Kolposkopi, Biyopsi ASC-US, HPV, cin1, cin2, cin3 Tecrübelerimizi Paylaşalım

Maalesef HPV sonucu pozitif cikti.Dr. 6 ay sonra tekrar pap smear yapacak.

fmlaa cım gecmiş olsun cnm...inş. 6 ay sonra iyi sonuçların çıkar.....doktor ne dedi biraz bilgi verirmisin cnm.....ascus un nedeni bu virüsmüymüş.....tedavi için birşey verdimi....bakalım bende ne çıkacak...şikayetlerin nelrdi...biraz bilgi verirmisin...kolposkopide bişey çıkmamıştı senin demi...virüs çıkınca risk neymiş....

ASCUS'un nedeni bu virusmus.hpv pozitifsin dedi..cocuk sahibi olmama engel degil.. vajinal pelvik bolgemde herhangi bir sorun yok hersey normal..sigil vs de yok.dr.benim gozlem altina aldi sadece.6 ay sonra tekrar bakacak.yani bekleme donemindeyim..kendimi cuzzamli hissettim bir an...(

ascusun sebebi buysa benim gibi bir sürü ascuslularda neden hpv çıkmadığı oluyor :/ Hem sebebi deniyor hem de sebebi olmayabiliyor. Garip. Ben hpv sonucunu beklerken kendimi pozitife çok alıştırmıştım ve kabullenmiştim daha sonuç çıkmadan :/ Sen niye bu kadar kendini yiyorsun ki...

bu hpv virüsü nelere yol acıyor....zamanla gecme ihtimali varmı....biraz bilgi verirmisinz.....fmla doktor birşeyleri yasakladımı......

jooker senin ascus nedenin ne cıktı ..........

bu hpv virüsü nelere yol acıyor....zamanla gecme ihtimali varmı....biraz bilgi verirmisinz.....fmla doktor birşeyleri yasakladımı......

Dr. biseyi yasaklamadi..hamilelige de engel degil..6 ay sonraya randevu verdi..ama hpv omur boyu vucutta kaliyormus diye bir yazi okudumm.ins.dogru degildir...bazi turleri sigil olarak ortaya cikiyormus..sadece 6 ayda bir takip olacak...umarim sen de hicbisey cikmaz..

cnm inş. 6 ay sonra hiçbirseyin kalmaz..bnde bnm sonucu heyecnla bekliyorum........

belki suan hamileyimdir de..hala adet olmayi bekliyorum.. eger hamileysem normal dogum yapamayacagimm..

İnşallah hamilesindir :) Ben hpv çıkacağını beklerken mecburen sezeryan olacağım için sevinmiştim :d Normal doğum ürkütüyor. Bu arada bebek planım yok. İlerisi için sezeryan fikri hoş gelmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…