Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston küllü açık kumral kullananlar varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ege

izmir delisi
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
167
0
116
İzmir
koleston genelde biraz daha koyu çıktığı için küllü açık kumrala boyamayı düşündüm kızıllık istemediğim için küllü seçtim aslnda tam istediğim renk kolestonun kapağındaki küllü kumral ama koyu çıkar diye açığı düşündüm.. kullananlar varmı? tavsiye edermisiniz?

ya ben kullandım.oksidasyon suyunu iki adet kullanınca koyu olmuyor.ben öyle yaptım süper doğal ve güzel bir renk.

zaten kapağındaki kadar açık istemiyorum canım direk tek oksidasyonla boyasam çok koyu olmaz heralde dimi? saçlarım açık kahveydi ama altında röfle olunca baya açıldı açık kumral gibi bişey şimdi heralde tonu yakalarım diye düşünüyorum ama yine de kullananlardan tavsiye almak istiyorum.. birde kaşlarım çok koyu siyah gibi az bi parça da kaşımı boyasam 10 dk kadar beklesem nasıl olur sizce?

bende kullanıyordum koleston küllü açık kumralını benim baya açık oluyordu koyu olmuyordu tabi saç yapısıylada ilgisi var benim acaip açılıodu rengi bende bu yüzden süresi kdr beklemeyip 15 dk bekleyip yıkıyordum o zaman bile açık renk oluyordu..

kaş için pek boyayı tercih etmiyorlar dökme falan oluyor diyorlar bende bi ara yapmıştım bi problem yaşamadım ama 10 dk çok olur diye düşünüyorum turuncuya dönebilir kaşlarının rengi benim zatn açıktı ben dahada açmak istemiştim o yüzden 2-3 dk tutmustum baya açılmıştı ama senin siyah olduğu için turuncu yaparmı acaba diye düşünüyorum sen bence kuaföre sor ya da kuaföre açtır biraz riskli gibi problem yaşamanı istemem açıkçası..

canım kaşları boyamazsam tek renk olucağından saçlarım çok sırıtır.. küllü bir renk olduğu için turuncumsu olmaz diye düşünmüştüm ama bilemiyorum canm fikri olan var mı? 5-6 dk bekletirim ozaman.. peki renk çook mu açık olur ki?

Ben boyadım ama saçım açık karamel gibi oldu halbuki saçımınn rengii koyuda değildii benmkini açmadı canmm saçlarım biraz kalın telli ondan olabilir..

evet cnm turuncuda yapmayabilir tam net bilmiyorum koyu olduğu için böyle bir şey düşündüm
2-3 dk bekletip yıkayıp bak bence fazla tutma renginin nasıl oldugunu az cok anlarsn

peki sizce direk küllü kumrala mı boyasam aslında tam olarak istediğim ton o ama ya çok koyu olursa diye korkuyorum.

peki sizce direk küllü kumrala mı boyasam aslında tam olarak istediğim ton o ama ya çok koyu olursa diye korkuyorum.

kolestonun ki koyu değil canım ben onu da denedim:))
ama saçta beklettikçe koyulaşıyor.
bekleme süresini kısa tutmanı tavsiye ederim.

kolestonun ki koyu değil canım ben onu da denedim:))
ama saçta beklettikçe koyulaşıyor.
bekleme süresini kısa tutmanı tavsiye ederim.

peki tam olarak kaç dk bekletmeliyim sence canm? birde kaşlarını da denedinmi? galiba fazla soru sordum

peki tam olarak kaç dk bekletmeliyim sence canm? birde kaşlarını da denedinmi? galiba fazla soru sordum

kaşları denemedim canım.onu bilemem ama dediğim gibi bekledikçe saçının koyulaştığını görüyorsun zaten.boyadıktan sonra 10-15 dakika sonra saçına bak koyulaşma başlayınca yıka hemen bence

evet ege lizaya bende katılıyorum durdukça koyulaşıyor 15 dk yeterli bir süre ..

çok teşekkürler kızlar bende 15 dk bekletip yıkıyım ozaman. boyanın kalıcılığını azaltmam heralde dimi ama?

benim saçlarımı karamel bakır gibi bir renk yapıyor
doğal saçım koyu kestane
ama benim saçım orealle bile çok zor açılır herkesin saçı başka, denemeden bilemezsin

ege muhakkak zamanla az az rengi akar ama bir kaç kere aynı boyayla boyarsan renk oturur

kızlar saçımı dün boyadım ve renk farklı çıktı:S koleston küllü kumrala boyadım küllüde turunculuk olmaz benm bildiğim ama benimkinin içinde turuncu tonlamaları oldu. gerçi hoş bi renk aldı ama beklediğim bu değildi ayrıca saç diplerim kendi saçım olduğu için oralar biraz daha açık oldu umarım bikaç yıkamaya toparlar o kısımları.. yanlız komik olan kaşlarımı 10 dk bekletmeme rağmen hiç boyanmamış gibi aynı renginde duruyordu. yıkadıktan sonra peroksidi bol kısmndan birdaha sürdüm yine bişey olmadı kaşlarım ne kadar inatçıymış meğer:S kaşlarıma az bişey oksijenli su yapsam azıcık rengi kırılırmı ki? nasılsa saçımda da turunculuk var renk olarak sorun olmaz heralde..

oksijenli suyun açması daha zor olmazmı güneşte falan bekletilio bnm bildiğim hem cnm bi kaç kez boyarsan renk oturur aslında neden turuncu gibi yaptı anlamadım benm saçımı çok tatlı bi kumral yapıo çok begeniorum 10 dk falan tutup yıkıorum cok koyu olmasın die

bu arada cnm kaşlarına açık küllü kumralla denseydin sanırım sen sadece küllü kumralla denedin ondan sonuc değimemiştir açık küllü kumral açar bence daha çok rengini..

çünkü açık küllü kumral daha çok sarıya yakın bir renk oluyor daha doğrusu benim saçımda öyle oluyor sarı tonları daha yoğun oluyor yani kumralla sarı arası bi renk oluyo küllü kumralda kahve tonları daha yoğun oluyor kendi saç rengime göre ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…