Kızlar selam
2 aydır yaşadığım kabus dolu günlerde hep buradan yazdıklarınızı okudum,sonuçlarım gelince bende yazacağım diye söz vermiştim şimdi yazıyorum. smear sonucum 1 sene önce ASCUS iken 2 ay önce Cin1 çıktı doktor kolposkopik biyopsi önerdi ve geçen hafta çok iyi bir doktor olduğunu duyduğum Prof. doktorum kolposkopi yaptı, hiç yorum yapmadan sonuçlar çıkınca bakarız dedi,1 haftadır içim içimi yiyerek zor bekledim ve bugün patoloji sonuçlarım geldi, hemen doktorumu aradım ama bugün izinde olduğu için beni daha sonra arayacağını söyleyerek kapattı,ben de ağlayarak forumda adını çok duyduğum Süleyman Engin Akhan hocayı telefonla aradım,patoloji sonucumu telefonda hızlıca okudum benimle inanılmaz nazik ve ilgili konuştu sonucun cin1 olduğunu korkmamam gerektiğini 1 yıl gibi bir süre smearlarla takip edilmesi gerektiğini gerilemezse o zmn müdahale yapılabileceğini söyledi, hatta şuan bebek yapabilirsin korkma dedi. aslında kendi hastası olmamama rağmen benimle bu şekilde içten konuşması beni çok mutlu etti allah bin kere razı olsun.En kısa sürede muayenehanesine de gitmeyi dşünüyorum. cin1 iken hamile kalanlar hamilelikte nasıl ilerledi???