- Konu Sahibi mavideniz85
-
Zevkler diyebilecegim sadece. Gercek hayata uygulanmasi cok uc boyutlara varabiliyor. Mesela cogu kole efendisiyle beraber oturmaz, efendi koltuktaysa kole yerde oturur hatta bazilarinda kole yerde yemek yer falan. Cok ayri bir psikoloji kolelik, bunun motivasyonunu ve verdigi zevki biz anlayamayiz. Biri bana yapmaya kalksa kafasini kirarim herhaldeBDSM'de bana mantıksız,saçma gelen olaylardan biri bu kölelik olayı ya.Allah'ım bi de bunun bütün hayata yayıldığını düşünemiyorum.Fazla sıkıcı.
hiç sevmediğim bir tür uzaklaşarak kaçıyorum genelde. bu arada ben balık burcuyum erkek versiyonumun böyle olacağını sanmam bence bunun burçla alakası yokSelamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
al benden de o kadarNe alakasi var ya erkegi gectim hangi insan boyle bir profile girmek ister? Balik kadiniyim ne kimsenin ayakkabisini giydirmek isterim ne de bana emir vermesini. Siz kendinizi cok fazla kaptirmissiniz boyle sacmalik mi olur ya.
Balık burcu kadınları olarak degişik kişiler çıktı karşıma ekserisi eşlerine körü körüne köle olabilecek tiplerdi bir tanesi evlenince kocamın ayaklarını bile yıkarım istese filan diyordu. Balık burcu kadını olupta böyle tiplerle alakası olmayını da gördüm tabi genelleme doğru olmuyor.
o ne cevap verdi peki?Ben bu durumu bir kaç aydır anlamaya çalışıyorum zaten bir günlük bir olay değil. Dediğim gibi bdsm bin sadece sapıkça fantazilerinden hoşlanmıyor . Konistukca diğer bütün özelliklerini taşıyor. Sahip köle politikası bir omur nasil gidecek.bununla ilgili doktora gitmiş ama tedavi uzun soluklu diye devam etmemiş.bunu sindirmiş ve hayati bu çizgide yaşıyor.ben dominantim evet ama etrafımda kedi gibi bir adam da istemem.kendiside bdsm olduğunu kabul etti.ama ben kaldiramam dedim yorar beni.
Ben bu durumu bir kaç aydır anlamaya çalışıyorum zaten bir günlük bir olay değil. Dediğim gibi bdsm bin sadece sapıkça fantazilerinden hoşlanmıyor . Konistukca diğer bütün özelliklerini taşıyor. Sahip köle politikası bir omur nasil gidecek.bununla ilgili doktora gitmiş ama tedavi uzun soluklu diye devam etmemiş.bunu sindirmiş ve hayati bu çizgide yaşıyor.ben dominantim evet ama etrafımda kedi gibi bir adam da istemem.kendiside bdsm olduğunu kabul etti.ama ben kaldiramam dedim yorar beni.
yani kk daki kizlar leb demeden leblebiyi anladi diyorsunBu emir komuta meselesinden cinsel anlamda da haz aldığını söyledi.çok fazla acmafim konuyu.ama bdsm mevzusunu öğrenince anladım bır takıntı saplantı durumu olduğunu.
Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
yani kk daki kizlar leb demeden leblebiyi anladi diyorsun
adama uzakdan dogru te$hisi koydular valla bravo : ))
Kalıplaşmış toplumsal normlar desem kısaca sanırım yeterli olur bu yazdıklarına cevabenGercekten ha, sanki her kadinin kocasi coook normal?
Yani bu adama millet saydirdi da milyonlari bulan ''Ben erkegim sus otur, benim dedigim olacak het hot'' tipi erkeklere niye kimse ses etmiyor. Hatta oyle konular acilinca butun KK kadinlari toplasip ''Amaan sekerim erkek iste, benimki de boyle ne yaparsin. Evliligin sursun istiyorsun sus, suyuna git.''derlerdi.Ee bu normal mi?
Burada cikaracagimiz sonuc kadinlar itaat etmekten hoslaniyorlar.
Valla kk hatunları bugün sayenizde bilgi arşivime bdsm diye birşey ekledim ki şu grinin elli tonunu cidden merak ettim elimdeki kitaplar bitsin onu da sipariş edeyim en iyisi :)Bakmayın böyle degerlendirme yapıyoruz ama en azından kendi adıma özellikle belirttim "şu verilerden çıkan" diye. Biz konu sahibesinden ögrendigimiz kadarını yorumlayabiliriz. Yoksa 3 paragrafta adamın bütün hayatını ve karakterini tahlil etmek anca polisiye dizilerde olur.
Gerci bu sefer tutturduk sanırım konu sahibesi itiraf etti demis. Ee bizim FBI ajanlarından neyimiz eksik
Ekleme: Tek üzüldügüm konu insanların aklına direk kırbac, ayak fetisizmi falan geliyo. Gercek bdsm bu degil demek istiyorum sadece. Yani adamın cok uc istekleri de olabilir tabi ama sadece yönlendirilmekten ve karsı tarafı mutlu etmekten hoslanan, iliskilerde etkin degil de pasif taraf olmak isteyen biri de olabilir.
Açıkçası benim en çok dikkatimi çeken teşekkür etmek yok demesi ki en çok kullandığım sözlerden biridir yani bir erkek bana nasıl konuşacağımı söyleyemezBen bu durumu bir kaç aydır anlamaya çalışıyorum zaten bir günlük bir olay değil. Dediğim gibi bdsm bin sadece sapıkça fantazilerinden hoşlanmıyor . Konistukca diğer bütün özelliklerini taşıyor. Sahip köle politikası bir omur nasil gidecek.bununla ilgili doktora gitmiş ama tedavi uzun soluklu diye devam etmemiş.bunu sindirmiş ve hayati bu çizgide yaşıyor.ben dominantim evet ama etrafımda kedi gibi bir adam da istemem.kendiside bdsm olduğunu kabul etti.ama ben kaldiramam dedim yorar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?