canım bende de kararma haddinden fazla sırf bu yüzden ben de yaptıracagım umarım faydası olur. yasından dolayı sınır var mı yok mu bir arastr istersen yada güvenilir bir merkezle konus derim.
ya inş 18 yaş üstü değildr :S çok kötü ya kısa kollu bile giyemiyorum :S psıkoljm bozuldu her gun aynada koltuk altma bkyrm:S bir sürü maskeler denedm sürdm ama yok beyazlamıyo
yok canım yok ne maskeler ne dr. gittim verdigi kremler hicbiri ise yaramadı .bende lazer kesin beyazlatıyo diye sırf o yüzden yaptırcam canıma tak dedi. kolumu kaldırmaya utanıyorum resmen
aynen cnm :S bn daha henüz doktora göstermedm herhangi bi ilaç da kullanmdm :S ilaç kullnsmda faydası olcgnı sanmyrm derim kaln oldğu içn ya batık oluyo yada kıl dönmesi :S şu an koltk altmda kıl dönmesi var ve doktra gidicem kesıp alıck inş iz bırakmaz.s lazer epilasyon şart annemi bi ikna edeblsemmm gerisi kolaydaa parayı karşılıcak olan onlar çok pahalı birşey değildr umarmm:S yaşımdaa küçük daha bu yaşta böyleyseee ilerdee nolurrr
inş iz kalmz canım. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama izmirde ben arastırdım koltuk altı 1 seans 50 tl. normal aslında fiyat sen harçlıgından bile ayırabilirsin kenarıya diye düsünüyorum. zaten kıl tipine göre seanslar degisiyor kimisi 3 seans gidiyor kimisi 5..
doğru söylüyosun okullarda kapanmasydı rhtlkla birktrblrdm parayı ama çook pahalıya patlıcgnı sanmyrm ama:S lüleburgzda otryrm sadece tek özel bi hastanede yapılıyor annemi ikna edp gdp bilgi alsam çok iyi olucak bnm içn :S koltuk altı beyaz olanlara artık kıskanarak bakıyorm ya resmeeenhem kararma hemde kıl dönmesi off off ALLaH yardmcmz olsnn kızlarrr :2:
kızlar ben koltuk altıma lazer yaptırdım iki seans alex bir seans diod dökülmezse yapmayalm dediler diodda çok az bi dökülme oldu. yüzde elli kıllar yok çıkmıyo çıkanlarda yumuşacık çıkıyo onları eldivenle alıyorum çıktıkca fakat ben tamamen bitsin istiyordum kalan kıllar sarı değil kumral ama koyu kumral lazer yapan kız sarı olduğu için görmüyo dedi acaba onların kullandığı cihazdan mı kaynaklanıyo mesela diodunda farklı türleri var mı başka yerlerde de denesem mi diyorum
Izmir lazer nerede var
Izmir lazer nerede var
çok az kaldı ancak onlarda çok cansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?