. Berjerleri farklı seçicez büyük ihtimal bunlar pek rahat ve kullanışlı durmuyor. Fikirlerin için çok teşekkür ederim :54:

kahve ve tonları sevmeyen biri olarak bu tip koltuk tarzına en çok hertarafı koyu kahve olan yani 4 numara çok yakışmış..tüllerini ve tüllerin kenarlıklarını halını fln daha krem tonlarında kullanırsan böylece içini daraltmamış olursun...benim koltuklarım siyah ve hiç sorun yaşamıyorum...ama koyu kahve güzel durmuş...

Bende sevmiyorum :51: Tek renk olan çikolata kahvesi benimde hoşuma gitti hoş duruyor ama dediğin gibi bi kombin yaparsam ferah olabilirde temizlik açısından kullanımı zor olur mu onu bilemiyorum. Arkadaşlar koyu renk tercih etmememi tavsiye ediyolar. Seçim yapınca fotoğrafı buraya eklerim fikirlerinizi yazarsınız artık :21:

4. ve 6. takımlar cokk süperler.şimdiki aklım olsa 4.takımı alırdım ben renkleri süper ve cok sıcak duruyor.siyah beyaz koltuk baa hep itici soguk gelmiştir.beyaz bi takım düşünüyosan da beyazlı morlu olan çok güzelmiş.güle güle kullan şimdiden :)

Kullanış ve temizlik açısından hangi rengi seçmeliyim? Araştırma aşamasındayım şuan. Bu koltuk takımını çok beğendim. Evimiz küçük ama oturma odam ideal güzel boyut olarak. Hem yataklı hem sandıklı istiyorum hemde çekyat tipi görülmesini istemiyorum. Bu koltuk takımı yataklı ve sandıklı. Görüntüsü de hoşuma gitti sizce nasıl? Ben bu modelde siyah beyaz olanı beğenmiştim. fakat siyah kumaş ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum :44: ayrıca tay tüyü kumaş istiyorum fakat başka bir model koltuk takımı da olsa ne renk kumaş tercih etmeliyim. Tecrübe ve yardımıza ihtiyacım var hanımlar :54:
Eki Görüntüle 440120 Eki Görüntüle 440123 Eki Görüntüle 440121
Eki Görüntüle 440122 Eki Görüntüle 440124 Eki Görüntüle 440125

slm cnmmmm:))) beyaz eşya tamm smdi sıra koltuktamı:)) bnce siyah beyaz olmasın yaa çok klişe.. farklı olsun beyaz üstüne mürdüm olabilr hem daha iç açıcı tekli koltuklarında aynı tonların farklı desnleri olabilir mesela beyaz fon üstüne mürdüm çizgiler şeriler vs... yemek masanıda ona uydurursun beyaz masa deri beyaz sandalyelr ve mürdüm rengi bank :)) bnmki öleee:))

ya canım mutfakta yaptırılcak bordo krem olarak düşünüyoduk. Yatakodasıda çoğunluk olarak beyaz içinde siyahta olabilir. Oturma odasıda siyah-beyaz-kırmızı olarak kombinlemeyi düşünüyoduk. Zaten mobilya derken alıncak çok eşya olmuycak televizyon sehpası alıcaz beyaz düşünüyorum onu. Halıyıda bu renklerde düşünüyodum. Eki Görüntüle 440373
Klasikten çok spor tarzından hoşlanıyorum. Ama şimdi kararsız kaldım renk olarak :105:
Eki Görüntüle 440378 Eki Görüntüle 440379 Eki Görüntüle 440380
Bu tarzlarda olabilir mesela. Tabi kırmızılı siyahlı takımın teklileri hoş değil. Beyaz koltukların modelini çok beğendim tam benim tarzımda ama rengi kesinlikle başka olmalı. Mobilyada tercihim ama koltukta beyaz hiç kullanamam :18:

2. Numara
kırmızılara bayıldım, çok güzeller.

slm cnmmmm:))) beyaz eşya tamm smdi sıra koltuktamı:)) bnce siyah beyaz olmasın yaa çok klişe.. farklı olsun beyaz üstüne mürdüm olabilr hem daha iç açıcı tekli koltuklarında aynı tonların farklı desnleri olabilir mesela beyaz fon üstüne mürdüm çizgiler şeriler vs... yemek masanıda ona uydurursun beyaz masa deri beyaz sandalyelr ve mürdüm rengi bank :)) bnmki öleee:))

