ben de agdayla alıyordum,kararma var, ilk seans lazer yaptırdım aleksandırla. daha erken ama ıns. faydası olur.
hmm bende yaptırcam ama ınsallh rengı acılır ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de agdayla alıyordum,kararma var, ilk seans lazer yaptırdım aleksandırla. daha erken ama ıns. faydası olur.
hmm bende yaptırcam ama ınsallh rengı acılır ....
ben de ablamla birlikte başlamayı düşünüyorum tabi ikl önce koltuk altında iiyi sonuç alırsak diğerlerine de başlamayı istiyoruz.Yanlız arkadaşlar ücretler konusunda da bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.Biz her ay komple sir ağda için gittiğimiz ablamız var orada yaptırmayı düşünüyoruz sertifikası var çünkü.Şimdiden teşekkür ederim.Cevaplarınızı bekliyorum.:96:
Kızlar bu koltuk altı lazer için görüştüm de 3 seansla 10 seans arası sürüyor dedi kadın ben 5 seansa biter diye düşünüyodum acaba daha fazla seans sürer mi ki 5ten fazla giden var mı ben jiletle alıyodum hep ..Tek seans 70 tl
Kızlar bu koltuk altı lazer için görüştüm de 3 seansla 10 seans arası sürüyor dedi kadın ben 5 seansa biter diye düşünüyodum acaba daha fazla seans sürer mi ki 5ten fazla giden var mı ben jiletle alıyodum hep ..Tek seans 70 tl
70 tl çok değil mi canım? hangi şehir bu?
ben sekız seans için sozleşme yaptım. ılk seansımdı daha. agdayla alıyordum onceden. jıletle alıyorsan kıl köklerın guclu oldugundan lazer daha ii görur ve daha kısa surede sonuc verır bence. Yıne de en kötusunu dusunüp, beş olmazsa en fazla sekız seans olsun canım, ne yapacaksın, kurtulmak ıcın fedakarlık yapıyoruz malesef, tek sonuç alalım kurtulalım da şu kıllardan
ya ben normalde beyaz tenliyim ama koltukaltımda ağdadan dolayı kararma var. tüylerimde baya siyah. koltukaltına lazere başlıcam. bu kararma engel olur mu sizce kızlar? Yani koyu ten de atkili olmuyormuş ya o yüzden. Ya da lazer sonrası koltukaltımda beyazlama olur mu acaba? :85:
benm ıkı seans oldu daha, kararma bende de var ama lazerın bende bu anlamda olumlu ya da olumsuz bı etkısı olmadı.
ya ben normalde beyaz tenliyim ama koltukaltımda ağdadan dolayı kararma var. tüylerimde baya siyah. koltukaltına lazere başlıcam. bu kararma engel olur mu sizce kızlar? Yani koyu ten de atkili olmuyormuş ya o yüzden. Ya da lazer sonrası koltukaltımda beyazlama olur mu acaba? :85: