How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Kollu Gelinlikler

pronovias daven

Daven.jpg

Davena.jpg

Davenb.jpg

Davenc.jpg

La sposa ve san patricki ne zamandır kontrol etmiyordum. Yahu bu pronovias, san patrick, la sposa üçlüsü ne kadar birbirine benzer modeller üretiyor ve benzer çekimler yapıyorlar. Bazen niye 3 ayrı marka ürettiler merak ediyorum.

La sposa ve san patricki ne zamandır kontrol etmiyordum. Yahu bu pronovias, san patrick, la sposa üçlüsü ne kadar birbirine benzer modeller üretiyor ve benzer çekimler yapıyorlar. Bazen niye 3 ayrı marka ürettiler merak ediyorum.

ben de ilk başta hepsi pronovias sanmıştım sonradan farkettim :1::1:

ben böyle dantelli gelinlikleri cok begenirim, ama cevrem hep kabarik gösterisli gelinliklerden hoslanir, ben begendigimi söyleyincede zevksiz olurum. :27:

2644larger_image.jpg

061-eliesaab-11.jpg

003-eliesaab-08.jpg

Bende sendenim, gelin ya illa en dikkat cekeni o olacak sırf dikkat ceksin diye de kabarık, bol taslı, fırfırlı, büzmeli, desenli kısacası ne kadar göz yoran, gereksiz kullanılmıs sey varsa gidip onları bana gösterip övüyorlar bide, hatta bir keresinde bir arkadasım gelinlik dedigin kabarık olacak, kugu gibi olacaksın demisti, benim bildigim kugu demek sadeliktir halbuki, orda ne desem bilememistim kendisi kabarık acayip taslı, tamda yukarda anlattıgım gibi birsey giymisti, fikrimi söyleyip kabalık etmek istemedim simdi..:27:

Son düzenleme:

juno senle zevkimiz aynı
ben de bunu gördüğümden beri başka gelinlik beğenemiyorum valla

türkiye'ye gelmemiş bu biliyor musun :(
ben pronoviasa gitmiştim de çok içimde kaldı deneyemedim doğal olarak
bu sezon da benzerleri var belki onlar gelmiştir :)

türkiye'ye gelmemiş bu biliyor musun :(
ben pronoviasa gitmiştim de çok içimde kaldı deneyemedim doğal olarak
bu sezon da benzerleri var belki onlar gelmiştir :)

ben de bu elenayı diktirmek istiyorum nasılsa alamayacağın diye ama mahfederler diye de korkuyom
bu arada dediğin gibi diğer 2013 modelleri de çok güzel :69:

ben de bu elenayı diktirmek istiyorum nasılsa alamayacağın diye ama mahfederler diye de korkuyom
bu arada dediğin gibi diğer 2013 modelleri de çok güzel :69:

allegriacım sen yanlış hatırlamıosam istanbula yakın bi yerdeydin açıkca yazmiim dedim de :))
bence kesinlikle pronoviasa git ve modelleri dene mutlaka.
zaten fotoya da izin veriyorlar.
burda çok deneyimli arkadaşlar var bence bi bak onların modaevlerini.
minenes vardı o çok güzel anlıyo kumaştan dikimden filan.

allegriacım sen yanlış hatırlamıosam istanbula yakın bi yerdeydin açıkca yazmiim dedim de :))
bence kesinlikle pronoviasa git ve modelleri dene mutlaka.
zaten fotoya da izin veriyorlar.
burda çok deneyimli arkadaşlar var bence bi bak onların modaevlerini.
minenes vardı o çok güzel anlıyo kumaştan dikimden filan.

minenes le msjlaştık, ben burada başka bir gelinlik beğendim ve denedim fotosunu da ekledim albümüme
minenesin de fikrini alıcam bakalım.. sanırım diktirip riske girmicem
seni de ekleyeyim sen de bir bak istersen çünkü dantel kollu bu gelinlik de
senin de yorumunu almayı çok isterimmm :16:

kızlar ben de yeni yeni gelinlik bakmaya başladım:) çok heyecanlı bi durum. çoğumuz aynı fikirdeyiz galiba. straplez sevmiyorum hem gelinlik deyince benim aklıma öyle bir şey gelmiyor, saf, zarif,masum olması için dekolte işi bozuyor. zaten günlük hayatta da dikkat ederim açık giymem. eklediğiniz modeller çok güzel hakkaten, çok abartılı güllü bilmemneli değil. ben de zarif bir şey arıyorum. önü de kapalı olmalı. ama hakkaten böyle bir şey bulmak zor. herhalde parça eklemek gerekecek göğüs kısmına...

Back