• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

ben de ablamla birlikte başlamayı düşünüyorum tabi ikl önce koltuk altında iiyi sonuç alırsak diğerlerine de başlamayı istiyoruz.Yanlız arkadaşlar ücretler konusunda da bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.Biz her ay komple sir ağda için gittiğimiz ablamız var orada yaptırmayı düşünüyoruz sertifikası var çünkü.Şimdiden teşekkür ederim.Cevaplarınızı bekliyorum.:nazar::96::52:

ben de ablamla birlikte başlamayı düşünüyorum tabi ikl önce koltuk altında iiyi sonuç alırsak diğerlerine de başlamayı istiyoruz.Yanlız arkadaşlar ücretler konusunda da bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.Biz her ay komple sir ağda için gittiğimiz ablamız var orada yaptırmayı düşünüyoruz sertifikası var çünkü.Şimdiden teşekkür ederim.Cevaplarınızı bekliyorum.:nazar::96::52:

lazerler sadece hastane ve polıklıniklerde var dıye bılıyorum. Kuaför ve guzellık merkezı tarzı yerlerde modern agda denen IPL oluyormus galıba, o da lazer degılmış... lazerın cihazını ögren bence. dıoe mi, aleksandrate mı... ben aleksandrate ıle yaptırdım 1 seans Ankara'da. koltukaltı 50 veya 60 TL olması lazım gıttıgım yerde.

Kızlar bu koltuk altı lazer için görüştüm de 3 seansla 10 seans arası sürüyor dedi kadın ben 5 seansa biter diye düşünüyodum acaba daha fazla seans sürer mi ki 5ten fazla giden var mı ben jiletle alıyodum hep ..Tek seans 70 tl:59:

Kızlar bu koltuk altı lazer için görüştüm de 3 seansla 10 seans arası sürüyor dedi kadın ben 5 seansa biter diye düşünüyodum acaba daha fazla seans sürer mi ki 5ten fazla giden var mı ben jiletle alıyodum hep ..Tek seans 70 tl:59:

ben sekız seans için sozleşme yaptım. ılk seansımdı daha. agdayla alıyordum onceden. jıletle alıyorsan kıl köklerın guclu oldugundan lazer daha ii görur ve daha kısa surede sonuc verır bence. Yıne de en kötusunu dusunüp, beş olmazsa en fazla sekız seans olsun canım, ne yapacaksın, kurtulmak ıcın fedakarlık yapıyoruz malesef, tek sonuç alalım kurtulalım da şu kıllardan:5:

70 tl çok değil mi canım? hangi şehir bu?

benim suan 5 seansım ama fazla bir azalma yok malesef bende hormon bozukluguda yok yine fazla cevp vermediğini anlayamdım

ben sekız seans için sozleşme yaptım. ılk seansımdı daha. agdayla alıyordum onceden. jıletle alıyorsan kıl köklerın guclu oldugundan lazer daha ii görur ve daha kısa surede sonuc verır bence. Yıne de en kötusunu dusunüp, beş olmazsa en fazla sekız seans olsun canım, ne yapacaksın, kurtulmak ıcın fedakarlık yapıyoruz malesef, tek sonuç alalım kurtulalım da şu kıllardan:5:

Güzellik merkezinde mi yaptırıyosun ve seansı ne kadara cnm?

kullandıgım cihaz alexandrite epicare 4 seans gittim 5e bu ay sonunda gidecem
ama cıkmadıki galiba en etkili kolaltında oluyor.bebek tüyü gibi 2/3 tel var suan zor gözüküyr
yani sanırm bitecek öyle umuyorum

kullandıgım cihaz alexandrite epicare 4 seans gittim 5e bu ay sonunda gidecem
ama cıkmadıki galiba en etkili kolaltında oluyor.bebek tüyü gibi 2/3 tel var suan zor gözüküyr
yani sanırm bitecek öyle umuyorum fiyat 50 ile başladı 50 50 45 40 35 30 sanırım 30 da sabitlenecek

sanırm benimde cihazım oydu.
ya 4 ya 5 seans gittim emin diilim.. 1-2 tane tüy kaldı sadece birdaha da gitmedim :27:
benimkinin fiyatı hep 30 du..
dehşet memnunum epilasyondan herkese tavsiye ederim :27: 1 senedir o kadar rahatımki.. (yaptıralı 2 sene oluyor)
özellikle maltepe kartal civarında oturan varsa gittiğim epilasyon merkezini söyleyebilirim ;)

benimde 5 seans oldu 6.ya gidicem çok memnunum fakat koltukaltlarımda aşırı terleme oluyo böyle bi sorunu olan varmı?

ya ben normalde beyaz tenliyim ama koltukaltımda ağdadan dolayı kararma var. tüylerimde baya siyah. koltukaltına lazere başlıcam. bu kararma engel olur mu sizce kızlar? Yani koyu ten de atkili olmuyormuş ya o yüzden. Ya da lazer sonrası koltukaltımda beyazlama olur mu acaba? :85:

ya ben normalde beyaz tenliyim ama koltukaltımda ağdadan dolayı kararma var. tüylerimde baya siyah. koltukaltına lazere başlıcam. bu kararma engel olur mu sizce kızlar? Yani koyu ten de atkili olmuyormuş ya o yüzden. Ya da lazer sonrası koltukaltımda beyazlama olur mu acaba? :85:

benm ıkı seans oldu daha, kararma bende de var ama lazerın bende bu anlamda olumlu ya da olumsuz bı etkısı olmadı.

benm ıkı seans oldu daha, kararma bende de var ama lazerın bende bu anlamda olumlu ya da olumsuz bı etkısı olmadı.

bugün ilk seansım oldu canım k.altına.. oradaki bayan ilerleyen seanslarla birlikte beyazlayacağını iddia etti. kendisinde öyle olmuş
bakalım, görücez :86:

canım,ben 2 yıl önce başlamıştım koltuk altı için lazere,şu an bitti..benim de siyahtı,üstelik jilet felan kullanmadığım halde.. tüylerim bitti ayrıca gerçekten rengi açıldı artık kara değil.

Back