Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

canım bende de kararma haddinden fazla sırf bu yüzden ben de yaptıracagım umarım faydası olur. yasından dolayı sınır var mı yok mu bir arastr istersen yada güvenilir bir merkezle konus derim.

ya inş 18 yaş üstü değildr :S çok kötü ya kısa kollu bile giyemiyorum :S psıkoljm bozuldu her gun aynada koltuk altma bkyrm:S bir sürü maskeler denedm sürdm ama yok beyazlamıyo

ya inş 18 yaş üstü değildr :S çok kötü ya kısa kollu bile giyemiyorum :S psıkoljm bozuldu her gun aynada koltuk altma bkyrm:S bir sürü maskeler denedm sürdm ama yok beyazlamıyo

yok canım yok ne maskeler ne dr. gittim verdigi kremler hicbiri ise yaramadı .bende lazer kesin beyazlatıyo diye sırf o yüzden yaptırcam canıma tak dedi. kolumu kaldırmaya utanıyorum resmen

yok canım yok ne maskeler ne dr. gittim verdigi kremler hicbiri ise yaramadı .bende lazer kesin beyazlatıyo diye sırf o yüzden yaptırcam canıma tak dedi. kolumu kaldırmaya utanıyorum resmen

aynen cnm :S bn daha henüz doktora göstermedm herhangi bi ilaç da kullanmdm :S ilaç kullnsmda faydası olcgnı sanmyrm derim kaln oldğu içn ya batık oluyo yada kıl dönmesi :S şu an koltk altmda kıl dönmesi var ve doktra gidicem kesıp alıck inş iz bırakmaz.s lazer epilasyon şart annemi bi ikna edeblsemmm gerisi kolaydaa parayı karşılıcak olan onlar çok pahalı birşey değildr umarmm:S yaşımdaa küçük daha bu yaşta böyleyseee ilerdee nolurrr

inş iz kalmz canım. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama izmirde ben arastırdım koltuk altı 1 seans 50 tl. normal aslında fiyat sen harçlıgından bile ayırabilirsin kenarıya diye düsünüyorum. zaten kıl tipine göre seanslar degisiyor kimisi 3 seans gidiyor kimisi 5..

doğru söylüyosun okullarda kapanmasydı rhtlkla birktrblrdm parayı ama çook pahalıya patlıcgnı sanmyrm ama:S lüleburgzda otryrm sadece tek özel bi hastanede yapılıyor annemi ikna edp gdp bilgi alsam çok iyi olucak bnm içn :S koltuk altı beyaz olanlara artık kıskanarak bakıyorm ya resmeeen hem kararma hemde kıl dönmesi off off ALLaH yardmcmz olsnn kızlarrr :2:

en azından bilgi almıs olursun canım..hatta annenle gidin onun da içi rahatlar belki
amin aminnnnnnnn...Allah baska dert vermesin de sinir bozucu cidden. pürüssüz cildi olanlara imrenerek bakıyorum valla

kızlar ben koltuk altıma lazer yaptırdım iki seans alex bir seans diod dökülmezse yapmayalm dediler diodda çok az bi dökülme oldu. yüzde elli kıllar yok çıkmıyo çıkanlarda yumuşacık çıkıyo onları eldivenle alıyorum çıktıkca fakat ben tamamen bitsin istiyordum kalan kıllar sarı değil kumral ama koyu kumral lazer yapan kız sarı olduğu için görmüyo dedi acaba onların kullandığı cihazdan mı kaynaklanıyo mesela diodunda farklı türleri var mı başka yerlerde de denesem mi diyorum

bu konuyu iyice arastır bence canım .mutlaka vardır baska cihaz. bende basladım alex'e umarım faydasını görürüm. cildi yenileme özelliigi var dedi koltuk altı kararmaları geciyor mu? bir de sen nerede yaptırıysn

ben de ilk seansıma gittim. bi arkadasımın tamamen bitmiş fakat sanki koltuk altında terleme oranında artış olduğunu söylüyor. olabilir mi ki acaba?

koltuk altım ve bacaklarım için düşünüyorumda çok acıyor mu? işlemden hemen sonra agrı sancı oluyo dedi arkadasım daha sonrada acımıyor dedi anlam veremedim ne demek istedigine :s

ben de yaptırmayı düşünüyordum ama bazı arkadaşlar tüyler tamamen bittikten belli bir süre sonra cansız da olsa tekrar çıkmaya başladığını söylemişler tekrar çıkma ihtimali aklımı karıştırıyor bulunduğum şehirde fiyatlar da pek uygun değil duyduğum kadarıyla yüksek ücretler talep ediyorlar tekrar çıkmayacağı kesinse fiyat hiç önemli değil ama tekrar çıkarsa boşa masraf yapmış olcam bu da benim aklımı baya karıştırdı...:44:

benim gittiğim merkezde bu ihtimalin olduğunu söylediler ama tüyler görünmeyecek sekilde cansız ve her bölgede değil de tek tük cıkabiliyormuş. bir de hamilelik döneminde hormonlar değiştiği için tekrar kıllanma olabilirmiş ama bu kişiye de bağlıymış yani her bünyede aynı şey olmuyormuş. umarım biz de şanslı kişilerden oluruz ve tamamen kurtuluruz bu dertten

Izmir lazer nerede var

izmir ksk da novara lazer epilasyon merkezi var .. ben orada basladım.ayın 20sinde ikinci seansıma gidecegim koluk altı icin memnun kaldım.arastırıp iyice bilgi alıp yaptırın. alex cihazı ile yapıyorlar. bende kararma da vardı renk acılması bile oldu sükür .

koltuk altı en iyi sonuç alınan yerlerden biri. bende lazerde en iyi bu bölgeden sonuç aldım neredeyse bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…