• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı için hangi rengi tercih etmeliyim? (Resimli)

beyaz mobilya elinde surekli bezle gezersen iyi:9: cok cabuk kirleniyor temizledikcede yıpranıyor bende 3 numarayı begendim renk olarak koyu kahve onerebilirim kullanıslı oluyor koyu renk mobilyalarda duvar rengini acık yaptırman lazım bizimde mobilyalar koyu kahve halılar krem duvar rengimizi pudra yaptık harika durdu ben genelde mobilyalarda kahve ve siyah severim ama siyahda cok toz topluyor maalesef

bana da sutlu kahve sanırım 3. sü kullanıslı geldı canım aynı zamanda hoş duruyor,bencede tay tüyü tercıh etmelisin

Model olarak nasıl peki nu koltuk takımı? bir de ben 3.de damla şekli olan yerde ki o rengi sevmedim ya.. tahta rengi gibi olan. Mobilyalı olan kısımlarda o renkleri hiç sevmiyorum nedense.. Tay tüyünü herkes çok öneriyor tercihim ondan yana olucak sanırım canım görüntüsünü de çok beğeniyorum o kumaşın inşallah memnun kalırım :16:

Kirmiziyi sadece aksesuar olarak ve hali olarak kullandim.Sonralari yormaya basladi.Siyahi mobilya olarak kullanmadim.Mutfagim ve holum siyah yerler yani.Görünüsü süper hergelen bayiliyor,ama temizligi cok zor.Ufacik bir tozu anin da gösteriyor.Beni cok yoruyor.:50:

canım 3 ve 6 numara cok guzel .kullanıslı olmasını ıstıyorsan kesınlıkle 3 numara derım .

kullanıs bakımından cok acık renkler ve cok koyu renkler kullanıslı olmaz

cok acık renkler hemen leke yapar eger bı'de cocugun varsa hıc olmaz .

cok koyu renkler ıse;evi karanlık gosterır ,bi'de renklerın ınsan uzerın de

etkılerı olduguna ınanırım ben ,cok koyu renkler de senı olumsuz etkıleyebılır

ıcını huzursuz edebılır .o yuzden en ıyısı ara renklerdır canım .

tay tuyu kuması koltuk da ben de cok begenırım,bence dogru tercıh .

tay tuyu kumas da benım en cok yakıstırdıgım renk ekru krem tonlardır .

Bende renklerin etkilerine inanırım canım haklısın koyu renk enerji açısından iyi olmayabilir. Tay tüyü tercihinde kararlıyım. Fakat ara renk olarak başka ne renk tercih edebilirim? çok açık bi renk olmasınıda istemiyorum çünkü.

beyaz mobilya elinde surekli bezle gezersen iyi:9: cok cabuk kirleniyor temizledikcede yıpranıyor bende 3 numarayı begendim renk olarak koyu kahve onerebilirim kullanıslı oluyor koyu renk mobilyalarda duvar rengini acık yaptırman lazım bizimde mobilyalar koyu kahve halılar krem duvar rengimizi pudra yaptık harika durdu ben genelde mobilyalarda kahve ve siyah severim ama siyahda cok toz topluyor maalesef

Enazından siyah mobilyadan daha iyidir diye düşünüyorum :27: babamların evde ki yatakodası beyaz, siyah kadar toz göstermiyor. Ayrıca çikolata kahvesi tatlı duruyor duvarlar zaten açık renk olucak büyük ihtimal. Siyah hoş duruyor ama temizlikte insanı illallah ettiriyo malesef :106:

Kirmiziyi sadece aksesuar olarak ve hali olarak kullandim.Sonralari yormaya basladi.Siyahi mobilya olarak kullanmadim.Mutfagim ve holum siyah yerler yani.Görünüsü süper hergelen bayiliyor,ama temizligi cok zor.Ufacik bir tozu anin da gösteriyor.Beni cok yoruyor.:50:

