Kole olmak isteyen es adayi :)

BDSMnin ne olduğunu biliyorum teşekkür ederim.
Ancak her ilişkide hepsi birden olmuyor. Kölelik=bağlamak değil, kayıtsız şartsız itaattir. Submissiveler ve köleler bile aynı davranmazlar.
Acı ise bdsmnin tamamında yok, örneğin femdomda illa fiziksel acı olması gerekmez. Dolayısıyla sado/mazo eğilimler bdsmye dahil olsa da *her* ilişkide uygulanıyor diyemeyiz.

Kölelik dediğim gibi bağlama ile aynı şey değil, iki kişinin eşit olduğu (eşitlik derken dominasyon ve itaatin olmadığı, normal bir sevgililik ilişkisi) bir ilişkide kadın sevgilisinden elini bağlamasını isteyebilir. Bu kadın hasta mı demektir?

Kaldı ki yapılan yeni araştırmalar her bdsm ilişkisinin illa psikopatolojik bir hastalık olmadığını söylüyor, bunu da ben değil The Journal of Sexual Medicine ve Psychology Today gibi yerlerde yayınlanan makaleler söylüyor.

İşin seksüel sadizm ve mazoşizm boyutu evet bir mental bozukluktur, bu konuda itiraz edecek halim yok. Ama bdsm çok boyutlu bir konu olduğundan bu kişilerin hepsini hasta yapmanız da haksızlık olur : )

Kızlar ben bu kölelik oyunu oynayanları kast etmiyorum. Ben bdsm den bahsediyorum. Tabi ki deneyenler ğsikopat falan değil. Ben bdsm ile cinsel hazza ulaşanlardan bahsediyorum ki bu çok ayrı bişey

Sizin savunduğunuz şeyde yani bir tecavüzcünün savunmasında benim anam-babam sadist olmama sebep oldular, ben hastayım ve tedavimi zamanında yaptırmayanlar suçludur, aslında benim hiç suçum yok diyebilme ihtimali beni rahatsız ediyor.

bende diyorum ki 2 kişi bu durumdan mutlu mesut ise bana ne kime ne kimseye zarar vermedikten sonra ve bu duruma hastalık diyemiyorum doğal olarak

Ha
hayır ben bunu kast etmedim. Anlatmak istediğin aslında bu aşırı eğilime sahip kişilerin normal olmadığı. Bu mental bir rahatsızlık olabilir ama delilik değil. Yani akli melekeleri yerinde. Bunu bilerek yapıyor bir dürtüyle. Ve tabi ki tek suçlu kendisi. Akli melekeleri yerinde sonuç olarak.

Karşılıklı rıza ile bir tarafın rızasının olmama halini ayırt edebiyorum ben de, birazcık mutlu sayılırım

Erk nedir biliyon mu sen?
Cahel mi kaldin yoksa?

Ben hem vebali hem mutluyum :)
Ne de olsa kavramlara seksuel anlamlar yuklenince bicimi onemsiz, her daim hastalik oluyor... heteroysam neyim eksik? Hıh.

Kendimde balığım bu itaat etme arzusu erkek balıklar için sanırım çok Burçlardan anlamam. Ama balığın en belirgin özelliği sulu gözkülük var bende.
Ama emir almak yada istediğim şeyden kısıtlanmaktan nefret ederim hırçın ve saldırgan olurum. Yazarken bile elim ayağım titriyor. O derece yani. :)

Tecavüz vakalarının önemli bir kısmında sadistçe eğilimlerin varolduğu ve bu eğilimlerin de freudien görüşe göre ana-baba kaynaklı olduğu söylenince bana bu ihtimal hala yersiz gelmiyor. Aylık mental sağlık kontrolünden de geçmiyoruz toplumca, ideal bir dünya hiç değil yaşadığımız. En kısa zaman zarfında başkalarına zarar verici boyuttaysa farkedilmeleri ortak temennimiz olsun ama huyuna suyuna uygun biriyle yaşıyorsa bu dürtülerini zaten bilemeyeceğiz bile.

Erk nedir biliyon mu sen?
Cahel mi kaldin yoksa?

Ben hem vebali hem mutluyum :)
Ne de olsa kavramlara seksuel anlamlar yuklenince bicimi onemsiz, her daim hastalik oluyor... heteroysam neyim eksik? Hıh.

nıck! sevginin gücünü biliyorum en fazla, milletin de hep değişik değişik şekillerde yaşadığını. Beni bunu yapmaya zorladı falan deyince biri hemen kulaklarımı dikiyorum ama bu normal değil!! diye.

Son düzenleme:
Bu tecavüz konusunda aynı düşünüyoruz ama bu bunu mental bir rahatsızlık olmaktan çıkarmaz ki. Normal olarak kabul etmemeliyiz diyorum ki bu daha kötü bence çünkü "insan" olmakla uyuşmuyor değil mi. Bir kişinin genlerini hatta karakterinin büyük bir bölümünü de ailesi oluşturur ama cimri birini cimriliğinden ötürü suçlarız. Anne babasını değil. Çünkü üstesinden gelinecek bir davranıştır. Öğretiyle değişebilir. Bu yüzden kişi normal değil anormal davranışlar gösteriyorsa dikkatli olmak gerekir. Benim bunun rahatsızlık olduğunu vurgulamamdaki amaç da bu. Bunu normalleştirmemeliyiz çünkü o zaman tecavü vs vakaları artar. Normal görmemeliyiz tüm demek istediğim buydu. Yoksa kimse kimseye zarar vermiyorsa zaten ne diyebiliriz ki.

Erkek arkadaşım balık burcu bunların onda birini bile taşımıyor. Hatta tam tersi. Vallahi şok oldum, normal değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…