As canım :16: beyaz eşya alındı şimdi sıray koltuğa geldi evet :) ama bi kaç ay sonra alıcaz. Yatakodası ve koltuk takımı. Ben şimdiden derdine düştüm fikir edinmek ve tecrübe sahibi olanların tecrübelerinden yararlanmak istedim pişman olmak istemiyorum çünkü. Siyah olanı kimse beğenmedi ve tavsiye etmedi zaten çok toz belli ediyormuş öyle dedi arkadaşlar. Babamların evde ki koltuk takımıda beyaz-mürdüm, göre göre alıştı artık gözüm farklı olsun istiyorum o yüzden. Teklileride düz renk tercih edicem muhtemelen. Fondada olsa beyazla uğraşamam canımya :23: Yemek odası takımı almıycam zaten sadece tv sehpası alıncak onuda beyaz düşünüyorum. Çok eşyayı sevmiyorum evim ferah olsun istiyorum eşyayla doldurmak istemiyorum zaten çok büyük bi ev değil. Bize yeticek kadar :16: Senin evinin resmini görmek için konularına baktım ama koymamışsın, göremedim :51:

2. Numara
kırmızılara bayıldım, çok güzeller.

Bende onlara kafayı takmıştım biara aslında onlarda sandıklı ve yataklı. Fakat yastıkları kaldırınca koltuk dümdüz duruyor.. Böyle görüntü hoşta kullanış olarak pek rahat olmaz gibi. Kol koyma yerleri falan sabit değil, boşta duruyor :23:

Bende onlara kafayı takmıştım biara aslında onlarda sandıklı ve yataklı. Fakat yastıkları kaldırınca koltuk dümdüz duruyor.. Böyle görüntü hoşta kullanış olarak pek rahat olmaz gibi. Kol koyma yerleri falan sabit değil, boşta duruyor :23:

Hmm haklısınız, o zaman pek kullanışlı olmayabilir.
İkea var mı bulunduğunuz şehirde, eğer imkanınız varsa orayada bakın derim.
Cok güzel koltuklar yatak odaları vs var. Fiyatlarıda çok makul.

Hmm haklısınız, o zaman pek kullanışlı olmayabilir.
İkea var mı bulunduğunuz şehirde, eğer imkanınız varsa orayada bakın derim.
Cok güzel koltuklar yatak odaları vs var. Fiyatlarıda çok makul.

İşte o yüzden bende o modelden vazgeçtim. Çünkü benim tek olucak oturma odam. Rahat ve kullanışlı olması lazım o yüzden. Hem kullanış hem görüntü hoş olsun istiyorum. Ikea olmaz mı canım ben istanbuldayım. Ordada güzel mobilyalar görmüştüm 2012 kataloğu var bende gerçekten fiyatlar aşırı uygundu. Oraya da bakarız inşallah. Önerin için teşekkür ederim :54:

As canım :16: beyaz eşya alındı şimdi sıray koltuğa geldi evet :) ama bi kaç ay sonra alıcaz. Yatakodası ve koltuk takımı. Ben şimdiden derdine düştüm fikir edinmek ve tecrübe sahibi olanların tecrübelerinden yararlanmak istedim pişman olmak istemiyorum çünkü. Siyah olanı kimse beğenmedi ve tavsiye etmedi zaten çok toz belli ediyormuş öyle dedi arkadaşlar. Babamların evde ki koltuk takımıda beyaz-mürdüm, göre göre alıştı artık gözüm farklı olsun istiyorum o yüzden. Teklileride düz renk tercih edicem muhtemelen. Fondada olsa beyazla uğraşamam canımya :23: Yemek odası takımı almıycam zaten sadece tv sehpası alıncak onuda beyaz düşünüyorum. Çok eşyayı sevmiyorum evim ferah olsun istiyorum eşyayla doldurmak istemiyorum zaten çok büyük bi ev değil. Bize yeticek kadar :16: Senin evinin resmini görmek için konularına baktım ama koymamışsın, göremedim :51:

biara albüm yapmıştım düğün fotolarını ve evi snra sildim iş yerndym burda olan bi kaç fotoyu atim bak :) ama bnm evm büyük braz bütün odalar yok burda $292777_10150280598637632_2021065_n.jpg $305052_10150280596517632_3647670_n.jpg $309296_10150280596167632_4858290_n.jpg $295747_10150280596582632_4071544_n.jpg $314773_10150280598562632_7690298_n.jpg $310292_10150280605502632_3212753_n.jpg $308403_10150280605402632_5297584_n.jpg $303165_10150280597777632_245957_n.jpg $302728_10150280598697632_7144072_n.jpg $301529_10150280599087632_7180077_n.jpg $294365_10150280599392632_3190299_n.jpg $312237_10150280596637632_1598328_n.jpg

