• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston köpük boya

Kedi Tuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
1.893
1
158
Bu boyanın reklamlarını bugün televizyonda gördüm. Uygulayış şeklinden ötürü çok pratik ve kolaymış gibi geldi bana. Acaba içinizde bu boyayı kullanan varmı diye merak ediyorum. Kullanan varsa fikirlerini öğrenmek isterim :8:

$Koleston_kopuk_boya.webp

Ben annemin saçlarına kullanmayı düşünüyorum 3.0 numara koyu kahvesini. Kullandıktan sonra yazarım canım nasıl olduğunu.. :6:

Ben annemin saçlarına kullanmayı düşünüyorum 3.0 numara koyu kahvesini. Kullandıktan sonra yazarım canım nasıl olduğunu.. :6:

Sağol canım.:16: Bende 6.7 çikolata kahve, 4.6 kızıl viole renklerini beğendim ama benim saçlarımda şuan siyah boya var. 1 seneden fazla oldu siyaha boyatalı. Aktı gitti sayılır. Kendi saçımda siyah. Boyasam tutarmı tutarsa nasıl olur hiç bir fikrim yok. Cesaret edemezsem 2.8 böğürtlen siyahına boyıcam:50:

ben koleston kopuk boyanın egıtımı yapıyorum. son derece kullanımı basıt bır boya arkadaslar.. ve kampanyalarımızla bırlıkte cok fazla talep gelmeye basladı.. ozellıkle cıkolata kahve en cok tercıh edılen renklerımızden bırı suan ıcın.. herhangı bır sorunuz olursa ben burdayım.. sacınızı tek basınıza boyama ımkanı sunuyor sızı.. saca degdıgı andan ıtıbaren boya katılasıyor akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor.. sacı sampuanlar gıbı dıpten uca boyuyorsunuz..18 farklı renk secenegımız mevcut.

ben koleston kopuk boyanın egıtımı yapıyorum. son derece kullanımı basıt bır boya arkadaslar.. ve kampanyalarımızla bırlıkte cok fazla talep gelmeye basladı.. ozellıkle cıkolata kahve en cok tercıh edılen renklerımızden bırı suan ıcın.. herhangı bır sorunuz olursa ben burdayım.. sacınızı tek basınıza boyama ımkanı sunuyor sızı.. saca degdıgı andan ıtıbaren boya katılasıyor akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor.. sacı sampuanlar gıbı dıpten uca boyuyorsunuz..18 farklı renk secenegımız mevcut.

karamel renngi saçlarım açık ama aktı dipten siyah çıkıyor tutar mı ki acaba diplere :64:

Aradığım bilirkişi ayağıma kadar geldi :52::52: Yukarıdaki mesajımdada yazdım zaten. Saçımın kendi rengi siyah. Saçımda şuan siyah boyada var fakat bu boyayı yapalı 1 seneden fazla oldu. Kahverengi tonlarından herhangi biriyle boyarsam dalgalanma olurmu bilemiyorum. Kuaföre danıştım. İlla açılması lazım dedi.:41: 250 tl de fiyat verdi. Saçlarım baya gür ve belime kadar. Benimde gönlüm 250 tl yi vermeyi pek el vermiyor. :9::9: Deli cesaretiyle boyasammı:52: yoksa tıpış tıpış böğürtlen siyahınamı boyasam karar veremedim :18:

ne guzel gercekten cok uygun ve pratik duruyor en acık sarı rengi acaba hangisi numara olarak birde internette renk seçeneklerini gorebilecegimiz bir site varmı :)

Şu anda 4.0 numarası saçımda. Yeni denedim. Konu açayım dedim ki açılmış.

Kullanırken çok tatmin etmedi açıkcası alışmışız ağır boyalara. Çok hafif bir ara yetmez mi dedim ama arttı neredeyse. Yalnız bir tarafınıza bulaşırsa hemen silin çünkü anladığım kadarıyla tende çabuk tutuyor. Yüzüme bulaşan yerler hemen temizlendi ama koluma gelmiş işim bitince yıkadım yıkadım çıkmadı.. Yıkadıktan sonra yeniden yazarım...

Bekledigimden iyi cikti. Birkac yikamadan sonra ne kadar aktigini anlatirim. Lakin bakim kreminin kokusunu acilen degistirmeleri lazim. Vazoda kalip curuyen ciceklere benziyor... Ayrıca her boya yıkandığında sertleştirir ama bunun kadar görmedim. Tam bir kazık oldu saçlarım. Bence o tuhaf kokulu kreminden sonra kendi şampuanınızı kullanın. Kokulara aşırı hassasiyetim yoktur ama bu konu fena halde midemi bulandırdı..

Son düzenleme:
Saçlarımı kaşıdıkça tırnaklarım kapkara oluyor. Dün o tuhaf kokudan kurtulmak için yıkadım saçlarımı sanki boyadan hemen sonra yıkamışım gibi kapkara boya aktı. Kapatıcılığı, parlaklığı güzel de içime sinmeyen birşey var bu boyada. Başka bir yerde birisi yoğun amonyak kokusundan bahsetmiş. Benim çürümüş çiçek dediğim koku o olabilir. Belki ağır bir kimyasal var bilemiyorum. Boyaması kolay, parlaklık güzel ama daha önce banyoda hiç bu kadar kazık gibi olmamıştı saçlarım. Sonra 2 gün geçtikten sonra bile elimi saçıma attığımda tırmaklarımın boyanması, boya yaparken koluma gelen yerdeki lekenin hergün sabunla lifle ovmama rağmen daha geçmemesi. Ne bileyim içime sinmeyen birşeyler var..

