- 22 Ocak 2016
- 171
- 54
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #3.101
2 yil oldu.Ama sanirim bu sefer de leep diyecek dun pek ic acici konusmadi biyopsi sonrasi.bakalim sonuclarimi bekleyecegiz:/Leep işlemi yapılalı ne kadar oldu sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yil oldu.Ama sanirim bu sefer de leep diyecek dun pek ic acici konusmadi biyopsi sonrasi.bakalim sonuclarimi bekleyecegiz:/Leep işlemi yapılalı ne kadar oldu sizin
Sizin durumunuzu bende anlamadım gerçekten bir gariplik var cin 3 ile bir yıl neden bekletildiniz leep yapılır ve cerrahi sınırda devam ediyor ise küçük almanın alamı yok ki mutlaka alınan parçaların boyutu yazıyordur Patolojiniz de benim yazıyor du çünkü zaten bu işlemin amacı değişiklik olan hücreleri temizlemek
Benim anladigim arkadasin 4 sefer leep yapildi dedigi biyopsi..4 sefer leep yapıldıysa hamilelik zaten cok zor.ben 1 kere yaptırdım bunda bile doktorum hamilelik icin net konusmuyor deneyecegiz diyor.leep ten sonra yapilan testler cinin kac oldugunu belirlemek icin degil,bozuk hucrelerin hepsinin leep le alinan parcanin icinde kalip kalmadigi ile ilgilidir zaten.Siz islemlerin adini karistiyorsunuz sanirimSizin durumunuzu bende anlamadım gerçekten bir gariplik var cin 3 ile bir yıl neden bekletildiniz leep yapılır ve cerrahi sınırda devam ediyor ise küçük almanın alamı yok ki mutlaka alınan parçaların boyutu yazıyordur Patolojiniz de benim yazıyor du çünkü zaten bu işlemin amacı değişiklik olan hücreleri temizlemek
Cin 1 ve cin 3 teşhisi ile konizasyon oldum06,03 mm felan yazıyodu zaten. Valla bende anlamadım sürekli farklı doktorlarla görüştüm. Bu şekilde devam ediyor zaten bu tür işlemler. Bende bilmiyorm sizin nasıldı leep konizasyon önerildi
Anestezi filan alıp ameliyathanede mi oldunuz06,03 mm felan yazıyodu zaten. Valla bende anlamadım sürekli farklı doktorlarla görüştüm. Bu şekilde devam ediyor zaten bu tür işlemler. Bende bilmiyorm sizin nasıldı leep konizasyon önerildi
Reglden sonra kahverengi akıntı normal değil mi? Bana da olur genelde pek üstünde durmazdım.Benim reglden sonra kahve rengi akinti oluyordu doktora gittim gitmişken senar de aldirayim dedim ascus çıktı sonra bezmialem gittim bu arada doktorun verdiği ilaçları kullandım orda tekrar smear aldılar vehpv baktılar negatif çıktı smear normal çıktı hormon ilacı verdi doktor ama lekelenme devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Cin1 den cin 3 mi ilerlediCin 1 ve cin 3 teşhisi ile konizasyon oldum
Rahim ağzının bir kısmı cin3 bir kısmı cin1 çıktıCin1 den cin 3 mi ilerledi
Arakadaşlar ben zaten raporda olanı sylüyorm 4 defa kolposkopi oldum. Biyopsi raporunda da cin3 izlendiği ve leep metaryeli ile yapıldığı yazıyordu. Size raporu gönderiyim bakın yorumlayın isterseniz dha açıklayıcı olur.Benim anladigim arkadasin 4 sefer leep yapildi dedigi biyopsi..4 sefer leep yapıldıysa hamilelik zaten cok zor.ben 1 kere yaptırdım bunda bile doktorum hamilelik icin net konusmuyor deneyecegiz diyor.leep ten sonra yapilan testler cinin kac oldugunu belirlemek icin degil,bozuk hucrelerin hepsinin leep le alinan parcanin icinde kalip kalmadigi ile ilgilidir zaten.Siz islemlerin adini karistiyorsunuz sanirim
Kolposkopi leep degil onu demek istemistim.kolposkopi rahim agzini kamerayla inceleyerek bozuk hücrelerin tesbiti ve biyopsi alinmasi islemi.Arakadaşlar ben zaten raporda olanı sylüyorm 4 defa kolposkopi oldum. Biyopsi raporunda da cin3 izlendiği ve leep metaryeli ile yapıldığı yazıyordu. Size raporu gönderiyim bakın yorumlayın isterseniz dha açıklayıcı olur.
Leep ile alınmış yani o aletle yanlış olan bir şey yok sizinkide konizasyon işlemi biyopsi değil lezyon leep ile alınmış cerrahi sınırda temiz takip olacak okadarO zman biyopsidir uyuşturulmadan 5 dakika içinde yakılarak alınıyor. 4 defa oldum ama konizasyon demediler henüz
Tşkr ederimLeep ile alınmış yani o aletle yanlış olan bir şey yok sizinkide konizasyon işlemi biyopsi değil lezyon leep ile alınmış cerrahi sınırda temiz takip olacak okadar
Hangi marka kullandiniz acaba ? Birde nereden temin ettiniz ?ishal ve aşırı gaz, başta 6 kapsül alıyordum direk sabah 1 hafta olmadan o kadar kötü oldum ki hastaneye gitmek zorunda kaldım.
Bittikten sonra devam ediyo yumurtlama gününe kadar çamaşır K irleticek kadarReglden sonra kahverengi akıntı normal değil mi? Bana da olur genelde pek üstünde durmazdım.
Hangi marka kullandiniz acaba ? Birde nereden temin ettiniz ?
Sizce guvenilir bi sitemi. Ben hepsi buradadan siprais vericem de hangisine giveneyim bilemedimhpvliyiz.com sitesinden time health marka
Benim doktorum da ahcc ve deflagyn jeli onaylamamıştı deflagyn için içindeki madde iyileştirme değil yakma işlemi yapıyor yani koterizasyon ile bir farkı yok dedi.Ahcc aciklama
Dr.Suleyman Akhan in yazisi bence bir okuyun derim.Ahcc ve hpv ile ilgili cok guzel bilgilendiriyor.linke tiklayip okumak istemeyenler ici de ekran goruntusunde kisa bir aciklama var