Evet ldl 198
Total 276 sizin
Cnm ne yaptın simdi nasil ldl bugun de benim ilk defa yuksek cikti moralim bozulduBenim ldl 140
Total 230
Perşembe günü doktora gidicem sizi de bilgilendiririm
Evet ldl 198
Total 276 sizin
Benim de kolesterolüm yüksek ldl 315ti ilk teşhis konulduğunda doktor uzun bir süre perhiz yapmamı söyledi 2 ay bu şekilde devam ettim ama bir türlü düşmedi ilaç yazdı
5 aydır ilaç 20 mg lık ilaç kullanıyorum
Kilom 57
Boy 1.60
Ama genetikmiş benimki sizinkinin nedeni kürtaj mı değil mi bilemem ama ciddiye alınacak bir durum.
Doktor bana önemli değil dedi kızlar. Bu durumlarda diğer kan değerlerini ,genel rahatsızlıkları ve hasta yaşını baz alarak yorumluyoruz dedi. Sadece beslenmeme dikkat edip spor yapıcam. Ama benim total 230, ldl 140. Yine de doktora gösterin.Cnm ne yaptın simdi nasil ldl bugun de benim ilk defa yuksek cikti moralim bozuldu
Benim total kolestrol 218 ama hiç yüksek çıkmayan ldl 203 cikti diger degerlerim normal ama korktum henuz doktorumla gorusemedimDoktor bana önemli değil dedi kızlar. Bu durumlarda diğer kan değerlerini ,genel rahatsızlıkları ve hasta yaşını baz alarak yorumluyoruz dedi. Sadece beslenmeme dikkat edip spor yapıcam. Ama benim total 230, ldl 140. Yine de doktora gösterin.
Merhaba benim de ldl ilk defa 203 cikti. Ilaç kullanmak ta istemiyorum. Ceviz suyu kürüne başlayacagim. Cok moralim bozuldu. Sizin durmunuz nasıl şimdiEvet ldl 198
Total 276 sizin
Tekrar doktora gitmedim yeme içmeye dikkat ediyorum şimdilikCnm ne yaptın simdi nasil ldl bugun de benim ilk defa yuksek cikti moralim bozuldu
Cnm onu da denerim cevizi suda bekletip icmekte ise yariyor musEsim doktor onerisiyle 21 gun boyunca aksam yatmadan cekilmis corekotu tozu ve yogurt karistirip yedi kolestrolu 1 ayda dustu
Belki isinize yarar arastirmak isterseniz
Ceviz genelde sekeri olanlar icin onerilir ama bitkisel sifa her zaman sifadirCnm onu da denerim cevizi suda bekletip icmekte ise yariyor mus
Tmm cnm çörekotunu deniyeceğimCeviz genelde sekeri olanlar icin onerilir ama bitkisel sifa her zaman sifadir
İnsallah ise yarar
Cnm ben 50 yasindayim 52 kiloyum. Hayvansal gida cok tüketiyorum ondan mı oldu bilmiyorum hic böyle yüksek çıkmiyor du. Çarpintim ve baş dönmem çok oluyor ve korkuyorum. Bu nasıl düşer doktor birsey demedi mi sana. Senin ldl kactaydi? Ilac falan vermedi mi?Merhaba çok geçmiş olsun
Benim 2017 den beri kolesterol ve ldl yüksek
2021 de kan tahlili verdiğimde doktorum çok korkuyorum bu değerler ile bir yerde kalp krizi geçirirsin diye. Ama şunuda eklemişti yaşımın genç olması kadın olmam çok iyiymiş, bendeki değerler ile erkekler 100/90 kalp krizi geçirirmiş.
2 doğum daha yaptım.hatta doktoruma sormuştum hamilelikte, doğumda,emzirmede bebeğe hiç bir zararı yok ama sana çok zararlı demişti.
Benimde genetikmiş annemde var.
Dikkat ediyorum bol bol yürüyüş yapıyorum toplamda 20 kilo verdim, inşallah düşmüştür.
Ayrıca doktorum demişti çok zayıf olan birinde kolestrol tansiyon şeker çıkabiliyor ve kilosu yüksek olan birinin değerleri gayet iyi olabiliyor. Bu tamamen vücudun çalışma hormonlarına bağlı. Benim hormonum yağı emmeyip kana veriyor onun için çok yüksek çıkıyor. Kilo verince tabi biraz etkilenir düşer ama tamamen geçmez demişti.
Doktorun mu dedi kalp krizi geçirirsin diye beni korkutma yarın sonuclarimi göstereceğim rabbim korktuğumuza ugratmasinMerhaba çok geçmiş olsun
Benim 2017 den beri kolesterol ve ldl yüksek
2021 de kan tahlili verdiğimde doktorum çok korkuyorum bu değerler ile bir yerde kalp krizi geçirirsin diye. Ama şunuda eklemişti yaşımın genç olması kadın olmam çok iyiymiş, bendeki değerler ile erkekler 100/90 kalp krizi geçirirmiş.
2 doğum daha yaptım.hatta doktoruma sormuştum hamilelikte, doğumda,emzirmede bebeğe hiç bir zararı yok ama sana çok zararlı demişti.
Benimde genetikmiş annemde var.
Dikkat ediyorum bol bol yürüyüş yapıyorum toplamda 20 kilo verdim, inşallah düşmüştür.
Ayrıca doktorum demişti çok zayıf olan birinde kolestrol tansiyon şeker çıkabiliyor ve kilosu yüksek olan birinin değerleri gayet iyi olabiliyor. Bu tamamen vücudun çalışma hormonlarına bağlı. Benim hormonum yağı emmeyip kana veriyor onun için çok yüksek çıkıyor. Kilo verince tabi biraz etkilenir düşer ama tamamen geçmez demişti.
canım yaşın genç korkma.Cnm ben 50 yasindayim 52 kiloyum. Hayvansal gida cok tüketiyorum ondan mı oldu bilmiyorum hic böyle yüksek çıkmiyor du. Çarpintim ve baş dönmem çok oluyor ve korkuyorum. Bu nasıl düşer doktor birsey demedi mi sana. Senin ldl kactaydi? Ilac falan vermedi mi?
canım korkma doktorum ailede kalp sorunu var mı demişti evet dediğim için dikkat et demiştiDoktorun mu dedi kalp krizi geçirirsin diye beni korkutma yarın sonuclarimi göstereceğim rabbim korktuğumuza ugratmasin