• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Bende Ank da biyere gidiyorum, benimde canım çok yanıyor genitalde, koltuk altna dayanabiliyorum ama, teker teker kıl köklerinden beynimee sinyaller gidiyor resmen, şekilden şekile giriyorm
. Benimkid korkunc acior dayanilcak gb degil varmi cozum. Krem var ama pahali

. Bendr yaptiriyorum 6 seans oldu ama ozel bolgemi yapsrken agridan kivraniyorum cok aciyor dayanamiyorum. Sen nasil dayaniosun ordaki bayan kucuk bir krem onerdi ama 25 tl idi almadm bende minik bir sey kreme cok fiyat gb geldi
ben resmen terliyorum henüz bir çözüm bulabilmiş değilim krem önerisini duymuştum ama hiç denemedim, illa ki bir acı olacak ama yine de denemek lazım

ben resmen terliyorum henüz bir çözüm bulabilmiş değilim krem önerisini duymuştum ama hiç denemedim, illa ki bir acı olacak ama yine de denemek lazım
gorumcelerimde gidior ayni yere zerre aci duymuyorlar gidiklaniolarlarmis. Ne berbat bir sey bu

Ah bacim allah yardimximz olsun o zaman. Aklima bir sey geldi hani sporcularin maclarda bacaklarina filan siktiklari sprey varya ondan bulsak o iyi gelir mi uyusturu mu

Kızlar ben de ankara'da bir yerle görüştüm 1.400 liraya tüm vücut dediler, sırt göbek de hediye dediler ,sırt göbek problemim yok da,sadece yüz 400 lira dediler .bunlar paket fiyat bitene kadar. Sizce iyi mi ya da tavsiyede bulunur musunuz? Koltukaltı ve yüz öncelikli

arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim

Kızlar ben de ankara'da bir yerle görüştüm 1.400 liraya tüm vücut dediler, sırt göbek de hediye dediler ,sırt göbek problemim yok da,sadece yüz 400 lira dediler .bunlar paket fiyat bitene kadar. Sizce iyi mi ya da tavsiyede bulunur musunuz? Koltukaltı ve yüz öncelikli
arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim

Evet iyi ama yüz için fiyat değil cihaz daha önemli unutma.

Yeni
Ben ankarada diode lazere mira güzellik salonuna gittim meşruiyet caddesinde kızılayda inanilmaz memnun kaldım 1 . Seanstan sonra bile farkettim cok memnun kaldım yoksa kesinlikle yazmazdim 6 seansta hepsi bitti :halay:

Yeni
Ben ankarada diode lazere mira güzellik salonuna gittim meşruiyet caddesinde kızılayda inanilmaz memnun kaldım 1 . Seanstan sonra bile farkettim cok memnun kaldım yoksa kesinlikle yazmazdim 6 seansta hepsi bitti :halay:
Bu üyelik reklam yapıyor:halay:

Bende 6 gün önce koltuk altına lazer yaptırdım. Elimle çektiğimde %70i geldi. Ayın 24ünde kontrol seansım var.

Bende 6 gün önce koltuk altına lazer yaptırdım. Elimle çektiğimde %70i geldi. Ayın 24ünde kontrol seansım var.
Kızlar koltuk altı lazerle kaç seansta halloluyor ?
Seanslar arası sure uzun galiba. Yani sene falan mı suruyor bu? Hamilelik de dusunuyorum bu sene içinde aradan çıkar mı acaba dedim...

Kızlar koltuk altı lazerle kaç seansta halloluyor ?
Seanslar arası sure uzun galiba. Yani sene falan mı suruyor bu? Hamilelik de dusunuyorum bu sene içinde aradan çıkar mı acaba dedim...
Kisinin tüy yapısına göre değiyor. 3 seansda da biten var 8 seansda da. Alex ile yaparsanız. Seans yapildiktan 15 gün sonra bir kontrol seansi yapilir. Kontrol seansindan 6 hafta sonrasina diger seans yapilir. Sürec bu şekilde işliyor.

Ben lazere gitmedim ama philips lumea aldim evde kendim yapiyorum cok iyi sonuc aldm 3. seans ta %40 kayip oldu tuylerde ve baya gec cikariyo tavsiye ederim

Back