Kole olmak isteyen es adayi :)

BDSM'de bana mantıksız,saçma gelen olaylardan biri bu kölelik olayı ya.Allah'ım bi de bunun bütün hayata yayıldığını düşünemiyorum.Fazla sıkıcı.
Zevkler diyebilecegim sadece. Gercek hayata uygulanmasi cok uc boyutlara varabiliyor. Mesela cogu kole efendisiyle beraber oturmaz, efendi koltuktaysa kole yerde oturur hatta bazilarinda kole yerde yemek yer falan. Cok ayri bir psikoloji kolelik, bunun motivasyonunu ve verdigi zevki biz anlayamayiz. Biri bana yapmaya kalksa kafasini kirarim herhalde

hiç sevmediğim bir tür uzaklaşarak kaçıyorum genelde. bu arada ben balık burcuyum erkek versiyonumun böyle olacağını sanmam bence bunun burçla alakası yok

Seni mutlu etmek istemesi ni anlarım, hatta birçok erkeğin yapmadığı şeyleri senin için yapmasını da anlarım ama:

Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.

Cümleleri bana pek normal gelmedi.Var gibi bunda bir iş. .Ya da köprüyü geçene kadar hesabı. Erkek arkadasin daha önce evlenmis mi? Ya da ne bileyim farkettigin başka şeyler. .Ne bileyim ben ayrı bir manyağı galiba çünkü ne desem tamam hayatım diyen biri pek bana göre değil. Kendi goruslerini, isteklerini ifade etmesi görüş Ayrılıkların da davranışları falan da önemli. Boyle seyler yasadiniz mi hic?Öyle hiç kimse için ot gibi yaşamasın yaw..

Vallahi düşündüm de az önce ben yapar mıyım, yıkar mıyım diye yıkarım herhalde, ne var yaaaa masaj da yaparım dedim. (balık burcuyum). Bana çok garip gelmiyor, ne var bunda diye düşündüm. Körü körüne köle olamam kesinlikle ama dediğim gibi bu fikir çok da uçuk gelmedi. ( ne diyorum ben ya ? !??? doktora mı görünsem ?)

Şaka maka bura Fifty Shades e döndü.

Ben konu sahibesinin yerinde olsam biraz takılıp eğlenirdim kaç tane böyle erkek var ki hayatta raslayalım ? Fırsatını bulmuşken eğlenmek gerek dostlar. Bana ilginc gelirdi, deneyip bakmak isterdim. Öte yandan almazdım tabi. Gönül eğlendirip hevesimi alınca tasmasından salardım

Son düzenleme:
bence yaşın 29 olduğu için artık evlenmek için geç kaldığını düşünüyorsun bende 29 yaşımdayım. e haliyle bizim yaşımızdakilerin çoğu çoluk çocuğa karışmış bekar ve düzgün birini bulmaz zor. birini buldun ama yaşı 23-24 olsa hiç düşünmeden reddedeceğin kişiyi şimdi düşünüyorsun bir kulp bulmaya çalışıyorsun ama bu adamla ömür geçmez buna evet dersin üzüm üzüme baka baka hesabı bir zaman sonra sende ona benzemeye başlarsın bu işin sonu hayırlı gelmedi bana yine sen bilirsin.

o ne cevap verdi peki?

Aklıma da gelmişti ama söylemek istememiş tim. Ee sen ne yapmayı düşünüyorsun önemli olan bu? Eger bana göre değil diyorsan iyice uzamadan uzaklasmalisin.Bu arada fantazi lerinden söz etti mi hiç?

Bu emir komuta meselesinden cinsel anlamda da haz aldığını söyledi.çok fazla acmafim konuyu.ama bdsm mevzusunu öğrenince anladım bır takıntı saplantı durumu olduğunu.

Bence adamda bir gariplik var. Ya tavlamak için abartıyor sonradan değişecek ya da gerçekten böyle. Ama normal değil bu durum.
Bu kadar köle olmak isteyen adamın kesin garip fantazileri vardır. Değişik cinsel istekleri olabilir. Karşılıklı olursa sorun yok ama sen açık değilsen farklı durumlara sıkıntı olur.
Döv beni parçala beni dermiş gibi geldi bana :)

Do you know bdsm
Isin sakasi da bu (gercekte olabilir)Dikkatli ol derim.Normal gelmedi bana abimiz.

Bu emir komuta meselesinden cinsel anlamda da haz aldığını söyledi.çok fazla acmafim konuyu.ama bdsm mevzusunu öğrenince anladım bır takıntı saplantı durumu olduğunu.
yani kk daki kizlar leb demeden leblebiyi anladi diyorsun
adama uzakdan dogru te$hisi koydular valla bravo : ))

Ne güzel valla tadigini cikar her isi yaptrrdim valla :)

Kalıplaşmış toplumsal normlar desem kısaca sanırım yeterli olur bu yazdıklarına cevaben
Valla kk hatunları bugün sayenizde bilgi arşivime bdsm diye birşey ekledim ki şu grinin elli tonunu cidden merak ettim elimdeki kitaplar bitsin onu da sipariş edeyim en iyisi :)

Açıkçası benim en çok dikkatimi çeken teşekkür etmek yok demesi ki en çok kullandığım sözlerden biridir yani bir erkek bana nasıl konuşacağımı söyleyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…