- 31 Temmuz 2019
- 157
- 43
- 37
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #2.581
Ceylan arkadaşım merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Ben de seninle neredeyse bire bir aynı şeyleri yaşadım, yazdıklarını okuyunca fikir vermesi amacıyla yazmak istedim. Benim de aynı senin gibi kolposkopim cin2 çıktı, prof dr ateş karateke yapmıştı, kesin leep dedi, sonra opr. dr. ümit kaya’dan leep için gün aldım, bana dedi ki leep öncesi ben yine bir bakıcam senin durumuna, eğer kolposkopide tam temizlenmişsen takipte kalırız, alınması gereken bir şey de varsa leep yaparız diye. bana leep öncesi tekrar kolposkopi yaptı ve dedi ki cin2lerini almış ama cin1 dokularında çok yaygın duruyor istersen takip edelim istersen alalım dedi ben direk alın hocam dedim aklımda soru işareti kalmasın. kolposkopiden sonra küçücük bir lokal anestezi iğnesiyle leep oldum, her şeyi konuşarak yaptık, ameliyatımda zerre acı duymadım ve gündelik yaşantıma geri döndüm. biyopsi sonucum cin1 ve kronik servisit çıktı. eylülde kontrol için smear verdim, tertemizim. şimdi de hamileyim :)
arkadaşım imkanın var ise bence bekleme, aklın hep orada kalacak, temizlenmesi çok kolay 20 dakikada gündelik yaşantına dönüyorsun. leep dediğin şey çok basit bir işlem, inan benim kolposkopim daha acılı olmuştu :) doktorum yakın bir aile dostumuza da leep yapmış yıllar önce onun referansı ile gittim, benden sonra da buradan tanıştığımız 2 arkadaşıma da leep yaptı, hepimiz çok memnun kaldık, yaklaşımı ve tarzı açısından tanıdığım en iyi kadın doğum doktoru. şimdi gebelik kontrollerimi de birlikte sürdürüyoruz. fiyat yer vs bilgisi istersen özelden de yardımcı olurum buradan reklam yapıyor gibi görünmek istemem.
tekrar geçmiş olsun, sevgiler..
Niloya merhaba:)
Leep olduğunuz doktorun adını paylaşır mısınıx ben izmirdeyim ama, istanbula gelme durumun olabilir