• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

ben de koltuk altıma yaptırdım kızlar, 4 seans gittim. şuan incecik olanlar var onun için de iğneliye gitcem son kez. bende koku yaptı ama malesef:/ terleyince hiç öyle kokmazdı koltuk altım, temiz olmasına rağmen bir yakınımın düğününde oynarken koku duydum. önce kendimden geldiğini bile anlamadım. hiç öyle olmazdı, lazerden sonra oldu. umarım geçicidiir:(

kesinlikle bende çok şaşırdım. hiç terlediğimde koku yapmazdı şimdi başladı ya çok uyuz oluyorummm :(

Bende de sebebini anlayamadığım bir koku yaptı. Etrafıma danıştığım herkes ondan dolayı olmaz dedi ama burada okuduğuma göre oladabiliyormuş. Normalde koltuk altımda dahil terleme olmazdı. Bugüne kadar 2 seans yaptırdım ve koltuk altımda koku oluştu. hem de banyodan yeni çıktığımda dahil hemen bu kokuyu hissediyorum. Umarım ilerde düzelir.Kıl sorunumda yoktu aslında koltuk altımdaki batıklardan dolayı lazere başvurmuştum. 3. seansa bişey kalmadı galiba çünkü hale çıkmasını bekliyorum. doktor çıkmazsa 3. seansı biraz daha geçiktirebiliriz dedi.

ben tum vcd yaptırıyorum hıc koku falan oluşmadi gayet normal hatta 5. seansım avuc ici gibi oldu diebilirim:)))

arkadaslar bu koku olayini arkadasim da soyluyordu inanmiyordum demek ki dogruymus,ben de lazer yaptirdim koltuk altima boyle bir sorun yasamadim ve tamamen bitti diyebilirim ama her seans sonrasi hep jiletledim malum kalin tuy cabuk biter.iyi ki de yaptirmisim :)

valla arkadaşlar bende lazer yaptırdım ve bitti fakat ben hiç terlemezken şuanda aşırı derecede terliyorum ve koku yapıyor hiç bir türlü çözümde bulamadım malesef:43:

koltuk altı büyük rahatlık bence... gittiğim bir güzellik merkezinde bi kadın bana senelerdir koltuk altını traş bıçağıyla aldığını ve şimdi alexandrite lazer yaptırdığını ve 2 seansta kurtulduğunu söylemişti. eğer gerçekten böyle ise mükemmel olduğunu düşünüyorum.

birde şimdi okudum koku yaptığını söyleyenler var eğer kıl kökünde bişeyler yarım kalıyorsa yani kullanılan lazer kötüyse, koku yapıyordur diye düşünüyorum. bu benim fikrim ama tüy ve kıl koku yapar sadece. demekki kıl köklerini tamamen yakamamış o makine ki koku yapıyor. :S

Bende 3. seansa gidince doktora sordum. Koltuk altındaki ter bezleri ile oynuyoruz. Bu tarz olayın olması normaldir. Bazı kişilerde olabiliyor bazılarında olmuyor dedi. 3. sean a gideli 1 ay oldu 3 seans tan sonra koku kalmadı. Artık eskisi gibi terleme olmuyor. Ama ilk 2 sean ta hoş olmayan aşırı terleme ve kokuyla karşılaştım açıkcası

Aşırı terleme ve ağır bir koku. Ben yazın başladım mecburen devam edicem ama bu sebeplerden dolayı yazın başlamanızı asla önermeeem :45:

peki kızlar bu durum sadece koltukaltına lazer yapınca mı oluyor? yani ben tüm vücud yaptırsam ama koltukaltına yaptırmasam olur mu bu koku/terleme meselesi?

kızlar bende yaptırmak istiyorum bacaklarımı (özellijkle bataklardan kurtulmak için prussuz olsun istiyorum )
şimdi benim anlamadıgım bir kaç yorumda jilet kelimesi geçmişş jiletleyip gitmişler falan filan.....nasıl gidicem tüglüyken mi??

ist/şişlide oturuyorum ...varmi tafsiye ediceginiz memnun kaldıgınız yer??