Anladığım kadarıyla siyah ve kırmızı zamanla sıkıyor insanı bunaltıyor sanırım bi ferahlık istiyorsun.. Oturma odama 2 renk tercih etmeliyim. O 2 renge göre kombinlemeliyim eşyalarımı.. ama renk seçemiyorum canım siyahın temizliği zor beyazında zor kumaşta. Ara renk olarakta ne tercih edebilirim koltuk kumaşı için kremden başka? gri tonlarıda ofis gibi olur oda olmaz.. aklıma gelmiyo ki sinmiyo içime karar vermek istiyorum artık gönül rahatlığıyla :77:

kahve ve tonları sevmeyen biri olarak bu tip koltuk tarzına en çok hertarafı koyu kahve olan yani 4 numara çok yakışmış..tüllerini ve tüllerin kenarlıklarını halını fln daha krem tonlarında kullanırsan böylece içini daraltmamış olursun...benim koltuklarım siyah ve hiç sorun yaşamıyorum...ama koyu kahve güzel durmuş...

Ben 5 numara diyorum canım.
En modern i ve güzel renklisi . Açık rengi de beğenmiştim ama, o tekli koltukları çiçekli ya onu sevmedim.
Çok çicek böcek sevmiyorum koltukta.
Siyah beyaz a gelince de , siyah beyaz çok resmi .
Yani şöyle, Şimdi koltuklar simsiyah olur ama ne biliyim, masan beyaz olur filan, ya da tam tersi.
Öyle güzel. Ama koltuk karışık, alacalı bulacalı siyah beyaz sevmiyorum :)

En çok bunu beğendiniz anlaşılan, aslında sütlü kahve tatlı duruyor ama ben kahverengi mobilya alamam buna uygun kombin bozulur o zamanda.. :105: Mobilyada kahveyi hiç sevmiyorum çünkü. Çikolata kahvesi renk olarak tatlı duruyo ama oda koyu bi renk kullanışı sıkıntılı olabilir :106: Bir de buna uygun tonlarda bi halı gerek işte o zaman halim yaman çocukla :18: Tek olarak bu renk koltuk takımı çok sade ve hoş duruyor fakat herşeyi düşününce pekte bana uygun değil gibi :14:
Eki Görüntüle 440273 Eki Görüntüle 440274
Hem bu renk çok açık değil mi kızlar ya benim çocuğum var bir de gelicek olan çocuklu misafirler olucak :18:

Eki Görüntüle 440281
Siteden bulduğum renk kartelası bu hangisini seçebilirim ki başka :26:
Kırmızı olabilir belki koltuklarım ama buda çok cırt kırmızı sanki nasıl olur bilemedim ki hemde kırmızıyla hangi renk olabilir? :44:

Hmmm... Bak, büyük koltukları yani üçlü ve ikiliyi siyah, teklileri kırmızı yapabilirsin :)
Ya da tam tersi. O da güzel olur .
Şu çiçeklileri, tek renk yapabilme şansın var ise, tek renk olursa ben bu rengi de çok beğendim. Yeterki çiçekli bir şey olmasın :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmmm... Bak, büyük koltukları yani üçlü ve ikiliyi siyah, teklileri kırmızı yapabilirsin :)
Ya da tam tersi. O da güzel olur .
Şu çiçeklileri, tek renk yapabilme şansın var ise, tek renk olursa ben bu rengi de çok beğendim. Yeterki çiçekli bir şey olmasın :1:

3lü ve 2liyi siyah yapıp tekliler kırmızı olursa 3lü ve 2lidede kırmızı bişey olması lazım ki ayrı dünyaların ayrı insanı gibi durmasın :1: tam tersi daha hoş olur gibi aslında. Çünkü mobilyası yani damla şekli olan yerler siyah olucak berjerlerde siyah olucak koltuk kırmızı renk olunca daha hoş durabilir bütünlük. Yada karman çorman olur :64: Bende çiçekleri böyle desenlerde hiç mi hiç sevmiyorum gözüme batıp duruyo zaten krem renginde :27: tek renk yaptırabilme şansım var berjerlerin modelinide farklı seçeriz büyük ihtimal bunlar çok Allaha emanet duruyo :52: beğendiğim siyahın, kırlentinde dikkatini çektiyse şekil var çiçek böcek yok:40:
Eki Görüntüle 440434

