Kole olmak isteyen es adayi :)

Ben de beğenmedim o kızla bu abi hiç olmamış. Zaten kız filme hiiiiiiiç uymamış bence, kitaptaki kıza göre kart durmuş mu desem, olmamış yani

Abi 10 numara ama yirim ben onu

Ben de beğenmedim o kızla bu abi hiç olmamış. Zaten kız filme hiiiiiiiç uymamış bence, kitaptaki kıza göre kart durmuş mu desem, olmamış yani

Abi 10 numara ama yirim ben onu
Yok ya abi de benim için Christian değil. Kız biraz daha genç, daha toy olabilirmiş.
Yalnız bayağı konu dışına çıktık, azar yemeyelim şimdi

athenim başıma ne gelirse meraktan geliyor
Ne bileyim ben mi çok araştırmacı gazeteci ruhluyum yoksa hakikaten burnumu sokmamam gereken yerlere mi sokuyorum bilemedim
sen arastirmaci ruhlusun o kesin, ayri bir konu,
Biyerlere uzattigmiz burun ayri

Not: bazilarimiz meraktan ogrenir, bazilarimiz da konu sahibi gibi tesekkur etmeme gerekliliginden... :)
(Yine kamuspotuna bagladim :))

unutmazsam ben de gideyim bari nasılsa sevgilim yok istedğim gibi gözlem yapabilirim

Dikkat edin kizlar biri sahiplenmeye kalkmasin sizi

aglama kiz sende git, belki hayalinde bile canlandiramadigin biri seni bekliyordur.
Sen zaten burada karar veremedin senden sahpi mi olur kole mi, yardimci olan biri cikar belkim

Not: bazilarimiz meraktan ogrenir, bazilarimiz da konu sahibi gibi tesekkur etmeme gerekliliginden... :)
Öğrenip bir de utanmadan buralara yazıyorum
Türlü türlü hayatlar var, insan öğrendikçe ufku açılıyor, insanları ve hayatı tanıyor.

Dikkat edin kizlar biri sahiplenmeye kalkmasin sizi

aglama kiz sende git, belki hayalinde bile canlandiramadigin biri seni bekliyordur.
Sen zaten burada karar veremedin senden sahpi mi olur kole mi, yardimci olan biri cikar belkim

Filmin gazıyla sahiplenmeye kalkan çıkarsa ağzının ortasına bir tane patlatırım. Gerçi adam mazoşistse daha fena olur bilemedim bak

Ayy konu christiana gelmiş, ya insan hayali karaktere aşık olur mu ben oldum valla kocam duymasın beylik tabancasıyla takır takır vurur beni

Ayy konu christiana gelmiş, ya insan hayali karaktere aşık olur mu ben oldum valla kocam duymasın beylik tabancasıyla takır takır vurur beni
Valla mı yaa? Ben hiç sevmedim kendisini, ve bu cinsel tercihlerinden ötürü değil. Bana göre çokkk fazla kontrolcü, çok kıskanç, çokbilmiş bir adam. Kardeşi iyidir

Bazılarımız da kahvesiyle sıcacık bir aşk romanına başlamak isterken na böyle kalakalır
Grey'in 50 dingilliğinden bahsetmiyorum panik yok..

Neyse aklıma gelenleri kelama dokmesem iyi olacak, yoksa birazdan konuyu ne hale getitmisiniz diye birileri bize sanal kirbaci vuracak

Ama bari sşunu söyleyeyim, bi tene de benim için vur kizSana basarilar dilerim paylasilamayan kadin olacan belli ki

E="shot, post: 38050555, member: 546603"]Binicem üstüne, vurucam kırbacı[/QUOTE]

Hahaah BDSMnin aranan kadını shot!
Hayır bir de hakikaten bana yakın bir şey olsa gam yemeyeceğim, şurada 20 sayfada kimbilir neler düşünüldü hakkımda

Binicem üstüne, vurucam kırbacı

Neyse aklıma gelenleri kelama dokmesem iyi olacak, yoksa birazdan konuyu ne hale getitmisiniz diye birileri bize sanal kirbaci vuracak

Ama bari sşunu söyleyeyim, bi tene de benim için vur kizSana basarilar dilerim paylasilamayan kadin olacan belli ki

Gulmrkten zor yazdim inan ki

Valla mı yaa? Ben hiç sevmedim kendisini, ve bu cinsel tercihlerinden ötürü değil. Bana göre çokkk fazla kontrolcü, çok kıskanç, çokbilmiş bir adam. Kardeşi iyidir
Bana da öylesi lazım ya herşeyimi kontrol etsin , herşeyi bilsin bana hiçbi şey kalmasın adam ne güzel tatil filan planlıyo karısının yemeğini takip ediyo gerçi kocam da ona benziyo ama tabi bir christian grey değil

Hahaah BDSMnin aranan kadını shot!
Hayır bir de hakikaten bana yakın bir şey olsa gam yemeyeceğim, şurada 20 sayfada kimbilir neler düşünüldü hakkımda

Yoo bence bdsM az çok bence çoğu evlilik hayatınin içinde yer alıyor. o yuzden oyle dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…