Ben koltukaltıma lazer yaptırıyorum hala . Aslında çok oldu. Ama benimkiler önce bir bitiyor iyice inceliyor sonra hormonal bir değişiklik olunca hemen siyahlaşıyor.
Aşırı terleme bende de var ama sadece koltukaltımda değil. Havalar çok sıcak ona bağlıyorum. Antiperspirant kullanınca sorun olmuyor.

Koku olayı da sadece seans sonrası yanmadan oluşan koku oldu. o da bir iki gün sürüyor.

Bunun dışında ben beyaz tenliyim bende kararma oldu. Pirinç unlu bir karışım tavsiye ettiler ama tembelliğimden uygulayamadım.

Koltukaltı lazeri özellikle yazın yapmamak lazım. Çünkü güneşten çok iyi korumak gerekiyor, krem lerle falan. Kışın yaptırın yaza kadar bitsin. 4-5 senasta biten çok var.

ben şişlide bir yer önrebilirim.tabi burdan isim verilmesi yasak.jiletle alsan da olurda köklerin gözükmesi gerek tavsiyem seansa gitmeden 3 gün önce çok kökünü kazımadan jiletle alın orda gerektiği kadar kısaltıyorlar zaten.ter kokusuna gelince o bendede oldu daha fazla terlemeye başladım.benm bir kaç arkadaşımda da olmuş.lazerin sonunda gözenekler kapandığı için daha fazla terliyomuşsun.eğer çok tüy yoksa koltuklatınızda bence oraya yaptırmayın.tabi lazerle daha rahat oluyor o ayrı bir konu.

koltuk altıma lazer yaptırmayı düşünüyorum. ama duyduğuma göre koltuk altına lazer yaptıktan sonra koltuk altında ağır bir koku oluşuyormuş. yaptıran varmı bu şikayetler oluştumu.:çok üzgünüm:

biraz geç cevap verdim ama belki işine yarayanlar olabilir , antalyada yaşıyorum .. lara da bilinen bir merkezde koltuk altı lazer e başladım .. bende kararma olmadı ve aşırı terleme de olmadı ki antalyanın sıcağınıbilirsiniz o gün 46 dereceydi.. gittiğiniz merkezle alakalı bence.. koku,leke vs olmadı bende..

bende koltukaltına lazer yaptırdım bırakalı 1 yıl oldu. ne kararma oldu ne koku. memnunum. ama tamamen bitti diyemem. bazı noktalarda hala çıkıyor. iğneliyle onları da aldırabilirdim ama ayda 1 makina ile geçiyorum. eskiden benim çok siyah ve sıktı. hatta makina ile alırken kanıyordu kökleri çok kuvvetliydi. o yüzden gitmiştim. o açıdan çok memnun kaldım. genitale de gitmeyi düşünüyorum. ama utandığım için bir türlü başlayamadım.

koltuk altıma daha bi seans gittim ama tuaf bi koku var nası desem sanki üç gündür aynı penyeyi giyoymuş gibi kolumu kaldırınca hemen alabiliyorum kokuyu :S koklamadan bile umarım geçicidir devam ederse bi daha gitmeyi düşünmüyorum

koltuk altıma daha bi seans gittim ama tuaf bi koku var nası desem sanki üç gündür aynı penyeyi giyoymuş gibi kolumu kaldırınca hemen alabiliyorum kokuyu :S koklamadan bile umarım geçicidir devam ederse bi daha gitmeyi düşünmüyorum

Lazer kılları yaktığından dolayı koltuk altındaki ter bezlerine hafifte olsa zarar veriyor , 5 seans boyunca bu koku devam eder hatta bazen daha fazla, ter bezlerinle alakalı olan bir durum bu , durup dururken hareket etmeseniz dahi terler ,doğal olarak koku da yapar. Biraz zaman lazım lazer bitiminden sonra herşey normale dönüyor koltuk altı kokusunda. :42:

Back