- 28 Aralık 2008
- 819
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isauracım koltuk ararken daha önce mobilya kısmına yazdıkların çıktı. oradaki siyah beyaz yatak odasını almayı düşünüyormusun arkadaşım kullanıyor çok güzel bir takım. 3500 lira falan dediler fiyatını 2 hafta önce sorduk.
bence balköpüğü
mobilyayla daha uyumlu olur
hayırlı olsun şimdiden a.s.
isauracım koltuk ararken daha önce mobilya kısmına yazdıkların çıktı. oradaki siyah beyaz yatak odasını almayı düşünüyormusun arkadaşım kullanıyor çok güzel bir takım. 3500 lira falan dediler fiyatını 2 hafta önce sorduk.
halı baktınmı hiç ben halı arıyorum şimdi. uygun bulursan banada göstert lütfen.
isauracım mor alacaktın sen vaz mı geçtin??
hankı takım la CADIARZU beemkimi..beemkine 3500 dimedi olum .
sevgili isaura ünite ve yemek takımı çok güsel..evani mobilyanın vitrininde gördüm ordan mı aldın acaba sen de CADIARZU
koltuk kumaşını bence sandalyelerin renginde yaptır...
aa sen ev bakmadan koltuk alıosun..almak istediğin koltuklar da biraz genişe benziyor sığacakmı odana CADIARZU
ben senin yerinde olsam daha ince daha dar koltuk alırdım..almış olduğun yemek odası ve tv ünitesi ile daha güsel uyum sağlar ...kaydirigubbakcemile5
ayrıca yatak odası bakmadıysan eğer..ben niltol ün yatak odasını çok beendim belirtiim dedim :)