Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da sevmiyorum bir de koltuklarımı seviyorum kapansın istemiyorumkoltuk örtüsü kullan istersen canım hem leke falan olmasını da önlersin
1 yıllık evli çoluk çocuk yok koltuk örtüsü olur mu hiç yakoltuk örtüsü kullan istersen canım hem leke falan olmasını da önlersin
Aldığın mağazaya gidip kumaşın cinsini ve o cinsin nasıl temizlenecegini öğren. Belki elektriklenme yapan bir kumaştır ve tozu üstüne yapistiriyordur. Nemli bir havluyla silmeyi denedin mi ?Onu da sevmiyorum bir de koltuklarımı seviyorum kapansın istemiyorum
Ay senin gene iyi toz diyorsun.Merhaba hanımlar yeni evliyim ve aldığım koltuk takımında 3ü krem 1i koyu mavi koyu mavi olan aşırı tozlanıyoe bir türlü kezemedim üstüne oturmasam dahi üstü hep toz süpürüyorum yine aynı bu tozu nasıl kesebilirim
Ya gerçekten bende pişmanım yani git 3ünü krem al git bir tanesini mavi hepsini git krem al geçAynı dertten bende muzdaribim. 3lu koltuklarimdan biri ve 2 berjerim parlement mavisi. Alalı da nerdeyse 4 yıl olacak yeni de değil kaç kere yıkandı. Bence çözüm yok. Koyu renk koltuk pişmanlıktır. Pişmanım
Gidip sorayım bakalım umarım bi fikir verirler hayır hiç almadım nemli bezle bir deneyeyim onu daAy senin gene iyi toz diyorsun.
Benim 2 cücem eşyaların anasını ağlattı.
Bir koltukcuya sor onlar bilirler tozu iten bir sprey ya da ne bilim bir karışım önerirler belki.
Hafif nemli bezle tozu almayı denedin mi?
Çoğu kişi de onun bir faydası olmayacağını söylüyor onu da düşündüm amaBence yıkatın. Yeni koltuklarda tekstil tozu çok olur. Zamanla kusuyor. Yeni halı gibi düşünün
Bir araştırmak gerek teşekkürlerEvcil hayvan besleyenler için koltukta tüy tutmamasını sağlayan sprey var belki işe yarayabilir deneyebilirsiniz. Bilemiyorum tamamen keser mi ama yine benzer sekilde sprey ürünler vardır belki toz için.
ahahahahhaha iç sesim1 yıllık evli çoluk çocuk yok koltuk örtüsü olur mu hiç ya
Evet doğru dediniz onu da bir araştırmak gerek teşekkürlerEvcil hayvan besleyenler için koltukta tüy tutmamasını sağlayan sprey var belki işe yarayabilir deneyebilirsiniz. Bilemiyorum tamamen keser mi ama yine benzer sekilde sprey ürünler vardır belki toz için.
Ayyy o kadar doğru konuştunuz kiiii şimdiki aklım olda hayatta almam acemilik işteKoltuk size degil. siz koltuga hizmet ediyorsunuz.
Toz her yerde, kurtulusunuz yok maalesef.
Hayır denemedim ama birkaç kişi de yazmış denemeyi düşünüyorumAldığın mağazaya gidip kumaşın cinsini ve o cinsin nasıl temizlenecegini öğren. Belki elektriklenme yapan bir kumaştır ve tozu üstüne yapistiriyordur. Nemli bir havluyla silmeyi denedin mi ?
ne alakası var bir tek çoluk çocuk olanlar mı kullanıyor? ben de ilk zamanlarımdan beri kullanıyorum senin koltuk örtüsü denince kafanda ne canlanıyor bilemem de çok modern koltuk örtüleri var, battaniyeleri var. babanne modelleri geçmişte kaldı artık. ayrıca misafir gelince kıçıyla ne taşıyor onu da bilemem koltuğu hemen yıkayamayacağıma göre örtüsünü yıkayacağım tabii.1 yıllık evli çoluk çocuk yok koltuk örtüsü olur mu hiç ya
koltuk Örtüsü örteceksem koltuğun gayesi ne niye gidip mağaza dolaşıp koltuk bakıyoruz?ne alakası var bir tek çoluk çocuk olanlar mı kullanıyor? ben de ilk zamanlarımdan beri kullanıyorum senin koltuk örtüsü denince kafanda ne canlanıyor bilemem de çok modern koltuk örtüleri var, battaniyeleri var. babanne modelleri geçmişte kaldı artık. ayrıca misafir gelince kıçıyla ne taşıyor onu da bilemem koltuğu hemen yıkayamayacağıma göre örtüsünü yıkayacağım tabii.