- Konu Sahibi gadjo dilo
- #2.981
Anladım canım teşekkürler çok :)Canım senin evre değil cin. Cin KANSER ÖNCESİ lezyon demek. Kanser değil. Leep olduysa bekle bu arada bağışıklığa yüklen atlatacaksın korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım teşekkürler çok :)Canım senin evre değil cin. Cin KANSER ÖNCESİ lezyon demek. Kanser değil. Leep olduysa bekle bu arada bağışıklığa yüklen atlatacaksın korkma
Benim leep kanaması bile geçmedi daha 2 hafta oldu halbuki. Belki onunla birleşmiştir artmıştır senin leep ne zaman olduKizlar selam leepten sonra regl kanamam daha fazlalasti sizde durumlar nedir
Hemen gecmiyo o ya aynen benimde regl ile birleşmisti 9 ekimde yaptırdımBenim leep kanaması bile geçmedi daha 2 hafta oldu halbuki. Belki onunla birleşmiştir artmıştır senin leep ne zaman oldu
İlk öğrenen herkes senin psikolojinde oluyor merak etme.. Doktorun ne yorum yaptı, bu arada korkma herkes bu süreçten geçiyor...Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ne olur banada yol gösterin 6 ay önce sağlık ocağında hemşirenin ısrarıyla hiçbir şikayetim olmadan smear testi yaptırdım sonç pozitif hpv 31 çıktı hemen onkolog kadın doğuma gittim tekrar smear aldı enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisi gördüm 6 ay sonra geçen gün kontrole gittim smear de düşük derecede lezyon çıktı Dr. Kolposkopi ve biyopsi yaptı şuan sonuç bekliyorum ama psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum nasıl atlataca
ğım bilmiyorum benim gibi süreç yaşayan varmı
Doktorum şuan hiçbir yorumda bulunmadı önümüzdeki hafta pazartesi günü kontrole çağırdı sonuçlar çıksın ona göre konuşalım dediİlk öğrenen herkes senin psikolojinde oluyor merak etme.. Doktorun ne yorum yaptı, bu arada korkma herkes bu süreçten geçiyor...
Cin 3 bile çıksa leep ile donduruyorlar sonrası düzenli takip... Dr ne derse uygula ve kendini her zaman kontrol et... Bir de çok iyi beslen çörek otu, propolis, kefir yoğurt, B12 vs vs... Bi bakmışsın yok olmuş ama tabi 1 veya 2 yılda vücuttan atılıyor... Spor yapabiliyorsan spor yap düzenli... Grip virüsü gibi düşün.... Stres yok..... Sakin ol...Doktorum şuan hiçbir yorumda bulunmadı önümüzdeki hafta pazartesi günü kontrole çağırdı sonuçlar çıksın ona göre konuşalım dedi
Birde smear de düşük derecede lezyonlar lgsıl yazıyorduCin 3 bile çıksa leep ile donduruyorlar sonrası düzenli takip... Dr ne derse uygula ve kendini her zaman kontrol et... Bir de çok iyi beslen çörek otu, propolis, kefir yoğurt, B12 vs vs... Bi bakmışsın yok olmuş ama tabi 1 veya 2 yılda vücuttan atılıyor... Spor yapabiliyorsan spor yap düzenli... Grip virüsü gibi düşün.... Stres yok..... Sakin ol...
İyi haber bu işte, kolposkopide adı konur... Tedavin belli olur.... Sıkma canını ben sadece bende var sanırken toplumda her 2 kadının 1 i bunu taşıyor artık dedi Dr... O kdr yaygınmış ve bence bu korkutucu bir rakam... İyi olan şey erken tespit ile yok oluyor..... Geçer gider inşallah...Birde smear de düşük derecede lezyonlar lgsıl yazıyordu
Rabbım hepimize şifa versin inşallah 2 oğlum var 13 ve 4 yaşlarında onlara belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyor sonuçlar çıkana kadar rahat yokİyi haber bu işte, kolposkopide adı konur... Tedavin belli olur.... Sıkma canını ben sadece bende var sanırken toplumda her 2 kadının 1 i bunu taşıyor artık dedi Dr... O kdr yaygınmış ve bence bu korkutucu bir rakam... İyi olan şey erken tespit ile yok oluyor..... Geçer gider inşallah...
