• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

ben de bugün kol altı ilk seansıma gittim Aydında merkezde bir yer. hafif bir acı sanki cımbızla çekiliyor gibi. normal evdeki aletlerle daha çok acıyor bence beş dk falan sürdü çok çabuk bitti. inşallah tamamen kurtulurum iki ay sonra tekrar gideceğim toplam altı seansta bitecekmiş bitmezse ücretsiz devam edecek. gelişmeleri yazarım.

geçen gün 3.seansıma gittim ve ilk kez 20 ayarda yaptı çok acıdığı için sonra 18'e düşürdü ama mümkün olduğunca ayarı düşürtmeyin sakın bana 20 fazla geldi bide regl dönemim yakındı onunda etkisi vardı lazerden sonra 2 gün koltukaltım acıdı ama geçti şimdi

benım 6. seansım hala 13' le yapılıyor alex, esmerim diye. etkı ettı ama hala var tüy yani. 8 seansa anlaşmıştım.

Bu lazer ile tüy tamamen yok oluyor mu? Kıl yapım biraz kalın ve tenim acık renk. %100 sonuç alır mıyım?

Bu lazer ile tüy tamamen yok oluyor mu? Kıl yapım biraz kalın ve tenim acık renk. %100 sonuç alır mıyım?

kıl yapın ve cilt tenin senin dediğin gibi ise lazere çok uygun yüzde yüz olmasada memnun kalacağın bii sonuç almann lazımmm... inşallahh tabii;) yinede bii uzmanla görüş derimm :)

Lazer epilasyonda %100 kıllar biticek diye bir sonuç yoktur.Uygulanan cihaza göre %80 ile 90 arasında netice verir.

Kalanlar ise çok ince ve açık renk olacağı için sizi rahatsız etmez.Jiletle kolaylıkla alıorsunuz kalanları.
Sakın 20 seans gitmeyin :)

20 seans sonra saç bile kalmaz diosunuz yani.1-2 tane kalsın ona razıyımda bir kişiden duyduğum bilgi 1 sene bişey çıkmadı sonra yeniden çıkmaya başladı yönünde olduda o korkuttu beni biraz

bn diode lazer yaptırıorum arkadaslar k.altı 6 seansta tamamn btti ama bu haftasonu tekrar atış yaptı gttgm yer... genital 8 seans oldu yzde 85 azaldı sadece altta tüy gbi olanlar kaldı bacak 4 seans oldu yzde 75 azaldı çok çok çok rahatım iyiki başlamışım diyorum tavsiye ederm herkese

Valla o kadar çok karşıt görüş var ki insanı ister istemez kararsızlığa sürüklüyor..
Ben de bi uzman buldum.. Bu cumartesi görüşmeye gideceğim.. Başlamayı ve bitirmeyi çok istiyorum.. Çekeceksem de acısını bitirecek, olmadı azaltacak bir yöntem de çekeyim.. :ssz: Başlayayım bakalım.. Gelişmeleri bende paylaşmaya çalışırım... :51:

Ben bu hafta İstanbul'da bir hastanede koltuk altı için lazer epilasyona başlıyorum. Bir arkadaşımın koltuk altında yanık oluştuğu için epilasyon sırasında güvenilir bir hastaneye yaptırmaya karar verdim. Doktor 4-5 seansta biteceğini söyledi. Bitince görüşlerimi paylaşacağım.

benim koltuk altımda kararma var gecer mi acaba bu karartı _? ve kanser riski korkutuyo beni ya . izmirde yaptırıp memnun kalan var mı_ seansları ne kadar ve de

benim koltuk altımda kararma var gecer mi acaba bu karartı _? ve kanser riski korkutuyo beni ya . izmirde yaptırıp memnun kalan var mı_ seansları ne kadar ve de

Zannedersem ağdanın yakması sonucunda o karartılar oluşuyor. Lazer epilasyon ile koltuk altı tüylerim bitince doktorum bunu tedavi edeceğini söyledi. Sizin de mutlaka bir doktora bu konuda muayene olmanızı öneririm.

mrb arkadaşlar bende toplam 5 seans gıttım normalde bıtmesı gerekırdı ama 1.5 ay sonra tekrar cıktı ama cok ınce ve bıkac yerde ama genede rahatsız edıyo ...lazerı yaptırdıgım yerdekı bayan bıdahakı gelmene lazer yapmıycaz ütüleme yapıcaz dedı ama o nasıl bısey bılmıyorum gıttıgımde yazarım kızlar ..

mrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm:50:

mrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm

mrb arkdşlr 17 yşndym :S bnde lazer epilasyon yptrmk istyrm:s koltk altmda sürekli kıl dönmesi ve kararma olyr koltuk altma kldrmktan kaçnyrm :S lazer apilasyn kararmalrıda geçriyormu çok mrk edyrm :s ayrıca fytları uygnmu yaş sınırı vrmı :S bilglendrrsnz sevnrm

canım bende de kararma haddinden fazla sırf bu yüzden ben de yaptıracagım umarım faydası olur. yasından dolayı sınır var mı yok mu bir arastr istersen yada güvenilir bir merkezle konus derim.

Back