İşte o yüzden bende o modelden vazgeçtim. Çünkü benim tek olucak oturma odam. Rahat ve kullanışlı olması lazım o yüzden. Hem kullanış hem görüntü hoş olsun istiyorum. Ikea olmaz mı canım ben istanbuldayım. Ordada güzel mobilyalar görmüştüm 2012 kataloğu var bende gerçekten fiyatlar aşırı uygundu. Oraya da bakarız inşallah. Önerin için teşekkür ederim :54:

Rica ederim :)
Ben geçen İkeadaydım bir türlü çıkasım gelmedi.
Çok güzel takımlar vardı.
Eğer katalog elinin altındaysa 179 sayfada Hermes üç çekmeceli divan var.
Amanın :53: evde yer olsa hemen alırdım, çok şık geldi bana.
Misafir odası için çok hoş olabilir ve de tabi gidip Sultan yataklarınıda görmelisin.
Çok romantik :16:

Hatırladım ben senin evini görmüştüm :16: Yeni mi evlisin sen canım koltukları beyaz seçmişsin çocuk olunca napıcaksın :18: Evin gerçekten büyük ve şirinmiş dublex sanırım :26: Birde o ayakkabı şeklinde ki koltuk hep orda mı duruyor köşeye koysan daha hoş olmaz mı çok ortada kalmış sanki :21:

Hatırladım ben senin evini görmüştüm :16: Yeni mi evlisin sen canım koltukları beyaz seçmişsin çocuk olunca napıcaksın :18: Evin gerçekten büyük ve şirinmiş dublex sanırım :26: Birde o ayakkabı şeklinde ki koltuk hep orda mı duruyor köşeye koysan daha hoş olmaz mı çok ortada kalmış sanki :21:

köşede duruyo cnm:)) 1 yıllk evliyz bnm beyaz koltuk takıntım vaaar çook seviorumm çocuk olunca o odaya grmeyiverir napim :)) evet cnm evim dubleks 300 m2

Rica ederim :)
Ben geçen İkeadaydım bir türlü çıkasım gelmedi.
Çok güzel takımlar vardı.
Eğer katalog elinin altındaysa 179 sayfada Hermes üç çekmeceli divan var.
Amanın :53: evde yer olsa hemen alırdım, çok şık geldi bana.
Misafir odası için çok hoş olabilir ve de tabi gidip Sultan yataklarınıda görmelisin.
Çok romantik :16:

Kataloğa bakarken ona bende takılmıştım biliyor musun? :) rengide çok hoş. Kar beyazını gördüm bu kadar hoş durmuyodu. 750tl ama hem yatak hem koltuk hem de çekmeceleri var.. Kullanışlı bişeye benziyo aslında görüntüde hoş ama sırt dayama yeri pek rahat olmaz gibi. Az yer kaplamasıda en büyük avantajı. Ikea yı ben seviyorum ya güzel ve değişik şeyler var hemde fiyatları iyi. İnşallah en kısa zamanda gidip bakarım :16:

köşede duruyo cnm:)) 1 yıllk evliyz bnm beyaz koltuk takıntım vaaar çook seviorumm çocuk olunca o odaya grmeyiverir napim :)) evet cnm evim dubleks 300 m2

Maşallah maşallah baya baya büyükmüş evin. Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım :16: Geçen star tv de programda bi yarışmacının evi 8+1 miş 3 banyosu varmış.. kişi başına iki oda düşüyo evde diyodu.. Ne gerek varsa artık:) bir de tek kattı yanlış hatırlamıyorsam :51:

Son düzenleme:
illa kahverengi mobilya olmak zorunda değilki.beyaz mobilya ile de güzel olur.ya düz beyaz ya da beyazlı kahveli mobilyalar olabilir

resim 2 ve 3

siyah beyaz tonlar hosuma gidiyor, evindeki tonlara bagli bence boyle bir secim yapmak. Ama kirem renginede bayiliyorum...

ben evimi beyaz dusunuyorum ve icinde giri, kirem, siyah tonlardan birisi olacak.

ilk resim zadece tek renk olsaydi yani siyah, kezinlikle onermezdim. Koyu renkler hic hosuma gitmiyor.

Simdiden hayirli olsun ve gule gule kulanin.

Back
X