Kolesterol Yüksekliği? Gebeliğe Hazırlanıyorum

Çörek otunu hic denemedım onu deniyeceğim nasıl yoğurr yiyodu az yağlı vs mi yoksa farketmezmı
İster ev yogurdu ister hazir yogurt fark etmez
Bagirsaklari calistirip vucut temizledigi icin cok etkili
Doktorun da ilac disi boyle bisey onermesine sasirmistik ama ise yariyormus gercekten

İster ev yogurdu ister hazir yogurt fark etmez
Bagirsaklari calistirip vucut temizledigi icin cok etkili
Doktorun da ilac disi boyle bisey onermesine sasirmistik ama ise yariyormus gercekten
Bana bugun doktor ceviz suyunu bir ay dene ondan sonra bakalim dedi

Dene canim ceviz suyu kan sekerini de dengeler
Ev yapimi alıç sirkesi de buldum canım ikisini de deneyeceğim. Doktor cevizi geceden suda beklet bir ay ara vermeden bu şekilde devam et bir ay sonra tekrar kana bakalım eger düşmez ise o zaman ilaç baslarim dedu. Tabi yiyip içtiklerime de dikkat edecegim

İnsallah ise yararda yormaz seni bu durum canim

Canım ne yaptın sonuçlarını gösterdin mi doktora

Canım ne yaptın sonuçlarını gösterdin mi doktora
Cnm evet dün gittim. Yüksek dedi bir ay iki cevizi akşamdan suya koyup sabah ic cevizi ye bir ay böyle devam edip yeme icmeme biraz dikkat edip bir ay sonra tekrar bakacagim dedi. Eğer düşmez ise ilaca baslarim dedi. Troidim düzelmis hatta nodüllerim bile yok olmus. Bugun sabahtan beri çok başım dönüyor.

Çok geçmiş olsun canım. İyi tarafından bak tiroidin düzelmiş. Şimdi tek sorun kolestrol onuda başarırsın. Benim 2021 de çok yüksekti sadece biraz yememe içmeme dikkat ettim 2022 de tekrar tahlil yaptırdığımda düşmüştü. Kafanı dağıtacak başka şeylere odaklan sürekli kendin de belirti ararsan psikolojik olarak bütün belirtileri yaşarsın. Bir bardak limonlu su iç yürüyüş yap kafan dağılsın

Ilgin için çok tsk ederim cnm. Benim şu an sadece carpintim biraz yoruyor. Bu saatlerde bir hayli yoğun olup akşamlari biraz daha iyiyim.

Bir kotu aliskanligim var sigara onu da birakacagim.

Ilgin için çok tsk ederim cnm. Benim şu an sadece carpintim biraz yoruyor. Bu saatlerde bir hayli yoğun olup akşamlari biraz daha iyiyim.
Ne demek canım
bende çok yaşadım böyle durumda insan hep en kötüyü düşünüyor.
Rabbim korktuğumuza uğratmasın. İnan başka şeylere odaklandığında bir bakıyorsun çarpıntı baş dönmesi şikayetlerin azalmış ve bitmiş

Her gün bir avuç fındık ye canım kalbi temizleyip güçlendiriyor, kolestrol çıktığından beri çok fındık tüketiyorum.

Amin canım fındık ta aldım bakalım bir ay böyle devam edeceğim. Bir de sigarayı bırakırsam çok iyi olacak

Evet canım sigara sağlık için çok önemli inşallah bir an evvel bırakırsın
Kizim zaten babasız büyüyor 15 yaşında. Ben 50 yasindayım onu üzmek istemiyorum. Lanet sigara kolayda birakilmiyor ama deneyip basarmak istiyorum kızim için. Doktor bile bırakirsan daha güzel olacak dedi. Zaten kalp mitral kapakta hafif çökme de var. Sigara da zorluyor yıllardır iciyorum bir faydası da yok zararından başka. Inşallah bırakıp daha rahat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…