Kole olmak isteyen es adayi :)

Hayatın anlamını keşfettim desem bana gülersiniz bir yerinizle. :)
Ama hala şu burç saçmalıklarına inanıyorsunuz pes!
Eğlencedir, hepimiz okuyup gülüyoruz da, hayatınıza endekslemek de necidir şu burçları ya?
Balık burcu olanların hepsi mazoşist mi yani nedir?
Burç murç yok işte ya hu!

Ne burcu allah askina. Insanlari boyle kategorize ediyor musunuz gercekten?:O
Adam belli ki fetisist. Bu kadar acik , ortada duran bir durumu fark etmeyip balik burcu vs diye dusunmeniz inanilir gibi degil

Benimkinin burcu farklı ama ayakkabılarımı da giydirir saçımı da tarar. Bunlarda sorun yok da
Bana emret demesi acayip geldi bana.

Bunu bilmiyordum ben de Türk kadınını biraz tanıyorsam midesi bulanan,kıyameti koparan çok hatun olur Gel gör ki arıza çıkarmayacağım bir sevgilim bile yok

Oooo' konu baya renkli. B ler D ler smler
köle erkek mi olur. onu getir bunu götür oramı çöz buramı bağla ooff hiç çekilmez
esas dominant tarafı köle yapmak isteyen dominant taraflı bir konu yok mu onu okuyalım

Benim eski sevgilim de balık burcuydu ve ayak fetişistiydi ve burçlarla ilgili yorumlarda birçok yerde balık burçlarının ayak fetişisti olduğunu okumuştum. Ya da sizin durumunuzdaki gibi durumlara eğilimli olduklarını.

Ben de dusunmuyorum, niye hastalik olsun ki? Hastalik olmasi icin bir sebep yok ortada, isanlar kendilerine uymayan seyleri hastalik/sapiklik olarak damgaliyor.

O degil de, yarina hepimiz banli uyanmayalim? Mune pro olmamizi falan takmaz, her hafta banlaniyorum zaten

bu akımda bazı istekler uçlaşabiliyor ve hastalık boyutuna varabiliyor aslında. kadın erkeğe memesini bağlatıyo kızarmış domates gibi oluyo
erkekte pipisini bağlatıyo mor mor oluyo böyle. bilmiyorum yani normal midir abuk mudur bu istekler

yapmaz ki mune öyle şeyler. bilimsel bilimsel konuşuyoruz şurada

Bana biraz rahatsız edici geldi, ürpertti bile hatta. Tamam eşi hiç bir şey yapmasın istiyor olabilir ama bunu "bana yapar mısın deme yap de" şeklinde söylemesi aşırı bana göre. İleride bu tavırlar sizi de kısıtlar. Tuhaflık var bence.

Ya benim eşimle nişanlıyken ayakkabı bağım çözülmüş, hemen eğildi bağladı. Yerler çamur işte pantolon paçalarını falan kıvırdı. O çok tuhaf gelmişti daha önceden böyle bişi görmediğim için merak etme sevgiden ne yapacaklarını şaşırıyorlar bi manası yok sonrada hamileyken yaptı. genel olarak işlere yArdım eder,ama ayakkabı giydirmez. Ama yalnız çok fazla kalmışsa Evcimen olan erkekler istiyor ailesi olsun, o istesin onun için bilişler yapsın.erkeğin doğasında da vardır.

senin erkeğin normal ikidebir ayakkabınla ayağınla uğraşmıyor
mavidenizinki yemek yiyimmi uyuyayımmı yatayımmı kalkayımmı boyutunda yaşıyor olayı

Benimki balık... önceleri cok nazk kibar romantıktı. Evlendik ilk zamanlar ayakkbımıda giydirirdi... zamanla geciyor.. yemek yapardı.. öyle köle profili de yok yanı. Dediği de dediktir biraz sabit fikirlidir. Kurallarını aşamaz.. o incitmeme durumu geciyor.
Ama cidden köle olmak istiyorsa et valla sürekli hizmet bekleyen adama tercih et..
Not: benimki klasik bi oduna dönüstü...

Balik burcu bi sevgilim vardi beni iki saniye görmek için iki saat yola katlanirdi. Ayakkabimi giydirir bağlar elimi yikar arabaya binince kemerimi takar, surat astim diye trafiğin ortasinda kenara ceker yuzum guklmeden devam etmezdi. Zamanla geçti dengesizlikler başla di. Omur boyu öyle kalacagni düşünmemiştim ama elde ettiğini his ettikten sonra çok değişmişti.. Rol yaptiklarini dusunmyorm içinden geldiğini hissettim hep ama hep de öyle kalmiyorlar iste.

ona bakarsan kova erkegı zordur..iş yaptıramazsın derler ama eşim taam bir kova erkegi.ama emretmek değil de bir opücükle evi bal dokup yalar.gece 4 te çigkofte almaya yolladıgımı bılırım..
bunun burçla alakası yok

balık sevgılım olmustu...evlerden ırak !! köprüyü geçene kadar ayaklarını yalarım muhabbetı.sonra zaten 360 derece dönüş..

gözunu 4 aç derım sadece

Bunun bir hastalık olduğunu biliyor musunuz? yani bu bir sapkınlık ve sapıklık. sizin elinize kamçı verip beni kamçıla demezse ben kafamı kazıtırım.. böyle bir psikopat tanımıştım. eşinin ayak parmaklarını öperdi ve en sonunda eşinin tangalarını giymeye başlamıştı. evliliklerinin 3. yılında. netten köle diye aratın nasıl bir sapkınlık olduğunu göreceksiniz. evlerden uzakkk

siz köle fantezisi yazın malum arama motoruna zaten oradan sizin müstakbel eş adayınızın benzerlerini görürsünüz

Bilemedim burçlardan yola çıkarak evlilik yapmayın bence evt adamda farklı şeyler var bence ayakkabı giydirmek o bu nedir ya herşey dozunda güzeldir bence yani yemek yaparsın salatada yardım eder gibi düşünün ..adamda bu zevk var ise daha çok ilgi alanlarıda olabilir kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…