Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoleston küllü açık kumral kullananlar varmı?
yok canm 7.1 küllü kumral boyadım açığına değil ama gerçekten çok şaşırdım saçlarımda turunculuk oldu küllüyle alakası yok:s kaşlar desen aynen devam hehe anlamadm ya birde sesu tüy sarartıcıyı duydum sence o nasıl olur?
onu denemedm egecim deneyenler duydum çok çabuk kaş rengini açmış yapan kişilerde ama hani bi zararı varmıdır bilmiyorum açıkçası başka arkadaşlar varsa yapan onlarda görüşlerini bildirirse daha iyi olur
çok teşekkürler aysacım bende biraz baktım ama güvenemedim gerçi zamanında kollarımın rengini açıyordum sesuyla ama kaş olunca tereddütteyim.. gerçekten çok yardımcı oldun canm ilgin için çok sağol
yok canm 7.1 küllü kumral boyadım açığına değil ama gerçekten çok şaşırdım saçlarımda turunculuk oldu küllüyle alakası yok:s kaşlar desen aynen devam hehe anlamadm ya birde sesu tüy sarartıcıyı duydum sence o nasıl olur?
bugün bende 6.1 koyu küllü kumrala boyadim, seninki gibi turuncu ve kirmizi isiklar olustu ya sinir oldummmm.küllü de olmamasi lazim. Senin acicin kac volümdü ? benimki 6 % ondan diye saniyorum keske düsük volüm alsaydim (
hep hayalimdi küllü kumral bi saç rengimin olması kaç defa kuaföre gittim yapamadılar hiç istemediğim renkler çıktı ortaya saçımdaa bakırlık olmasından nefret ederim Koleston açık küllü kumral aldım belki tutar kendim yapayım dedim ve berbat oldu saçlarım rengi koyuda değildi keşke boyamasaydım dedim bildiğiniz bakır oldu arada parlıyor sinirim bozuldu....kolston bi daha asla palette bu konuda güzelll