- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi mavideniz85
-
Bunu bilmiyordum ben de Türk kadınını biraz tanıyorsam midesi bulanan,kıyameti koparan çok hatun olurO anlamda evet, zaten kitabın konusu BDSMci bir erkek ile tecrübesiz bir kız. Üç kitap sürüyor seri, bdsm doğal olarak işin tam ortasında. Okuyun bence, biraz fantezik bir Harlequin romanı gibi zaten.
Bir de 14 Şubatta filmi girecek vizyona, kaç çift bu film yüzünden kavga edecek merakla bekliyorum
evet cehalet mutlulukturo dediğiniz kişiyi siz okumuşsunuz ve beni engin bilgilerinizle aydınlatıyorsunuz size minnettarım ayrıca herkesin doğrusu kendine siz hastalık olarak düşünebilirsiniz ben düşünmüyorum
bu akımda bazı istekler uçlaşabiliyor ve hastalık boyutuna varabiliyor aslında. kadın erkeğe memesini bağlatıyo kızarmış domates gibi oluyoBen de dusunmuyorum, niye hastalik olsun ki? Hastalik olmasi icin bir sebep yok ortada, isanlar kendilerine uymayan seyleri hastalik/sapiklik olarak damgaliyor.
O degil de, yarina hepimiz banli uyanmayalim? Mune pro olmamizi falan takmaz, her hafta banlaniyorum zaten
bu akımda bazı istekler uçlaşabiliyor ve hastalık boyutuna varabiliyor aslında. kadın erkeğe memesini bağlatıyo kızarmış domates gibi oluyo
erkekte pipisini bağlatıyo mor mor oluyo böyle. bilmiyorum yani normal midir abuk mudur bu istekler
yapmaz ki mune öyle şeyler. bilimsel bilimsel konuşuyoruz şurada
n'oldu durumsu
senin erkeğin normal ikidebir ayakkabınla ayağınla uğraşmıyorYa benim eşimle nişanlıyken ayakkabı bağım çözülmüş, hemen eğildi bağladı. Yerler çamur işte pantolon paçalarını falan kıvırdı. O çok tuhaf gelmişti daha önceden böyle bişi görmediğim içinmerak etme sevgiden ne yapacaklarını şaşırıyorlar bi manası yok sonrada hamileyken yaptı. genel olarak işlere yArdım eder,ama ayakkabı giydirmez. Ama yalnız çok fazla kalmışsa Evcimen olan erkekler istiyor ailesi olsun, o istesin onun için bilişler yapsın.erkeğin doğasında da vardır.
Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?