- 24 Ekim 2012
- 756
- 10
-
- Konu Sahibi gadjo dilo
Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun. Sana leep yapılması lazım ancak hamile olduğun için yapılamaz. Lütfen bir jinekolog onkologla görüş ve bu durumun detaylarını öğren. Doğumdan sonra 2-3 ay sonunda sana leep yapılır diye düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun. Sağlıklı doğumlar...
inşallah canım ben kaderci bir insanım hiçbir şeyin tesadüf olmadığını düşünüyorum.Senelerdir kendi dr umdan başka bir dr agitmedim ilk kez gideceğim tuttu smear yaptırdım sonuç bu,3 aydır korunmuyorum bu ay hamile kaldım bu tesadüf değil bence bunda bir hayır var diye düşünüyorm.Mevlam hakkımızda hayırlısını versin,hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Kesinlikle öyle...
Ben de 4 senelik evliyim ve ilk kez eylül ayında smear yaptırdım. Tüp bebek tedavisine hazırlanırken pat bu çıktı ve ardından ameliyat. Şimdi şükrediyorum biliyor musun. Hamile kalsam kim bilir kaç zaman sonra gidip de smear yaptıracaktım ve muhtemelen daha da ilerlemiş olacaktı.
Smear'ı nerede yaptırdın? Bir kez daha tekrarlatsan. Bu kadar hızlı ilerlemesi benim de kafamı karıştırdı açıkçası :26:
Kesinlikle öyle...
Ben de 4 senelik evliyim ve ilk kez eylül ayında smear yaptırdım. Tüp bebek tedavisine hazırlanırken pat bu çıktı ve ardından ameliyat. Şimdi şükrediyorum biliyor musun. Hamile kalsam kim bilir kaç zaman sonra gidip de smear yaptıracaktım ve muhtemelen daha da ilerlemiş olacaktı.
Smear'ı nerede yaptırdın? Bir kez daha tekrarlatsan. Bu kadar hızlı ilerlemesi benim de kafamı karıştırdı açıkçası :26:
İnşallah senin için de Mevlam hayırlısını versin.Ben beykoz kavacıkta oturuyorum burda tıp merkezinde verdim ama onlar nişantaşında bir patoloji laboratuvarına yollamışlar.Orayla konuştum yarın ordan smearın sürüldüğü camları da alıp öyle gideceğim dr abir de kendi patalogları bakıcak.Benim Mevlaya güvenim sonsuz O'ndan ne gelirse kabulüm.Bana daha önce de birçok imtihanım oldu.Dış gebelik geçirdim tüpümün biri alındı bir evladımı 6.5 aylık,diğerini 7.5 aylık karnımda kaybettim.daha onların psikolojisini atlatamadan bu durum başıma geldi.Olsun hep şükrettim dedim ki sağ salim iki oğlum var şükürler olsun.Rabbim en sonunda beni bir hayıra kavuşturacak inşallah....dualarınız eksik etmeyin benden..
cnm geçmiş olsun.....senin semar da ne çıktı.....biyopsiyisi narkozsunmu yaptırdın........
Çıkmaz çıkmaz. Çıkma ihtimali çok düşük. Kötü düşüne düşüne ömrümden bir ay çaldım ben yoktan yere stres yapa yapa. Hiç gerek yok tasalanmanıza. Kötü bir şey çıksa bile en güzel tarafı erken teşhis. Doktora gidip muayene olmayanlar napsın...
İnşallah çıkmaz(Ben de 6 aydır bu korkuyla yaşıyorum deli olmamak içten değil.Bir an önce sağlığıma kavuşmak ve hamile kalmak istiyorum..
arkadaşlar yarın sabah kolposkopi olacağım,gerek görürlerse rahim ağzından biyopsi de yapacaklar.bebeğin düşme ihtimal, de bulunuyor kağıt imzalatacaklar çok dua edin nolur
Allah yardımcın olsun fmfm. İnş yavruna bir şey olmaz :26:
Nerede olacaksın?
çok sağol canım oldum geldim şimdilik bir sıkıntı yok görünüyor biyopsi sonucu önemli tabi.kanuni sultan süleyman hastanesi onkoloji jinekoloji bölümünde kolposkopi de fena değil dedi dr.bakalım hayırlısı şimdi evde dinleniyorum.kanamam pek yok sorun olmaz inşallah.
kızlar hepinize çok geçmiş olsun allah şifa versin hepimize....
ben de hpv var siğil çıkması ile öğrendim. en son temmuzda smear vermiştim temizdi şükür. siğilden sonra yine verdim yine temiz çok şükür. doktor 4 ayda 1 verin dedi. bu arada hamile kalmaya çalışıyorum ve ilerleyecek diye çok korkuyorum arkadaşın 1.5 yılda ilerlemiş ben de hamile kaldığımda ya da hamile kalmadan ilerler diye ödüm kopuyor aşı da olamıyorum bu arada hamile kalırsam zararlı imiş ben de jinekolog onkolog randevu aldım haftaya gidip görüşcem tip testi isticem en azından tipi bileyim tehlikeli mi değil mi rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin....
çok sağol canım oldum geldim şimdilik bir sıkıntı yok görünüyor biyopsi sonucu önemli tabi.Kanuni Sultan Süleyman hastanesi onkoloji jinekoloji bölümünde kolposkopi de fena değil dedi dr.bakalım hayırlısı şimdi evde dinleniyorum.kanamam pek yok sorun olmaz inşallah.
çok sağol canım oldum geldim şimdilik bir sıkıntı yok görünüyor biyopsi sonucu önemli tabi.Kanuni Sultan Süleyman hastanesi onkoloji jinekoloji bölümünde kolposkopi de fena değil dedi dr.bakalım hayırlısı şimdi evde dinleniyorum.kanamam pek yok sorun olmaz inşallah.
çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun sen nasıl farkına vardın siğil felan mı çıktı yoksa smearde mi çıktı?
smear da cin2- cin2 çıktı öyle öğrendim canım 1 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim.çok kötü günlerdi şimdi daha iyiyim şükürler olsun.Mevlam hepimize şifa versin. hepinize iyi dilekler için teşekkürler.