- 25 Ekim 2018
- 2.779
- 2.773
- 133
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #1.961
Cin1. Ilk arada cok iyiydim. Hatta tamm iyilesyim artik dedim. Iliski de vs de de sorun olmadi. Sonra 2.kutunun ilk haftası kanama kasinti vs oldu gene korktum. 2 gun cok kanama oldu yarin doktoruma gidecegim adet kanamasi olup olmadigini ogrenmek icin. 4 ay once dogum yAptim.3 gundur gene cok iyi. Sonucu bildiririm. Bir de gittigim profa cok guveniyorum. Sorgulamadim bile.Ahcc nerden buldun? Emzirme bitince baslamak istiyorum.
4.5 yillik evliyim. Esimde ara ara sigil cikiyordu. Yaktiriyordu. Tip 39.Satılıyo eczanede gelmiş türkiyeye
Canım esin sigara içiyorsa bıraksın acil.. belli ki vücut atamıyor sende ıciyorsan bırak.. bağışıklığa yuklenin. En az 6 ay ilişki yok ve ikinizde ahcc kullanin4.5 yillik evliyim. Esimde ara ara sigil cikiyordu. Yaktiriyordu. Tip 39.
Emzirirken kullanılıyor muDeflagyn kullaniyor musun? Ben 2.kutuyu yariladim. Bitince smear yaptiracagim sonucu cok merak ediyorum.
Ilişki neden yok doktor mu tavsiye etti. Ve erkekler için bir tedavi sekli.varmiCanım esin sigara içiyorsa bıraksın acil.. belli ki vücut atamıyor sende ıciyorsan bırak.. bağışıklığa yuklenin. En az 6 ay ilişki yok ve ikinizde ahcc kullanin
Evet canım benim dr un tavsiyesi.. erkek için de kadın için de ahcc kullanıp negatif alabilirsiniz. Tek tedavi bağışıklığın güçlü olması. Ahcc alamıyorsanız bal çörekotu polen arisutu karışım alın hergun yeşil çay için 2 kupa. Taze meyve yiyin hergun stresten uzak durun. En önemlisi sigara asla yokIlişki neden yok doktor mu tavsiye etti. Ve erkekler için bir tedavi sekli.varmi
Ben şüpheleniyorum hatta vajinamda siğil çıkmadan önce agzimda dilimin üstünde ip gibi beyaz bişey çıkmıştı sonra geçti acaba siğil miydi bilmiyorum o zaman hpv bilmedigim için anlamamistimAğız içi hpv den şüpheleneniniz var mı ?
Ben şüpheleniyorum hatta vajinamda siğil çıkmadan önce agzimda dilimin üstünde ip gibi beyaz bişey çıkmıştı sonra geçti acaba siğil miydi bilmiyorum o zaman hpv bilmedigim için anlamamistim
Canım benimde surekli aft gibi cikiyo agzimda ama tam aft değil aciyo ayda 1 mutlaka çıkar ya bende gösterdim yok dedi ama sürekli cikiyoYa benimm dilimde aynı tarafta hep bi aCı oluyo bazen ama geçiyo böyle beyaz sivilce ucu gibi küçücük çok Zor görülebilecek bişi çıkıyo geçiyo ama acısı oluyo doktora gösterdimm siğil değil dedi ama bilemedimdevamlı çıkıp çıkıp geçmesi moral bozuyor
Canım benimde surekli aft gibi cikiyo agzimda ama tam aft değil aciyo ayda 1 mutlaka çıkar ya bende gösterdim yok dedi ama sürekli cikiyo
Hpv ağızda yara yapmıyor bildiğim kadarıyla bende emin değilim ama siğil yapıyor Bence yara yapar mi emin degilimEvet bak işte aynı benimde hpv mi bu ya
Evlenmeden önce cinsel hayatın aktifse olabilir ama mutlaka belirti verirdi şimdiye kadar.7 yıldır evli olduğuna göre eşin seni aldatıyor olabilir ki bu büyük bir ihtimal malesef canımYaşadıklarınız çok köyü gerçekten, bende daha çok yeni hersey.Yeni yeni okuyup bilgileniyorum.Hpv/siğil testim çıkmadı ama hpv varsa bilmiyorum.Ben 7 yıldır evliyim diyelimki eşimden geçti.Aldatmadığını düşünüyorum eminim hatta.Bu virusun hortlaması 20 yılı bulabiliyormuş.Eşim 38 ben 36 yaşındayım.Belki evlenmeden önceye ait bu ihtimal olabilir mi sizce?
Ooff ooff çok kötü bu tür erkekler yaaCanım ediyorum esim evden çıkmayan biri kolay kolay buna rağmen aldattıysa bilemicem ama bende ilk iliskimizden kısa süre sonra cıktı ondan bulaştığı belli... benden önce evlenip boşanmış yollu bi kadınla olduğunu biliyorum.. büyük ihtimal ondan kapti... Onların günahının bedelini biz ödüyoruz.. Ben ömrümde kimseyle cinsellik yasamadim evlendim ilk iliskimde hasta lik kaptım kendime yediremedim.. çok ağır bunalimlardan gectim eşimi az kalsın oldurecektim ciddi anlamda...sende yasamiycaksin ben kanser olursam seni de yaşatmam diyorum hala
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun tekrardan.
Bir arkadaşım anlattı dün,
Arkadaşımın arkadaşı hpv 16 kapmış ve rahim ağzında cin 3 çıkmış ve bu kadın 6 ay soğan kürü yapmış.
Dr a gitmiş ve hpv negatif olmuş.
Dr şok ne yaptın sende kayboldu demiş.
Ne diyorsunuz bu duruma?
Denesekmi soğan kürü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?