How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Kollu Gelinlikler

Eki Görüntüle 327101

ilk defa bi gelinlik beğendimmmmmm bende kapalı olcam evlenirken bunu kapalı modeline çevirmy isterdim amaaa dahaaaaaa çoook en az 5 sene :D :D

o zamana kadar halen aynı modeli beğenirseniz şu tip bir uygulaması olabilir:
i5419343_kbrkaragoz-jpg

merhabalar bu da benim 6,5 sene önce giydiğim gelinliğim ama bugün olsa yine bu tarz olurdu , sadece eteği bu kadar düz olmazdı ( tek pişmanlığım o ve saçım maalesef )

( resmii yükleyebilirim inşallah )

$n763483741_1001189_6523.jpg $n763483741_1001189_6523.jpg $n763483741_1001189_6523.jpg

haha yükleyebildim mi derken 3 tane yüklemişim olsun fazla mal göz çıkarmaz hihihi:44:

gelinlikler çok güzel, kollu gelinlik görmekte çok güzeldiii teşekkürler.. :)
bişey sormak istiyorum, dantel kollar çok hoş ama benim beğendiğim gelinlik modelleri tül ve hafif taşlı modeller,dantel kol olmaz değilmi? eteğinde filan bütünleştirici benzer işlemeler olması gerekir :111:

gelinlikler çok güzel, kollu gelinlik görmekte çok güzeldiii teşekkürler.. :)
bişey sormak istiyorum, dantel kollar çok hoş ama benim beğendiğim gelinlik modelleri tül ve hafif taşlı modeller,dantel kol olmaz değilmi? eteğinde filan bütünleştirici benzer işlemeler olması gerekir :111:

mrb canım yakasına veya basen kısmına azıcık dantel ilave edilirse kolları dantel olabilir :)))

kizlaaaarrr ben gelinlik secmekte zorlanicam gibi geliyor bana :16::16::16::16::16: hepsi cooooookkkk güzellll bayildimm ya :16::16::16::16::16:

Bende bunun sacına ve gelinliğin ust tarafına bayılıyorumm

Eklentiler

• $IMG_3830.JPG
    $IMG_3830.JPG
    80,9 KB · Görüntüleme: 78
bende bu kolları tüllü gelinlik modellerini çok beğeniyorum ama araştırıp bulduğum her modelin etek kısmı kabarık değildi.acaba hoş durmadığı için mi olmuyodur ki prenses modeli gelinlikler o kollarla.

bende bu kolları tüllü gelinlik modellerini çok beğeniyorum ama araştırıp bulduğum her modelin etek kısmı kabarık değildi.acaba hoş durmadığı için mi olmuyodur ki prenses modeli gelinlikler o kollarla.

burda biri paylaşmıştı kolları tüllü ve prenses modeli gelinlik gerçekten çok kötü duruyo bu yüzden gelinlikler o şekilde olmuyo bence

ama ben buna bayıldım bayıldım, tam benim tarzım, bunun uzun kollusunu giysem hiçkimse şaşırmaz herhalde, beklenen oldu diye :16::16::16:
paylaşan arkadaşa çoook teşekkür ediyorum :)

Ben de bir gün evlenirsem dantel kollu bir gelinlik giyinmek isterim. Straplez berbat bence. :s

wedding-dresses-with-lace-sleeves.jpg

long_sleeves_lace_priincess_bridal_gown__real_work_9830_20111217054918.jpg

Back