Kole olmak isteyen es adayi :)

Benim eşim değil ama bir arkadaşımın eşi balık burcu. Biraz mışlı mişli konuşacağım.

Onun anlattığına göre kadın adamdan daha dağınıkmış. Onun fırlatıp attığını adam katlayıp koyuyormuş. Sabah işyerine gelirken kahvaltıyı o hazırlayıp paketliyormuş. Dolaptan kıyafet alırken düzeni hiç bozmazmış.
Kadın zaten dominant ve bundan hiç rahatsız değil.
Eşini de yakından tanıyorum ve inandım şahsen.

Bu tarz erkekler kirbaçlanmaktan hoslaniyorlarmis diye duymustum..
Boyle biriyle yapabilecek misin ?

Tabiki o tarz fanteziler yorar beni. Ama sadece dediği kadarsa alisabilirim. Çokerken bir evlilik yyaptim ve zaten kimligimi kaybetmişbir sşekilde eşim için yaşadım.simdi benim isteklerimi yapmak için can atan biri garip geliyor haliyle

Bunun burcla felan alakasi yok , adamin icinde var belki ..
Yada suan sadece soyluyor , uygulamaya gelince yapmayacak belki ..

Tabiki o tarz fanteziler yorar beni. Ama sadece dediği kadarsa alisabilirim. Çokerken bir evlilik yyaptim ve zaten kimligimi kaybetmişbir sşekilde eşim için yaşadım.simdi benim isteklerimi yapmak için can atan biri garip geliyor haliyle

Birbirinizi taniyin daha fazla vakit gecirin. Belki hosunuza gider belki gitmez zamanla anlarsiniz.

Orası da var. Ama kimler kpnussam balık burcu erkeği için ayni şeyi söylüyor. Bende acaba ne kadar olduğunu konuşarak nasil anlayabiliriz diye soruyorum

Adamı tanıyın ama dikkatli olun, aklınızın köşesinde kalsın bu yazılanlar.
İlk başlarda hoşunuza gider ama bütün gün sadece sizin söylediğinizi yapacak bir adam, devamlı emir vererek yaşamak sıkmayacak mı?
Hadi gün içinde tamam kabullendiniz ama kölelik-itaat varsa ceza da vardır. Ceza verebilecek misiniz?
Artı "kölelik, itaat" eğer bu kelimeleri kullandıysa bunlar birebir bdsm kelimeleridir.

Orası da var. Ama kimler kpnussam balık burcu erkeği için ayni şeyi söylüyor. Bende acaba ne kadar olduğunu konuşarak nasil anlayabiliriz diye soruyorum

Bence balık burcu erkegi ile pek baglantisi yok cunku yemek konusu cok acik bir isaret gibi geldi bana... Bu tarz seyleri her balik burcu erkeginin yaptigini sanmam...

Eger birlikte olmayacaksaniz ne derecede oldugunu anlamak zor olacaktr

Evet benim de tanıdığım bi balık vardı aynı böyle sen nasıl istersen öyle olsun,her şey senin istediğin gibi olur ben her iş yaparım çocuk da bakarım vs diyordu

Artık bu burcun erkeklerinin geneli mi böyle yoksa tavlamak için mi böyle konuşuyorlar bilmiyorum
Hep bi fedakarlık,kendini adama isteği hiç samimi değil açıkçası :D

Birinin vasıtasıyla tanıştık.ama oda uzaktan tanıyorbide bunu ddışardan birisi bilemezki.ancak yaşadıği insan bilebilir. KKafam durmuş durumda.ikinci evlilik ve gerçekten sadece masumca eşine kendini adamak isteyen bir adamsa yanlış düşündüğüm için uzulebilirim.yada boyle olduğuna inanıp evlendikten sonra bir bdsm ile karşılaşırsam buna daha çok uzlurum

Birinin vasıtasıyla tanıştık.ama oda uzaktan tanıyorbide bunu ddışardan birisi bilemezki.ancak yaşadıği insan bilebilir. KKafam durmuş durumda.ikinci evlilik ve gerçekten sadece masumca eşine kendini adamak isteyen bir adamsa yanlış düşündüğüm için uzulebilirim.yada boyle olduğuna inanıp evlendikten sonra bir bdsm ile karşılaşırsam buna daha çok uzlurum
Dikkat edin bence hasta olma ihtmali var gercekten, takintili köle olmak isteyen esinin her türlü eziyetinden zevk alan insanlar var. Cok iyi arastirin bence tehlikeli.

Haddim degil ama cinsel acidan yakinlasarak ne olacagini gormeniz daha iyi olabilir. Riske atmamis olursunuz. Yani bencesi tabi bu durum..

Bana pek dürüst bir adammış gibi gelmedi.Yorumları net okuyamadım.Onun da mı ikinci evliliği? Eğer öyle ise boşanma sebebi nedir?

Bunu konuştuk.o zaman şöyle açıklıyor.eğer ben öyle saplantıları olan bir insan olsaydım.kendim gibi birini bulur hemen evlenirdim.neden isteklerimi karsilayamama riski olan bir evlilik yapiyim ki diyor

Bunu konuştuk.o zaman şöyle açıklıyor.eğer ben öyle saplantıları olan bir insan olsaydım.kendim gibi birini bulur hemen evlenirdim.neden isteklerimi karsilayamama riski olan bir evlilik yapiyim ki diyor
Bazı bdsmciler 'kendileri gibi' biriyle olmaktansa buna yatkın ama tecrübesi olmayanları tercih eder. Çünkü "yetişmiş" bir sahip veya kölenin kendi tarzı vardır bir anlamda. O nedenle tecrübesiz kişileri kendi zevkleri doğrultusunda yetiştirmeyi tercih ederler. Ama dediğim gibi bazıları için geçerli bu.

Adamın da günahını almak istemiyorum illa köle-sahip diye ama açıkçası bu adam benim karşıma çıksa benim fikrim bu olurdu.

Back
X