Son düzenleme:
Saçlarımı kaşıdıkça tırnaklarım kapkara oluyor. Dün o tuhaf kokudan kurtulmak için yıkadım saçlarımı sanki boyadan hemen sonra yıkamışım gibi kapkara boya aktı. Kapatıcılığı, parlaklığı güzel de içime sinmeyen birşey var bu boyada. Başka bir yerde birisi yoğun amonyak kokusundan bahsetmiş. Benim çürümüş çiçek dediğim koku o olabilir. Belki ağır bir kimyasal var bilemiyorum. Boyaması kolay, parlaklık güzel ama daha önce banyoda hiç bu kadar kazık gibi olmamıştı saçlarım. Sonra 2 gün geçtikten sonra bile elimi saçıma attığımda tırmaklarımın boyanması, boya yaparken koluma gelen yerdeki lekenin hergün sabunla lifle ovmama rağmen daha geçmemesi. Ne bileyim içime sinmeyen birşeyler var..

Yoğun amonyak kokusunu bende okumuştum. Çoğu kişi bu kokudan şikayetçi.Belkide dediğiniz gibi yoğun kimyasaldan dolayı olabilir bu yoğun koku. Ben hala boyamadım. Geçen hafta saçlarımı kestirdim. Önceki haliyle 3 kutu anca yeterdi. Şimdi 1 kutu yeter diye düşünüyorum ama hala kararsızım. Hele sizin bu mesajınızdan sonra içimdeki kurtlar daha bir depreşti kemircek şeyler arıyorlar:9:

Yoğun amonyak kokusunu bende okumuştum. Çoğu kişi bu kokudan şikayetçi.Belkide dediğiniz gibi yoğun kimyasaldan dolayı olabilir bu yoğun koku. Ben hala boyamadım. Geçen hafta saçlarımı kestirdim. Önceki haliyle 3 kutu anca yeterdi. Şimdi 1 kutu yeter diye düşünüyorum ama hala kararsızım. Hele sizin bu mesajınızdan sonra içimdeki kurtlar daha bir depreşti kemircek şeyler arıyorlar:9:

Yani bilemedim ben de. İnternette okuduğum diğer yorumlardaki kişilere hep hediye olarak gönderilmiş bu ürün. O nedenle çok tatmin edici gelmedi açıklamalar. Ama rengi, kapatıcılığı güzel. Yine de bir daha boyar mıyım bilmiyorum. 2. kez yıkadım hala başımı kaşıyınca tırnaklarımın içi boya oluyor. huylandım açıkcası:44:

Son düzenleme:
bende sacimi uzun bir aradan sonra 1 ay once tekrar boyadim parlakligi gidince kopuk boyalari denedim..sonuc harika..tek basiniza mukemmel oluyor akmiyor,bulasmiyor, 5 dakikada bitirdim boyamayi..hic sert olmadi yumusacik ve kokusu hic rahatsiz etmedi yikayincada cok akmadi boya bayagi kaliciymis..ama turkiyede lorael'in su an varmi bilmiyorum ben onu denedim..cikarsa eger mutlaka bunu deneyin derim resmini ekliyorum gormeniz icin..

$kopuk.webp

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben de cok denemek istiyorum ama bilemedim şimdi kor ateş kızılı var o nasıl kullanan varmı aranızda,?

bende sacimi uzun bir aradan sonra 1 ay once tekrar boyadim parlakligi gidince kopuk boyalari denedim..sonuc harika..tek basiniza mukemmel oluyor akmiyor,bulasmiyor, 5 dakikada bitirdim boyamayi..hic sert olmadi yumusacik ve kokusu hic rahatsiz etmedi yikayincada cok akmadi boya bayagi kaliciymis..ama turkiyede lorael'in su an varmi bilmiyorum ben onu denedim..cikarsa eger mutlaka bunu deneyin derim resmini ekliyorum gormeniz icin..

Eki Görüntüle 226372

Ben kolestondan memnun kalmadım yukarda anlattığım nedenlerden dolayı. Bir dahaki sefere loreal i deneyeceğim..

ben kızıl viole yaptım çok koyu kızıl oldu kartonette olduğu gibi değil. ama bir iki yıkadıktan sonra renk oturcak diye düşünüyorum. ben dove'un renk koruyucu onarıcı bakım maskesini de uyguluyorum yumuşacık oluyor semsert olmuyor. kokusu da ağır evet ama boya saçıma ilk sürerken çok kötü kokuyor bir süre sonra koku uçtu gibi geldi bana. ben memnunum açıkçası batırmadan kirletmeden kuaföre 50 lira bayılmadan saçımı kendi kendime boyadım tabii benim uyumlu bi saçım var rahat kullandığım bi saçım var :nazar: o yüzden bi tek ben memnun kalmış olabilirim bilemedim şimdi...

avantajları daha çok geldi bana yani kişisel yorumumdur.

amonyak kokusunun yoğun olmasının sebebini bugün gittiğim kozmetikçideki bayan şöyle açıkladı, normal boyalarda homojen hale gelene kadar çalkalamamıza rağmen bunda 5-6 kez çalkalayıp sıktığımız için oksidasyon tam karışmadığından koku daha yoğun oluyor dedi.
ki bana pek de mantıklı gelmedi ama bilemiyorum tabi

bende kullanmayı düşünüyorum ama boyanın içine ilave boya suyu koyardım koyu saçım daha çok açılsıın diye bunda da koysam olurmukiii :26:

Back
X