Çörek otunu nasıl kullanmalıyım yada yağımı daha faydalı oluyorCin 3 bile çıksa leep ile donduruyorlar sonrası düzenli takip... Dr ne derse uygula ve kendini her zaman kontrol et... Bir de çok iyi beslen çörek otu, propolis, kefir yoğurt, B12 vs vs... Bi bakmışsın yok olmuş ama tabi 1 veya 2 yılda vücuttan atılıyor... Spor yapabiliyorsan spor yap düzenli... Grip virüsü gibi düşün.... Stres yok..... Sakin ol...
Direk çiğneyende var yağını kullanan da, ben haftada kemik suyu, günlük propolis ve yoğurt, balık, yine haftada veya 10 günde ciğer ki nefret ederim burnumu tıkayıp yutuyorum.... Vakit buldukça spor.... 8 ayda negatif olan bile var okursan buradaki konuları... Ağlanıp sızlanacak durum yok kanser falan değilsin git Bi bitki çayı vs iç...sigara vs varsa onu bırakmak zorundasın bak... Önce sağlık...Çörek otunu nasıl kullanmalıyım yada yağımı daha faydalı oluyor
Üzülme bende aynıyım bağışıklığı yüklen atlatırssın inşallah bendede 31 var enfeksiyon düşük derecede lezyon var takmıyorum artıkMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ne olur banada yol gösterin 6 ay önce sağlık ocağında hemşirenin ısrarıyla hiçbir şikayetim olmadan smear testi yaptırdım sonç pozitif hpv 31 çıktı hemen onkolog kadın doğuma gittim tekrar smear aldı enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisi gördüm 6 ay sonra geçen gün kontrole gittim smear de düşük derecede lezyon çıktı Dr. Kolposkopi ve biyopsi yaptı şuan sonuç bekliyorum ama psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum nasıl atlataca
CiğereDirek çiğneyende var yağını kullanan da, ben haftada kemik suyu, günlük propolis ve yoğurt, balık, yine haftada veya 10 günde ciğer ki nefret ederim burnumu tıkayıp yutuyorum.... Vakit buldukça spor.... 8 ayda negatif olan bile var okursan buradaki konuları... Ağlanıp sızlanacak durum yok kanser falan değilsin git Bi bitki çayı vs iç...sigara vs varsa onu bırakmak zorundasın bak... Önce sağlık...
Canım 1 ay sürüyor kimisinde benım teyzemde 1ay sürdü korkmuştuk bişe yok dedi Dr istersen sene sor içinin rahatlaman içinKizlar selam leepten sonra regl kanamam daha fazlalasti sizde durumlar nedir
Gecmis olsun ben de ayni durumdayim, ahcc diye bir takviye var ona basladim, kolposkopi sonucu cin1 cikti doktor 6 ay bekleyelim dedi bu surecte deflagyn diye bir jel kullaniyorum 1.kutu bitmek uzere, onun disinda ahh, balik yahi , propolis vs. Stres yapmamam gerek ama bunu ben de beceremiyorum beni de cok etkiledi, 2 aydir gecem gunduzum bunla geciyor keske daha rahat olabilsem...Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ne olur banada yol gösterin 6 ay önce sağlık ocağında hemşirenin ısrarıyla hiçbir şikayetim olmadan smear testi yaptırdım sonç pozitif hpv 31 çıktı hemen onkolog kadın doğuma gittim tekrar smear aldı enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisi gördüm 6 ay sonra geçen gün kontrole gittim smear de düşük derecede lezyon çıktı Dr. Kolposkopi ve biyopsi yaptı şuan sonuç bekliyorum ama psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum nasıl atlataca
Rabbım hepimize şifa versin inşallah 2 oğlum var 13 ve 4 yaşlarında onlara belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyor sonuçlar çıkana kadar rahat yok
Yok canim benimde oyle o baya uzun surdude reglim daha oncesine gore dahada arttiCiğere
Canım 1 ay sürüyor kimisinde benım teyzemde 1ay sürdü korkmuştuk bişe yok dedi Dr istersen sene sor içinin rahatlaman için
Deflagyn bende kullanıyorum son kutudayım 1ay sonra kontrole gidicem hayırlısı bakalımGecmis olsun ben de ayni durumdayim, ahcc diye bir takviye var ona basladim, kolposkopi sonucu cin1 cikti doktor 6 ay bekleyelim dedi bu surecte deflagyn diye bir jel kullaniyorum 1.kutu bitmek uzere, onun disinda ahh, balik yahi , propolis vs. Stres yapmamam gerek ama bunu ben de beceremiyorum beni de cok etkiledi, 2 aydir gecem gunduzum bunla geciyor keske daha rahat olabilsem...