- 16 Haziran 2016
- 29
- 9
- 16
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #1.061
Canım hemen kendine iyi bir jinekolojik onkoloji cerrahisi bul pratisyen hekim Nasıl kolposkopi yapar anlamış değilimArkadaşlar Zeynep kamilde başar diye bi ne olduğu belli olmayan pratisyen kolposkopi yaptı biyopsi için parçada aldı ön denemeden sonra tabi çok acı çektim ve aşırı kanamam oldu iki gündür de agrilarim ve kanamam devam ediyor napicam bilmiyorum
Arkadaşlar Zeynep kamilde başar diye bi ne olduğu belli olmayan pratisyen kolposkopi yaptı biyopsi için parçada aldı ön denemeden sonra tabi çok acı çektim ve aşırı kanamam oldu iki gündür de agrilarim ve kanamam devam ediyor napicam bilmiyorum
Benim doktorum Prof Dr Süleyman Engin Akhan kendisi jinekolojik onkoloji cerrahisi ben memnun kaldım kolposkopi sonrası da çok minik lekelenmem oldu ve hemen geçti internet sitesin de telefon numarası yazıyor ara hemen konuşİstanbuldayım canım onereceğiniz bi doktor varsa çok sevinirim
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim canım benim şanssızlığım doktordan kaynaklandı bugün beşinci gün ve kanamam ve agrilarim yeni bitti kaç parça aldı ne gördü hicbi açıklama da yapmadi soruncada agresif karşılık veriyo benden sonraki hastayida tersledi su mübarek günlerde Allah sorsun diyorum sadece inşallah seninkide benimki de temiz çıkarÜstelik 5 kadrandan 15 parça almış şükür hiç bi sikintim olmadi
Canım geçmiş olsun bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin Allahım . Sen hamileyken mi öğrendin bu rahatsızlığını yoksa gebelikten önce biliyormuydun ?Bende 7 aylık gebeyim smear sonucum hsil geldi hemen özel araştırma uygulama hastanesine gittim doktorum yar Doç Jinekolog du. Kolposkopik biyopsi oldum sonucum kronik endoservisit çıktı. Doğumdan sonra tekrar değerlendiririz dedi. Hamile olmama rağmen biyipsi sonrası kanamam neredeyse hiç olmadı sadece leke şeklinde geldi . Şimdi stresle doğumu bekliyorum inşallah doğumdan sonra hersey temiz cikar
Kızlar hepınıze merhaba 15 aydır evlıyım henuz yenı hamıleyım doktorum smear ve hpv pcr aldı benden her ıkısıde negatıf cıktı şükür şimdi bu bende kesın hpv olmadıgını gosterıyo dimi rutin bı test olarak aldı ama okuyunca panık yaptım birde eger bende yoksa eşim dede yoktur degıl mı şoyle endısem var afedersınız eşimin penısınde sanki kendı yapısıymıs gıbı olan derısının devamı gıbı ıkı tane cıkıntı var ben bu testten sonra farkettim hep vardı dedi zaten ılk bırlıktelıgımız ikimizde bırbırımızle oldu cok eminimde sizce eşimi ürolojıye gotureyım mı zaten bana bısekılde gecermıydi cunku prezervatıf hıc kullanmadık evlendıgımızden beri
CANIM KORKMA LÜTFEN KONİZASYON LA O VİRÜSLÜ BÖLGEYİ TEMİZLİYORLAR RAHAT OL TAKİBİNİ YAPTIR GEÇMİŞ OLSUNmerhaba kızlar,
ben de hpv 16 varmış ,yara yaktırmak için gittigimkontrollerde anlaşıldı, dr hemen biopsiicin parça aldı pataologiye gönderdi
ama bittim ben ,psikolojim mahvoldu 2 bebeğim var ,ne çıkacak sonuçlar ben nasıl 2 hafta yasarım bu ruhsal durumumla bilmiyorum,allah bebeklerime acısın,
bunu yasayanlar lütfen tecrübelerini paylaşsın cunku kimsemiz yok yardımcı olacak,internette korkunç seyler yazıyor ama en iyisi yasayanlardan birebir dinlemek,lutfen yasadıgınızı duyduğunuz tecrübeleri yazar mısınız,biopsi sonucunda ne çıkabilir neden buna gerek gordu ,konuşmuyor dr ler fazla hele ki ben yurtdışındayım sorulmuyor bile..
lütfen kızlar yardım bekliyorum.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?