• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolik

Sizi mi emiyor mama ile mi besleniyor daha çok? Gaz damlası işe yaramadı diye hemen vazgeçmeyin bir sürü damla var deneyerek bulacaksınız. Mama ile besleniyorsa daha çok mama değişimi yapın ama bu değişimde en az 5 günü beklemeniz lazım fayda etti mi diye anlamak için. Kolik bebekler için özel üretilmiş mamalar var onlarla denemeye başlayabilirsiniz. Kakasını yapıyor mu katı mı yapıyor yoksa kaka yaptığı halde mi sancısı var? Probiyotik damla önermesini isteyin bir de doktorunuzdan. Bitkisel içerikli gaz damlaları genelde daha çok işe yarıyor dozunu ve markasını doktorunuz önersin. Mama ile besliyorsanız kolik bebekler için üretilen biberonlardan alın. Hergün duş çok iyi gelir. 🌸
Daha cok mama ile besleniyor doktorumuz mama degisimi yapsanda ayni kendisi gececek dedi o yuzden mama degisimi yapmadm hic bir sekilde damla yazmiyor gerek yok diyor ben ezcaneden aldim damlayi fransada yasiyorum cnm biberon bilmiyordum tesekkur ederim kesinlikle alcam

Merhaba ben yurt dışında yaşıyorum burda hastanelerde ve anneler belli aya gelince bebeklerine rezene çayı veriyor hemşirelerde veriyor bu karın ağrısını ve bağırsaklara iyi geliyor , aynı zamanda bebeğinizin sırtını ovun yada ritmik bi şekilde sallayın ağrısını hafifletir yüz üstü de yatırabilirsiniz poposuna da ritmik şekilde pış pışlayabilirsiniz , Ama bunlar geçirmiyorsa doktora mutlaka götürün tekrar biz bile dayanamıyoruz el kadar bebek nasıl dayansın allah şifa versin tez vakitte🙏🏼
Amin tesekkur ederim rezene cayi denicem doktora cok goturdum birsey yapamayz kendiliginden gececek diyor daha da goturmem

Merhaba kızlar bir kolik annesi olarak yardımıniza ihtiyaçım var 2 aylik kizim var haftalardır kolik ile mücadele ediyoruz tükenmiş durumdaym yorgunluk uykusuzluk bitkin durumdaym karın ağrısıni nasil geçirdiniz neler yaptınız nasil uyuttunuz bebeğinizi bu kolik ne zaman gecer teşekkür ederim
Ahh canım benimm içinin sıkntısınız o çaresizliği çok iyi anlıyorum. 6 ay yoğun kolik ile geçti. Bağırmaktan göbek fıtığı olmuştu bebeğim. Bir sürü şey denedim en işe yarayanı; beyaz gürültü, kollarını kundakla sarmak (yarım kundak) ve hamakta sallamak. 10. Aya kadar da salladım yoksa asla uyumazdı dediğin gibi. Hamak sayesinde hayatta kaldım diyebilirim. Pasha hamak ya da svava hamak bakabilirsin.

Ahh canım benimm içinin sıkntısınız o çaresizliği çok iyi anlıyorum. 6 ay yoğun kolik ile geçti. Bağırmaktan göbek fıtığı olmuştu bebeğim. Bir sürü şey denedim en işe yarayanı; beyaz gürültü, kollarını kundakla sarmak (yarım kundak) ve hamakta sallamak. 10. Aya kadar da salladım yoksa asla uyumazdı dediğin gibi. Hamak sayesinde hayatta kaldım diyebilirim. Pasha hamak ya da svava hamak bakabilirsin.
Aldim cnm otomatik sallamali icinde durmuyor sadece kollarimda olmak istiyor ben uzaniyorum kizimda ustumde o sekil uyuyoruz beyaz gurultu hic ise yaramadi pusetle ve arabada gezmek sakinlestiriyor uyusun diye Kari koca geziyoruz kundak deneyecegim tesekkur ederim

Aldim cnm otomatik sallamali icinde durmuyor sadece kollarimda olmak istiyor ben uzaniyorum kizimda ustumde o sekil uyuyoruz beyaz gurultu hic ise yaramadi pusetle ve arabada gezmek sakinlestiriyor uyusun diye Kari koca geziyoruz kundak deneyecegim tesekkur ederim
Hepsi ne kadar farklı birbirinden. Benim oğlum da pusette otomobilde vs asla durmazdı. Deneyerek buluyoruz ne iyi geliyor. Belki sonra sonra değişir istekleri. Bizim öyle oldu mesela şimdi bebek arabası çok seviyor sallanmayı bıraktı daha yeni

Hepsi ne kadar farklı birbirinden. Benim oğlum da pusette otomobilde vs asla durmazdı. Deneyerek buluyoruz ne iyi geliyor. Belki sonra sonra değişir istekleri. Bizim öyle oldu mesela şimdi bebek arabası çok seviyor sallanmayı bıraktı daha yeni
Insallah benimkide sallanmayi birakir sallanmayi seviyor diye otomatik besik aldim icinde durmuyor bile benim ayagimda sallanarak uyucak ama kolik yavas yavas azaliyor sukurler olsun

Insallah benimkide sallanmayi birakir sallanmayi seviyor diye otomatik besik aldim icinde durmuyor bile benim ayagimda sallanarak uyucak ama kolik yavas yavas azaliyor sukurler olsun
Bıraktı hala şoktayım. Hiç üzülüp dert etmeseymişim keşke nasıl olacak diye. Çocuk hazır olunca oluyor bence biz ne kadar çabalasak da

Canım ne durumdasın bebişin düzeldimi düzeldiyse ne zaman? Benimki de kolik maalesef
Öncelikle bebeğiniz hayırlı ömürlü olsun❤️ benim oğlum 14 aylık oldu. Geçen sene bu zamanlarda dipsiz bir kuyuda çaresiz nefessiz kalmış gibiydim. Geçti o kabus günler. Soluksuz 6 ay diyebilirim ancak tam olarak rahatlamam 9. Ay sonrasıydı. Desteğin var mı? Sana yardımcı olabiliyorlar mı?

Canım ne durumdasın bebişin düzeldimi düzeldiyse ne zaman? Benimki de kolik maalesef
Merhaba cnm mesaji yeni gordum kizim 9aylik oldu 3.ayina girmek uzere iken kolik gitti oyle rahat ettim ki şükürler olsun simdi besleme oyun uyku cok keyifli zamanlarimiz var sizin kolik ne zamn bitti

Back