• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollardaki Tüyler!

SeymanurKalafat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
57
0
36
İstanbul
Kızlar ben kollarımda ki tüylerden oldum olası rahatsız olmuşumdur.Her ne kadar çok fazla olmasada seyrek var ama ben gene de istemiyorum.
•Bugün gittim veet.in tüy dökücü kremlerinden aldım kollara kullanılır diyordu kulladım ve kollarım gerçekten çok güzel oldu.
Benim sorum; acaba gerçekten 3-4 hafta pürüzsüzlüğünü koruyor mu ?
ve bir sorun çıkmaz deği mi ?
Kullananlar varsa birşeyler diyeibilir mi ? u.u

cnm ya bn epilatorle aldim. cooook aciitiyo ama inan deger bnm tuylerim yaklasik 2 ay da eski halini aldi. 1 ay rht puruzsuz dolastim boshayallersmile

Epilatörle bende almaya çalışıyordum ama bana yaramıyor sanırım. u.u
çünkğ aldığım yerlerde gözenekler diğerlerine oran biraz daha büyüdü ve epilatörle kızarıyor ama şu kullandığım yöntem umarım zararsız değildir hiç acımıyor yanmada yok.

olur mu hiç öyle şey ha tüğlü ha sarartmışsın bende yıllarca sarartıcı kullandım sararttığın zaman teninle aynı renkte oluyo tüğ görünmüyolar yani diğer vücudun daki sarı görünmeyen tüyler gibi oluyolar:kahve:

tuy dokucu kullanmakla bence yanlis etmissin.. insallah cogalmaz.. madem alacaktin sir agdayla alsaydin keske hicteyse tuyler azalirdi.. tuy dokucuyle askine tuylerini cogaltirsin anca..

bende önceleri sarartıyordum ama yinede belliydi ışıl ışıl oluyodu bu seferde güneşte falan çok parlıyıp belli oluyodu sadece siyahken daha kalın gibi duruyo sarartnca ince seyrek gibi hissediliyor.şimdi bende senin gibi tüy dökücü kullanıyorum sonuçta jilet gibi kesmediği için çoğalmıyor sadece kırıyor öyle döküyo çoğalmıyo ama çabuk çıkıyo tabi ben 2 haftada bir banyoda tüy dökücüyü kullanıyorum uzamasını beklemiyorum kısayken falan yapıyorum.sanırım geçen sene başlamıştım kışın yapmadım herhangi bir fazlalaşma olmadı nekadarsa okadar çıkıyo hemde sert çıkmıyo enazından...

Kızlar ben kollarımda ki tüylerden oldum olası rahatsız olmuşumdur.Her ne kadar çok fazla olmasada seyrek var ama ben gene de istemiyorum.
•Bugün gittim veet.in tüy dökücü kremlerinden aldım kollara kullanılır diyordu kulladım ve kollarım gerçekten çok güzel oldu.
Benim sorum; acaba gerçekten 3-4 hafta pürüzsüzlüğünü koruyor mu ?
ve bir sorun çıkmaz deği mi ?
Kullananlar varsa birşeyler diyeibilir mi ? u.u

canım ben de kollarımdaki tüylerimden hep rahatsız olmuşumdur ve 4 yıldır her yaz başı ve ortası olmak üzere yani yılda 2 kere sir ağdayla aldırıyorum ve çok memnunum.bu yıl mayıs ortası gibi aldırdım yani 1,5 ay oluyo ve daha seyrek çıkmışlar bi de temmuzda aldırınca bu yıl da biter.ben ce sir ağdayı dene.....alkisalkisalkis

Ah o sir ağda..
Kullanacağım bi' gün inşallah.
Ama işte rahatsız oluyorum umarım birşey olmaz ben size söylerim eğer birşey olursa. >.<
Şuan hala çıkmadı 2. gün olduğu için. *-*

ben de kullandım tüy dökücü kollarıma. ama ne bileyim o tüylerin uzama süreci çok sinir bozucu. artık uğraşmıyorum almıyorum sarartmaya karar verdim. almadan önce iyi düşünmek lazım çünkü uzarken dik dik çirkin duruyor uzayana yatıklaşana kadar:1:

bende ara ara tuy dokucu kremler kulllaniyorum.ama sanildigi gibi oyle
3-4 hafta surmuyor,en gec 3 gune gene diken diken cikiyorlar.baskalarinda nasil blmem
ama bende boyle oluyor.
benim en cok kullandigim yontem epilator ile alma yontemi,hem tertemiz oluyor hemde gec cikiyor.
biraz aci ve kizariklik olsada.1-2 saate gecer zaten.kremleri genelde acelem var ise kullaniyorum.en iyisimi epilator ya da agda kullanmak...

ben yillardir makine ile aliyorum, ne cogaltti ne canlandirdi cok memnunum , benim zaten acik renk ve az. kol da tuy olup da almayanlari anlamiyorum, goruntu hic guzel olmuyor erkek kolu gibi.en guzeli bakimli olmak tertemiz gezmek varken degil mi?

bende öyle yapıyorum canım ağdacıya gidiyordum heryer temiz olmuyor birde her ay ağdacıya gitme derdi birde 50-60 tl para ona verene kadar ağdacıların kullandığı setlerden aldım evde kendim yapıyorum depilissima sir ağda seti aldım kartuş bacaklarımı onla alıyorum bikini bölgemide konserve ağda makinesi aldım onunla alıyorum tavsiye ederim hem evde hiyjenik hemde daha ekonomik ilk alırken 150-200 tl verdim ama bir kere verdim

benim kollarımd çok fazla tüy vardı ve tamamı kalın siyahtı. ilk ben de sarartıcı yaptım ama pek memnun kalmadım. bi yıldr sir ağda yapıyorum inanılmaz derecede azaldı ve inceldi. tamamen çıktığında bile ancak yakından belli oluyor.

Ağdayı deneyeceğim :/
Evet dediğiniz gibi diken diken çıkıyor ya. :|

Ay canım yanlış yapmışsın sen ya. Tüy dökücü kremler aynen jiletle alınmış gibi çıkartır. Bende ağdayla aldım iki sefer, çıkarken yumuşacık çıkıyo. Ve az az çıkıyo. Yani ağda en iyisi. Bi arkadaşım var, o nasıl alıyo bilmiyorum ama kızın koluna dokununca batıyo resmen kolları. Kötü bi durum, bende ağda bantlarıyla 2 dakikada halledebilirsin.

Back