Merhaba yeniden herkese,
Sayfayi sürekli okuyorum, ağızdaki sigille ilgili soruya bir şeyler yazmak isterim. Dilinizde ya da ağız icinde çıkan ve aci veren o beyazlıklar ya da ucuk benzeri şeyler bağışıklığın düşük olduğu, vitamin eksikliginin var oldugu ya da stresli uykusuz zamanlarin yaşandığı dönemde çıkar. Siğiller genellikle yutak denilen bölgede çıkıyor (allah korusun) ve zaten doktora da göründüyseniz ve o da sigil değil dediyse içiniz cok rahat olsun. Ben deflagyn kullanan bir hpv hastasiyim. Son kutuyu bitiriyorum. Ocakta da nasipse yeniden pap-smear yaptıracağım. Bende herhangi bir sigil yoktu dışarıda, rahim agzina dogru olurmus bendeki türlerde. Kanser bulgusu ya da hücre bozulmasi da bulunmadi kolposkopide. Senede 1 smear vereceksin dedi tum doktorlar. Bendeki türler hpv31,39,45,52 ve 59. Bu 1 yil boyunca immuneks,corek otu yağı kapsulu,yesil çay, imutor kullandim. Çok şükür bir kere bile ne nezle ne grip ne bogaz enfeksiyonu oldum. Eskiden cok hastalanirdim. 7ay kadar sigarayi birakabildim sonra yine basladim. en kötü yaptığım bu oldu ne yazik ki
Sonucumu ilk aldigimda kronik enfeksiyon da teşhis edilmişti. Onun için doktorum bana iki test yaptı ve bu enfrksiyona yol açan bir bakteri bulguladi. Tedavi oldum yazin ve hem o tedavi sayesinde hem deflagyn sayesinde kronik vajina mantarindan da kurtuldum. Ocakta sonucum çıkınca insallah güzel haberleri sizlerle paylasabilirim. Ahcc'yi de yurtdışından getirttim bu arada, 3gun oldu daha. Onu da ocaga kadar kullanacagim tabii.