Gelinlik Modelleri Kollu Gelinlikler

merhabalar bu da benim 6,5 sene önce giydiğim gelinliğim ama bugün olsa yine bu tarz olurdu , sadece eteği bu kadar düz olmazdı ( tek pişmanlığım o ve saçım maalesef )

( resmii yükleyebilirim inşallah )

haha yükleyebildim mi derken 3 tane yüklemişim olsun fazla mal göz çıkarmaz hihihi:44:

gelinlikler çok güzel, kollu gelinlik görmekte çok güzeldiii teşekkürler.. :)
bişey sormak istiyorum, dantel kollar çok hoş ama benim beğendiğim gelinlik modelleri tül ve hafif taşlı modeller,dantel kol olmaz değilmi? eteğinde filan bütünleştirici benzer işlemeler olması gerekir :111:

mrb canım yakasına veya basen kısmına azıcık dantel ilave edilirse kolları dantel olabilir :)))

kizlaaaarrr ben gelinlik secmekte zorlanicam gibi geliyor bana hepsi cooooookkkk güzellll bayildimm ya

Bende bunun sacına ve gelinliğin ust tarafına bayılıyorumm

Eklentiler

• $IMG_3830.JPG
    80,9 KB · Görüntüleme: 79
bende bu kolları tüllü gelinlik modellerini çok beğeniyorum ama araştırıp bulduğum her modelin etek kısmı kabarık değildi.acaba hoş durmadığı için mi olmuyodur ki prenses modeli gelinlikler o kollarla.

burda biri paylaşmıştı kolları tüllü ve prenses modeli gelinlik gerçekten çok kötü duruyo bu yüzden gelinlikler o şekilde olmuyo bence

ama ben buna bayıldım bayıldım, tam benim tarzım, bunun uzun kollusunu giysem hiçkimse şaşırmaz herhalde, beklenen oldu diye
paylaşan arkadaşa çoook teşekkür ediyorum :)

Ben de bir gün evlenirsem dantel kollu bir gelinlik giyinmek isterim. Straplez berbat bence. :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…