Ben annemin saçlarına kullanmayı düşünüyorum 3.0 numara koyu kahvesini. Kullandıktan sonra yazarım canım nasıl olduğunu..
ben koleston kopuk boyanın egıtımı yapıyorum. son derece kullanımı basıt bır boya arkadaslar.. ve kampanyalarımızla bırlıkte cok fazla talep gelmeye basladı.. ozellıkle cıkolata kahve en cok tercıh edılen renklerımızden bırı suan ıcın.. herhangı bır sorunuz olursa ben burdayım.. sacınızı tek basınıza boyama ımkanı sunuyor sızı.. saca degdıgı andan ıtıbaren boya katılasıyor akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor.. sacı sampuanlar gıbı dıpten uca boyuyorsunuz..18 farklı renk secenegımız mevcut.
ben koleston kopuk boyanın egıtımı yapıyorum. son derece kullanımı basıt bır boya arkadaslar.. ve kampanyalarımızla bırlıkte cok fazla talep gelmeye basladı.. ozellıkle cıkolata kahve en cok tercıh edılen renklerımızden bırı suan ıcın.. herhangı bır sorunuz olursa ben burdayım.. sacınızı tek basınıza boyama ımkanı sunuyor sızı.. saca degdıgı andan ıtıbaren boya katılasıyor akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor.. sacı sampuanlar gıbı dıpten uca boyuyorsunuz..18 farklı renk secenegımız mevcut.
Saçlarımı kaşıdıkça tırnaklarım kapkara oluyor. Dün o tuhaf kokudan kurtulmak için yıkadım saçlarımı sanki boyadan hemen sonra yıkamışım gibi kapkara boya aktı. Kapatıcılığı, parlaklığı güzel de içime sinmeyen birşey var bu boyada. Başka bir yerde birisi yoğun amonyak kokusundan bahsetmiş. Benim çürümüş çiçek dediğim koku o olabilir. Belki ağır bir kimyasal var bilemiyorum. Boyaması kolay, parlaklık güzel ama daha önce banyoda hiç bu kadar kazık gibi olmamıştı saçlarım. Sonra 2 gün geçtikten sonra bile elimi saçıma attığımda tırmaklarımın boyanması, boya yaparken koluma gelen yerdeki lekenin hergün sabunla lifle ovmama rağmen daha geçmemesi. Ne bileyim içime sinmeyen birşeyler var..
Yoğun amonyak kokusunu bende okumuştum. Çoğu kişi bu kokudan şikayetçi.Belkide dediğiniz gibi yoğun kimyasaldan dolayı olabilir bu yoğun koku. Ben hala boyamadım. Geçen hafta saçlarımı kestirdim. Önceki haliyle 3 kutu anca yeterdi. Şimdi 1 kutu yeter diye düşünüyorum ama hala kararsızım. Hele sizin bu mesajınızdan sonra içimdeki kurtlar daha bir depreşti kemircek şeyler arıyorlar
bende sacimi uzun bir aradan sonra 1 ay once tekrar boyadim parlakligi gidince kopuk boyalari denedim..sonuc harika..tek basiniza mukemmel oluyor akmiyor,bulasmiyor, 5 dakikada bitirdim boyamayi..hic sert olmadi yumusacik ve kokusu hic rahatsiz etmedi yikayincada cok akmadi boya bayagi kaliciymis..ama turkiyede lorael'in su an varmi bilmiyorum ben onu denedim..cikarsa eger mutlaka bunu deneyin derim resmini ekliyorum gormeniz icin..
Eki Görüntüle 226372
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?