- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
-
- Konu Sahibi gadjo dilo
kızlar hepinize çok geçmiş olsun allah şifa versin hepimize....
ben de hpv var siğil çıkması ile öğrendim. en son temmuzda smear vermiştim temizdi şükür. siğilden sonra yine verdim yine temiz çok şükür. doktor 4 ayda 1 verin dedi. bu arada hamile kalmaya çalışıyorum ve ilerleyecek diye çok korkuyorum arkadaşın 1.5 yılda ilerlemiş ben de hamile kaldığımda ya da hamile kalmadan ilerler diye ödüm kopuyor aşı da olamıyorum bu arada hamile kalırsam zararlı imiş ben de jinekolog onkolog randevu aldım haftaya gidip görüşcem tip testi isticem en azından tipi bileyim tehlikeli mi değil mi rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin....
fmfm geçmiş olsun, anca şimdi yazabildimİyi geçtiğine çok sevindim. Bebeğin iyi olduğuna da. Risk devam ediyo mu yoksa sadece operasyon sırasında mı varmış. İnşallah sonuçlarının da iyi çıkacağını bekliyorum.
ascus çıkan arkadaşlar kasıklarınızda hiç ağrı varmıydı...benim birkaç gündür kasıklarımda ağrı var.....herşeyden kuşkulanır oldun....
NAZARBONCUK35 geçmiş olsun. Benim hpv dna sonuç kağıdımda tüm hpv türlerinin yanında bulunamadığı yazıyor. Yani hepsine tek tek bakılmış. Senin hpv olduğun nasıl tespit edildi?
Yanilmiyorsam sigil var diye illa hpv nin neden olmasi da gerekmiyor. Univ. Hastaneleri yapiyor. Insallah temiz cikar.sanırım bu ascus a illa hpv neden olacak diye bişey yok hpv olan da illa ascus veya cin-1 olacak diye bişey de yok. bana cilt doktoru siğile baktı sizin %90 kötü huylu değil dedi. ama kesin tipi tabii hpv dna da ortaya çıkıyor. şu an adetliyim adet bitsin o testi yaptıracağım üniv. hastaneleri yapıyor galiba değil mi?
Yanilmiyorsam sigil var diye illa hpv nin neden olmasi da gerekmiyor. Univ. Hastaneleri yapiyor. Insallah temiz cikar.
ascus çıkan arkadaşlar kasıklarınızda hiç ağrı varmıydı...benim birkaç gündür kasıklarımda ağrı var.....herşeyden kuşkulanır oldun....
amin canım inşallah...eşimin de yaptırmasına gerek var mi tipleri aynıdır heralde?
Eşin niye yaptırsın ki, eşine hpv mi dediler? Eşlerden birbirine her zaman bulaşacak diye bir şey yok. Ben çok okudum birinde olup diğerine bulaşmayanları. Ayrıca birbirinize bulaşacaksa zaten bulaşmıştır çoktan. Bulaşmadıysa bundan sonra bulaşmaz. Bence fazla telaş yapıyorsun. Smearlerin temiz, ascus bile yok. :) Hpv türün de ne çıkarsa çıksın kontrollerini aksatmadığın sürece bir şey takma kafana.
canım siğiller önce eşimde çıktı hatta onda berkarken varmış yaktırıyomuş önemsememiş bana da söylemedi ondan bana geçti(((((
jooker bende de akıntı vardı ama kaşıntı ile birlikte ve sarımsı bir akıntı idi kötü kokulu bana doktor aşağıdan çengel gibi bir alet takarak baktı ve mantar olmuşsun dedi hatta rahim ağzını batikonla yıkadı biraz rahatlatır seni dedi. bir de ilaç verdi. o arada smear de aldı smear sonucunda bening servikal sitoloji yazıyor. intraepitelyal lezyon ya da malignite negatif yazıyor. sadece nonspesifik enfeksiyon yazıyor. doktor mantardan bu da dedi ama senin yazdıklarını okuyunca içime kurt düştü şimdi benim de. şu an kaşıntım geçti akıntı da şu an adet olduğum için bilemiyorum bitince görücez ama acaba bir daha mı yaptırsam şu smeari sen de akıntı demişsin içimr kurt düştü.
bir de smear sonucunda direk ascus diye mi yazıyor. ben de yazan bu nonspesifik enfeksiyon da ascus felan olmasın doktor bişey demedi ama.(((((((((((((((((((((
bendeki smear testi sonucu : ASCUS, epitek hucre anormalisi cikti..ayrica yogun mantar enfeksiyonu vajina flora dengesizligi varmis.,,bu carsamba jnekolojiye gidecegim..benim bu enfeksiyonlar,hamile kalmama engel midir merak ediyorum..
bendeki smear testi sonucu : ASCUS, epitek hucre anormalisi cikti..ayrica yogun mantar enfeksiyonu vajina flora dengesizligi varmis.,,bu carsamba jnekolojiye gidecegim..benim bu enfeksiyonlar,hamile kalmama engel midir merak ediyorum..
Evet ben yarın randevu aldım bakalım hpv dna yaptırmak istediğimi söyleyeceğim doktora bir yandan gebe kalmaya çalışıyorum o yüzden çok korkuyorum bişey olacak felan diye....