• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı için hangi rengi tercih etmeliyim? (Resimli)

evet çok güzelller güle güle kullanın....evinizi döşeyince mutlaka resim isteriz tarzınıı şimdiden begendim... mutluluklar

teşekkür ederim çok sağolun. inşallah fırsat bulurda yüklerim:) şu tadilat hayırlısıyla bi bitsinde...

peki halıların ne renk ? perdelerin nasıl olucak ? karar verdin mi? tatlım...

hayır canım malesef :50: ev komple tadilata girdi mutfak, banyo, parke vs. düşünmekten henüz onlara sıra gelemedi :50: tadilat bi bitsinde hayırlısıyla onlarada bakarız inşallah..

hayır canım malesef :50: ev komple tadilata girdi mutfak, banyo, parke vs. düşünmekten henüz onlara sıra gelemedi :50: tadilat bi bitsinde hayırlısıyla onlarada bakarız inşallah..

hadi inşallah hayırlısıyla tatlım zaten dügün hemen bitiyor insanı bu işler oyalıyor. ne güzel kendi eviniz olucak rabbim en kısa zamanda biz kiracalarıda nasip etsin...

Konunuz içerik nedeniyle ilgili bölüme taşındı,bilginize..

Kullanış ve temizlik açısından hangi rengi seçmeliyim? Araştırma aşamasındayım şuan. Bu koltuk takımını çok beğendim. Evimiz küçük ama oturma odam ideal güzel boyut olarak. Hem yataklı hem sandıklı istiyorum hemde çekyat tipi görülmesini istemiyorum. Bu koltuk takımı yataklı ve sandıklı. Görüntüsü de hoşuma gitti sizce nasıl? Ben bu modelde siyah beyaz olanı beğenmiştim. fakat siyah kumaş ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum :44: ayrıca tay tüyü kumaş istiyorum fakat başka bir model koltuk takımı da olsa ne renk kumaş tercih etmeliyim. Tecrübe ve yardımıza ihtiyacım var hanımlar :54:
Eki Görüntüle 440120 Eki Görüntüle 440123 Eki Görüntüle 440121
Eki Görüntüle 440122 Eki Görüntüle 440124 Eki Görüntüle 440125

bence sütlü kahveyi tercih etmelisin, bu arada koltuğun çok mu eskidi de yenisini alıyorsun diye merak ettim ben koltuk takımını değiştireceğim derken bir yazı okudum bunun üzerine sitedeki döşemelik kumaşlara baktım, çok iyiler ve uygun fiyatlı koltuk takımınının kumaşını değiştireceğim, http://evimstil.blogspot.com/2013/08/mobilya-kumasnz-ypranrsa-koltuklarnz.html sen de bir incele istersen, site adı da evimstil.com

ama tabiki tercih senin, yukarıdaki takım da güzel sonuçta..:kkk:

Merhaba konu üzerinden 3 ay geçmiş sanıyorum koltukları almış ve kullanmışsınızdır. merak ettim doğrusu kullanımı için. son paylaştığınız yastıkları çiçekli olan tarzı oldukça hoşuma gitti. özellikleri de aradığım tarzda yatak ve sandık özelliği ve yıkanabilir olma özelliği oldukça ilgimi çekti .

3 yada 6 numara , ama kararsız kalırsan öncelik kesinlikle 3 numara, hem kullanışlı hem şık, siyah düşünme bile tozuyla baş edemezsin, bi akraba da gördüm çok kötü duruyor süpürüyor 5 dk geçmeden kirli gibi bembeyaz oluyor üstü insan gıcıklanıyor oturcak zaman, sinir bozucu , kesinlikle 3 , ama 6 yı da seçersen cıvıl cıvıl olur,

Back
X