- 22 Eylül 2019
- 373
- 193
- 53
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #2.741
KorunarakBana hiç ilişki yasak demedi. 3 ay yasak nedir ya o kdr uzun süre evli insan napar
Hiç bsy demedi bana eşimle ilgili nasıl tedavi olcak ki eşim.Korunarakdedi bebekte yasak 3ay eşiniz tedavi gördümü onun için ne dediler ben hiç sormadim ve tekrar bulasirmi acaba tedavi bittikten sonra
Onlarda tedabi oluyormus ama tip degistiriyormuş diye duydum bebegin var miHiç bsy demedi bana eşimle ilgili nasıl tedavi olcak ki eşim.Onlara tedavi var mı ayrıca kondom hpv de koruyucu değil
Bebeğim yok 33 yaşındayım ama hala daha düşünemiyorum bebek bu olaylar oldu korkuyorum bebek yapmaya ya bi sorun çıkarsa diye.Onlarda tedabi oluyormus ama tip degistiriyormuş diye duydum bebegin var mi
Biz düsünuyoruz Allah kismet ederse arda arda istiyorum bi sorunn olursa rahmimi aldirtacam insallah o surece gelmeyizBebeğim yok 33 yaşındayım ama hala daha düşünemiyorum bebek bu olaylar oldu korkuyorum bebek yapmaya ya bi sorun çıkarsa diye.
Negatif diyor ama ben pek anlamiyorum anlayan arkadaslar vardir yazan tipler negatif yani yok demek gecmiş temiz doktorun ne dedi tatlimKızlar bu ne anlama geliyor
Sıra bekliyorum canım. O arada size sorayım dedimNegatif diyor ama ben pek anlamiyorum anlayan arkadaslar vardir yazan tipler negatif yani yok demek gecmiş temiz doktorun ne dedi tatlim
Hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim evlimiydin senSıra bekliyorum canım. O arada size sorayım dedim
Evet kuzum evliyimHayirli haberlerini bekliyoruz tatlim evlimiydin sen
Cok sevindim hpv icin digeride gecer insallah canim benimEvet kuzum evliyim
Kronik enfeksiyon varmış. Hpv vs temiz çıkmış bütün sonuçlar.
Enfeksiyon içinde fitil ve antibiyotik verdi yine. Bu sefer daha etkilisiymiş. Bide bağışıklık için bi ilaç verdi. Benim vajina floram bozulmuş onu yoluna koyalım önce dedi.
Teşekkür ederim canım. Bende hpv yoktu doktor kolposkopi sırasında büyük ihtimalle hpv gelecek dedi ama gelmedi bende ona şaşırdım.Cok sevindim hpv icin digeride gecer insallah canim benimhpv kac vardi dizde nezaman araliklarla gecti ve destekleyici ne kullandin tatlim
Mutlu oldum gecmis oldun canim benimTeşekkür ederim canım. Bende hpv yoktu doktor kolposkopi sırasında büyük ihtimalle hpv gelecek dedi ama gelmedi bende ona şaşırdım.
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunMutlu oldum gecmis oldun canim benim
Çok sevindim temiz sonucun içinTeşekkür ederim canım. Bende hpv yoktu doktor kolposkopi sırasında büyük ihtimalle hpv gelecek dedi ama gelmedi bende ona şaşırdım.
Teşekkür ederim canımÇok sevindim temiz sonucun içindarısı basımıza İnşallah benim De haftaya çıkıcak leep sonucum çok stres oluyorum
Cinlerim var mı yok mu onu öğrenicemTeşekkür ederim canımİnşallah güzel şeyler duyarsın. Leep de sonuç olarak ne çıkıyorki
Anladım canım inşallah kötü bişey çıkmaz. Bende bi sürü yara varmış zaten ben kendimde hissediyordum. Doktor bi tane bile yararlı bakterin kalmamış vajinanın etrafı hep yara dediCinlerim var mı yok mu onu öğrenicemyara var mı yok yaranın derecesini Fln öğrenicem çok korkuyorum
Alalal hpv yokken yara acaba cinsel ilişki mi tahriş ediyor içeriyi o da olur demişti bana Bi kadın dpgumcu özellikle yeni evliler de ilişki öncesi ıslanmazsan tam yara yaparmış. Bence kefir yogurt turşu ye prebiyotik olsun birde tatlım bol kekik ye nacizane önerimAnladım canım inşallah kötü bişey çıkmaz. Bende bi sürü yara varmış zaten ben kendimde hissediyordum. Doktor bi tane bile yararlı bakterin kalmamış vajinanın etrafı hep yara dedi
Canım yok ben kendim yapmışım bunu. Salak gibi foşur foşur yıkardım vajinayı. Sabunlarla duş jelleriyleAlalal hpv yokken yara acaba cinsel ilişki mi tahriş ediyor içeriyi o da olur demişti bana Bi kadın dpgumcu özellikle yeni evliler de ilişki öncesi ıslanmazsan tam yara yaparmış. Bence kefir yogurt turşu ye prebiyotik olsun birde tatlım bol kekik ye nacizane önerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?