Ben 5 numara diyorum canım.
En modern i ve güzel renklisi . Açık rengi de beğenmiştim ama, o tekli koltukları çiçekli ya onu sevmedim.
Çok çicek böcek sevmiyorum koltukta.
Siyah beyaz a gelince de , siyah beyaz çok resmi .
Yani şöyle, Şimdi koltuklar simsiyah olur ama ne biliyim, masan beyaz olur filan, ya da tam tersi.
Öyle güzel. Ama koltuk karışık, alacalı bulacalı siyah beyaz sevmiyorum :)

Yani 5. komple koyu kahverengi olan modeli gibi komple siyah olabilir diyorsun..
Koyu kahveside hoş duruyo aslında fakat ben damla şeklinde olan yerde ki mobilya rengini sevmedim :23:

kahve rengi mobilyaların hepsi bana çok klasik göründü... çiçekli böcekli falan olanlar.......

Canım ben de senin ilk beğendiğin takımı beğendim açıkçası..Ama çocuk var,kirlenir diye düşünüyorsun bürümcük koltuk kılıfları var..Lastikli ve tüm koltuk tiplerine uyuyor..Ben çok memnun kaldım..İnternette bulabilirsim..İstediğin renklerde seçenekler var ve çok pahallı da değil...
bürümcük koltuk örtüsü - Google'da Ara

Çok teşekkür ederim ama bu kılıflar benim ruhumu daraltıyor canım ya hiç sevmiyorum görüntüsünü :106:

Bende resimdeki eklenti çıkmıyor.
O simgelerin hiç biri yok.
Konu başlığında başka koyulabilcek eklentiler var.
Çok denedim resimde yolladıgın bolgu bulsam halledicem.
Konuyu aç diyorum ama o resmde olan eklentilerin hiçbiri çıkmıyor malsef=(
Neyse artık canım,yordum senide saol

Son düzenleyen: Moderatör:
kahve rengi mobilyaların hepsi bana çok klasik göründü... çiçekli böcekli falan olanlar.......

Klasik tarz hiç hoşuma gitmiyor benimde. Mobilyada mobilya renginden hoşlanmıyorum tahta rengi tonlarından yani. okuldaki sıralar gibi :27: çiçekli böcekliden ziyade daha çok şekilli desenleri seviyorum bende :16:

Çocuktan korumak amacıyla aklıma geldi canım :)

Rahat ve kullanışlı olabilir haklısın hatta bi kaç tane alıp renk renk kullanıcaksın :27: ama görüntü olarak bana zıt geliyor o yüzden kullanasım gelmez aslında sevsem güzel olabilirdi :51:

3lü ve 2liyi siyah yapıp tekliler kırmızı olursa 3lü ve 2lidede kırmızı bişey olması lazım ki ayrı dünyaların ayrı insanı gibi durmasın :1: tam tersi daha hoş olur gibi aslında. Çünkü mobilyası yani damla şekli olan yerler siyah olucak berjerlerde siyah olucak koltuk kırmızı renk olunca daha hoş durabilir bütünlük. Yada karman çorman olur :64: Bende çiçekleri böyle desenlerde hiç mi hiç sevmiyorum gözüme batıp duruyo zaten krem renginde :27: tek renk yaptırabilme şansım var berjerlerin modelinide farklı seçeriz büyük ihtimal bunlar çok Allaha emanet duruyo :52: beğendiğim siyahın, kırlentinde dikkatini çektiyse şekil var çiçek böcek yok:40:
Eki Görüntüle 440434

Atıyorum siyah koltuk ise, yastıkları kırmızı olur ki tekliler dediğin gibi sırıtmasın.
Yani dediğin gibi ve benim de dediğim gibi, tam tersi de olur :1:
Bu arada koyu kahvenin damla yerindeki ahşap rengini ben de sevmedim ya :)​

Back
X